cihanülker
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
dede döndüm evdeyim
dede döndüm evdeyim
bakşu selime canım sıkılıyor demiş bi görev verdik onuda sallamış.son_kral_54' Alıntı:tmm.ben yatar ozaman. çay işinide okeyleyelim.
ttos' Alıntı:haklısınız ufuk bey
kendi adıma konusayım su an olusturulan grupta dediginiz tarz da arkadasların oldugunu sanmıyorum yada su ana kadar rastlamadım belkide bunun içindir ki arkadaslar arasında cok kısa surede kaynasma ve dostluk olustu bunun tersi birilerini olacagını hissettigimiz kişilerinde aramızda fazla barınabileceğini sanmıyorum barındırılırsa da kendimi bu etkinliklerden yoksun bırakacağımı adım gibi biliyorum
ancak hala bazı eksiklerimiz var denilen gibi manifesto yapılması ve bazı kurallar konması da gerekiyor fakat daha onceden de belirttiğim gibi ben bu işi profesyonel olarak dusunmediğimden olusturulacak bu kurallarında insanları bunaltmadan, bilmişlik taslanarak yapılmasınada karsıyım sonucda burada bir ekip olarak hareket edilecekse herkezin ortak almış olduğu kararları uygulamaya sokmak herkez için uygun bir davranış olabileceği kanaatindeyim
aslında seferin demek istediği herkezin bildiğini söylemesi ama uygulamada sadece tek ses olursa daha iyi olacağı.mjeliada' Alıntı:sonuna kadar katılıyorum sefer bey. umarım burada çok bilmişlik yapmamışımdır?? öyle bir niyetim yoktu
cihanülker' Alıntı:dede döndüm evdeyim
son_kral_54' Alıntı:aslında seferin demek istediği herkezin bildiğini söylemesi ama uygulamada sadece tek ses olursa daha iyi olacağı.
anlatımı bana öyle geldi.bu tür durumlardada sözü en deneyimli kişiye bırakmak daha doğrudur. zate çok seslilik sadece kargaşaya sebeb olur.
ufukozkan' Alıntı:Ankaralı zj ciler......
bir komşumuzun sanıyorum 92-95 model zj si var..... anahtarı kontakda unutmuş...araçda kendini kilitlemiş.....düzgün anahtarcı bileniniz varmıdır....arabayı parçalamadan açabilecek
burada anlatsana alfonzo.bilgimiz artsın.şuan takipteki mdr(ismailbey) vx 80 inin camını indirmişti bu yüzden.Alfonse' Alıntı:Abi tek çare var... Pratik... Anahtarcı felanla zor... Tel arasan yardımcı olayım... Çözeriz...
Alfonse' Alıntı:Abi tek çare var... Pratik... Anahtarcı felanla zor... Tel arasan yardımcı olayım... Çözeriz...
son_kral_54' Alıntı:burada anlatsana alfonzo.bilgimiz artsın.şuan takipteki mdr(ismailbey) vx 80 inin camını indirmişti bu yüzden.
ufukozkan' Alıntı:tamamdır alp teşekkürler.......
çözümü burada yazarsın sonra bakmışsın hırsızın mesajı.Alfonse' Alıntı:Abi hırsıza yol göstermek olur... ;D Gerçi internette felan dönüyor ya videolar ;D
;D Artı, hırsızın benim tarifime ihtiyacı da yok ya... ;D
brothers' Alıntı:selim , ben , alp birde dün katılan gri toyotalı arkadaş vardı biz dördümüz aynı takımdayız ;D ;D ;D
son_kral_54' Alıntı:çözümü burada yazarsın sonra bakmışsın hırsızın mesajı.
abi çok geriden geliyon yaaa. teknolojiyi takip et biraz.
resmide incele bakalım ne çıkarıyon sonuç olarak ;D ;D ;D