Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,654

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
tmm.ben yatar ozaman. çay işinide okeyleyelim. ;)
bakşu selime canım sıkılıyor demiş bi görev verdik onuda sallamış.
yarın sobanın başına kaçta toplanıyoruz. yada toplanırsanız bi alo dersiniz. saat 14 gibi ayaşa gitme durumum var.

ttos' Alıntı:
haklısınız ufuk bey :smiley:
kendi adıma konusayım su an olusturulan grupta dediginiz tarz da arkadasların oldugunu sanmıyorum yada su ana kadar rastlamadım belkide bunun içindir ki arkadaslar arasında cok kısa surede kaynasma ve dostluk olustu bunun tersi birilerini olacagını hissettigimiz kişilerinde aramızda fazla barınabileceğini sanmıyorum barındırılırsa da kendimi bu etkinliklerden yoksun bırakacağımı adım gibi biliyorum ;)

ancak hala bazı eksiklerimiz var denilen gibi manifesto yapılması ve bazı kurallar konması da gerekiyor fakat daha onceden de belirttiğim gibi ben bu işi profesyonel olarak dusunmediğimden olusturulacak bu kurallarında insanları bunaltmadan, bilmişlik taslanarak yapılmasınada karsıyım sonucda burada bir ekip olarak hareket edilecekse herkezin ortak almış olduğu kararları uygulamaya sokmak herkez için uygun bir davranış olabileceği kanaatindeyim :smiley:

sonuna kadar katılıyorum sefer bey. umarım burada çok bilmişlik yapmamışımdır?? öyle bir niyetim yoktu :(

mjeliada' Alıntı:
sonuna kadar katılıyorum sefer bey. umarım burada çok bilmişlik yapmamışımdır?? öyle bir niyetim yoktu :(
aslında seferin demek istediği herkezin bildiğini söylemesi ama uygulamada sadece tek ses olursa daha iyi olacağı.
anlatımı bana öyle geldi.bu tür durumlardada sözü en deneyimli kişiye bırakmak daha doğrudur. zate çok seslilik sadece kargaşaya sebeb olur.

son_kral_54' Alıntı:
aslında seferin demek istediği herkezin bildiğini söylemesi ama uygulamada sadece tek ses olursa daha iyi olacağı.
anlatımı bana öyle geldi.bu tür durumlardada sözü en deneyimli kişiye bırakmak daha doğrudur. zate çok seslilik sadece kargaşaya sebeb olur.

buna katılmıyorum. bence ortak karar alınmalı. en deneyimli kişilerde atlayabiliyorlar bazı şeyleri

Ankaralı zj ciler......
bir komşumuzun sanıyorum 92-95 model zj si var..... anahtarı kontakda unutmuş...araçda kendini kilitlemiş.....düzgün anahtarcı bileniniz varmıdır....arabayı parçalamadan açabilecek :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Ankaralı zj ciler......
bir komşumuzun sanıyorum 92-95 model zj si var..... anahtarı kontakda unutmuş...araçda kendini kilitlemiş.....düzgün anahtarcı bileniniz varmıdır....arabayı parçalamadan açabilecek :smiley:

Abi tek çare var... Pratik... Anahtarcı felanla zor... Tel arasan yardımcı olayım... Çözeriz...

son_kral_54' Alıntı:
burada anlatsana alfonzo.bilgimiz artsın.şuan takipteki mdr(ismailbey) vx 80 inin camını indirmişti bu yüzden. ;)

Abi hırsıza yol göstermek olur... ;D Gerçi internette felan dönüyor ya videolar ;D

;D Artı, hırsızın benim tarifime ihtiyacı da yok ya... ;D

Herkese iyi akşamlar...

şimdiden güzel haftasonları...

(Ben önceki sayfaları bi okuyum, bakalım ne muhabbet kaynamış, dönerim buraya) çüÜÜüüüsszzzz..... ;D

Alfonse' Alıntı:
Abi hırsıza yol göstermek olur... ;D Gerçi internette felan dönüyor ya videolar ;D

;D Artı, hırsızın benim tarifime ihtiyacı da yok ya... ;D
çözümü burada yazarsın sonra bakmışsın hırsızın mesajı.
abi çok geriden geliyon yaaa. teknolojiyi takip et biraz. :smiley:
resmide incele bakalım ne çıkarıyon sonuç olarak ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
selim , ben , alp birde dün katılan gri toyotalı arkadaş vardı biz dördümüz aynı takımdayız ;D ;D ;D

Halat kaç tonluk? ;D ;D Ne zaman ilk maç? ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
çözümü burada yazarsın sonra bakmışsın hırsızın mesajı.
abi çok geriden geliyon yaaa. teknolojiyi takip et biraz. :smiley:
resmide incele bakalım ne çıkarıyon sonuç olarak ;D ;D ;D

Abi adamlar arabadaki alarm ışığının sahte olup olmadığını anlamak için uzaktan patates atıyolarmış ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR