Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,654

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mjeliada' Alıntı:
daha korktugum bir çok şey oldu Ömer Bey. insanlar hevesle arabalarıyla oynarken küçük çocuklar etrafta dolaşıyorlardı. araçlarımız yapıları gereği çok iyi görüş kabiliyetine sahip değiller. hele pickuplar bu konuda çok çok daha tehlikeli. inanın çok korktum çünkü bu tip kazaları çok duyuyoruz. bence bunları bir daha geziye çıkmadan önce buradan yada bir yerde toplanıp etraflıca konuşup bir güvenlik önlemi listesi yapmalıyız.

Etiketler

Araçların çekilmesi veya vinçlenmesi esnasında soğukkanlı ve profesyonelce hareket etmemiz gerek bir manifesto olması lazım gibi

dopamin' Alıntı:
Araçların çekilmesi veya vinçlenmesi esnasında soğukkanlı ve profesyonelce hareket etmemiz gerek bir manifesto olması lazım gibi

Manifesto şart. Sadece vinçlemede değil ; küçük çocukların güvenliği , ekipmanlar vs.. konularda manifesto şart Ömer Bey

Kendim bir gezi planlıyorum. Açıkçası rota uzun ancak gelmek isteyen olursa nisanda yapmak istiyorum. Ankaradan çıkıp Afyon , sonra denizli , Denizli Güney şelalesi , Denizli Kaklık mağarası , sonra travertenler , sonra Manisa Selendi peribacaları , sonra demirköprü barajı , sonra Spil Milli parkı , Spil milli parkında bir gece konaklama ardından Tekrar Afyon , Eskişehir , Bolu yedi göller , abant , ardından ankaraya dönüş.1400 - 1600 km arası bir gezi.

Biz dün bir bu gün iki ama bu işi sizler uzun zamandır yapıyorsunuz bu konuda gerekli çalışmayı sanıyorum başlatırsınız

mjeliada' Alıntı:
Kendim bir gezi planlıyorum. Açıkçası rota uzun ancak gelmek isteyen olursa nisanda yapmak istiyorum. Ankaradan çıkıp Afyon , sonra denizli , Denizli Güney şelalesi , Denizli Kaklık mağarası , sonra travertenler , sonra Manisa Selendi peribacaları , sonra demirköprü barajı , sonra Spil Milli parkı , Spil milli parkında bir gece konaklama ardından Tekrar Afyon , Eskişehir , Bolu yedi göller , abant , ardından ankaraya dönüş.1400 - 1600 km arası bir gezi.

Ah keşkem bu özel sektörde öl ama izin isteme

[attachment=1]

rotam bu olacak arkadaşlar.

Rota.jpg

çok güzel ve zevkli bir rota.umarım olur ve iyi gecer.

mjeliada' Alıntı:
Manifesto şart. Sadece vinçlemede değil ; küçük çocukların güvenliği , ekipmanlar vs.. konularda manifesto şart Ömer Bey

çok kuralcı gördüm seni :smiley: :smiley: ben söylesem şöyle böyle yapmak lazım , o lazım bu lazım..... offf dersiniz :smiley:

bu tür gezilerde herkes herşeyi bilir şeklinde herşeye karışır....her kafadan bi ses çıkar....bence en mantıklı iş tecrübeli insanlar varsa yanınızda hiç gürültü yapmadan dediklerini uygulayıp keyif alabilmekte....

ufukozkan' Alıntı:
çok kuralcı gördüm seni :smiley: :smiley: ben söylesem şöyle böyle yapmak lazım , o lazım bu lazım..... offf dersiniz :smiley:

bu tür gezilerde herkes herşeyi bilir şeklinde herşeye karışır....her kafadan bi ses çıkar....bence en mantıklı iş tecrübeli insanlar varsa yanınızda hiç gürültü yapmadan dediklerini uygulayıp keyif alabilmekte....

haklısınız ufuk bey :smiley:
kendi adıma konusayım su an olusturulan grupta dediginiz tarz da arkadasların oldugunu sanmıyorum yada su ana kadar rastlamadım belkide bunun içindir ki arkadaslar arasında cok kısa surede kaynasma ve dostluk olustu bunun tersi birilerini olacagını hissettigimiz kişilerinde aramızda fazla barınabileceğini sanmıyorum barındırılırsa da kendimi bu etkinliklerden yoksun bırakacağımı adım gibi biliyorum ;)

ancak hala bazı eksiklerimiz var denilen gibi manifesto yapılması ve bazı kurallar konması da gerekiyor fakat daha onceden de belirttiğim gibi ben bu işi profesyonel olarak dusunmediğimden olusturulacak bu kurallarında insanları bunaltmadan, bilmişlik taslanarak yapılmasınada karsıyım sonucda burada bir ekip olarak hareket edilecekse herkezin ortak almış olduğu kararları uygulamaya sokmak herkez için uygun bir davranış olabileceği kanaatindeyim :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Amir öyle değilmidir söyle bakalım:smiley: :smiley:
amir beye sordugunuz suale gore sizlerin bilipde bizlerin bilmediği birşeyler var sanırım hafif bir kinaye sezinledim yoksa yanlışmı anlıyorum ??? ???

ttos' Alıntı:
haklısınız ufuk bey :smiley:
kendi adıma konusayım su an olusturulan grupta dediginiz tarz da arkadasların oldugunu sanmıyorum yada su ana kadar rastlamadım belkide bunun içindir ki arkadaslar arasında cok kısa surede kaynasma ve dostluk olustu bunun tersi birilerini olacagını hissettigimiz kişilerinde aramızda fazla barınabileceğini sanmıyorum barındırılırsa da kendimi bu etkinliklerden yoksun bırakacağımı adım gibi biliyorum ;)

ancak hala bazı eksiklerimiz var denilen gibi manifesto yapılması ve bazı kurallar konması da gerekiyor fakat daha onceden de belirttiğim gibi ben bu işi profesyonel olarak dusunmediğimden olusturulacak bu kurallarında insanları bunaltmadan, bilmişlik taslanarak yapılmasınada karsıyım sonucda burada bir ekip olarak hareket edilecekse herkezin ortak almış olduğu kararları uygulamaya sokmak herkez için uygun bir davranış olabileceği kanaatindeyim :smiley:

çok güzel... katılıyorum...

ttos' Alıntı:
amir beye sordugunuz suale gore sizlerin bilipde bizlerin bilmediği birşeyler var sanırım hafif bir kinaye sezinledim yoksa yanlışmı anlıyorum ??? ???

kinaye filan yok...amir onlinedı da ondan :smiley:
tek amacım ağzınızın tadı bozulmadan bu işi yapmanız.... bunun içinde ters düşsem bile bilinenleri ve yaşananları aktarıp dikkatli olmanızı sağlayabilmek....

yoksa benlik ne var...hiçbirinizi tanımıyorum bile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR