tamertms
www.tmsoto.com
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...
tehlikesiz ve masrafsız off-road olmaz
tehlikesiz ve masrafsız off-road olmaz
: Bilmemkittos' Alıntı:;D ;D ;D
tmm tuna ya veririm hepsini sende o dediklerinin hepsini ona ver nası olsa biz anlasırız tuna ile dimi tuna ???
Sefer Abi benim dediğim program değil zaten web sitesi dailymotion diye oraya yüklüyorsun buraya atıyorsun videoları,eger oraysa doğrudur biraz uzun sürer ben o yüzden zaten kaliteli görüntüyü atamıyorum dv kalitesinde atsam 20 Dakikalık video 8 saat yakın bekliyorsun.aslında bekliyorum tam 7. saat te internet kopuyor hop yeni baştan bekle, yani zor videoların boyutunu küçültürsen yüklersin.ama kaliteli görüntü elde edemessinttos' Alıntı:tuna 1 dakikalık 1,5 dakikalık videoları su senin program 15-20 dakikada yapıyor yada ben yanlıs biseyler yapıyorum ??? boyle boyle 10-12 tane video 2 saate anca biter :'( neyse fot atayım bari.
tmm anladım tuna tesekkur ederim, o zaman bende bi yanlıslık yok e artık beklicez naapalım selim sucuk yarım ekmege degil tam ekmek oluversin yanındaki mesrubatı da bulusma anında seceriz artıkın ben bu kadar uzun surecegini bilememistim ucuza gittik ;D tuna paylasırım sucuk ekmegi senin ileTnaTkmen' Alıntı:Sefer Abi benim dediğim program değil zaten web sitesi dailymotion diye oraya yüklüyorsun buraya atıyorsun videoları,eger oraysa doğrudur biraz uzun sürer ben o yüzden zaten kaliteli görüntüyü atamıyorum dv kalitesinde atsam 20 Dakikalık video 8 saat yakın bekliyorsun.aslında bekliyorum tam 7. saat te internet kopuyor hop yeni baştan bekle, yani zor videoların boyutunu küçültürsen yüklersin.ama kaliteli görüntü elde edemessin
Rica ederimttos' Alıntı:tmm anladım tuna tesekkur ederim, o zaman bende bi yanlıslık yok e artık beklicez naapalım selim sucuk yarım ekmege degil tam ekmek oluversin yanındaki mesrubatı da bulusma anında seceriz artıkın ben bu kadar uzun surecegini bilememistim ucuza gittik ;D tuna paylasırım sucuk ekmegi senin ile
TnaTkmen' Alıntı:Rica ederim
sucuk ekmek için teşekkürler
Bana bi yarım yeter Selim abimde Verir bi yarım doyarım ben zaten ;D
ttos' Alıntı:sen kurtarırsında bize kırıntıları kalır gibime geliyor
hiç sanmıyorum sefer bey.burada yarım ekmek değil iki porsiyon desenizde kimseyi kaçıramazsın.ttos' Alıntı:tık tık kimse yokmu ???
bir dahaki toplanmada banada bir yarım ekmek arası sucuk verirmisiniz dedim herkez kayboldu bileydim istemezdim