Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,978
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

brothers' Alıntı:
sucuk siparişini vereyim o zaman ;D

oooo ver sıparısı durdugun kabahat erhan vallla 1 kıloda ben ıstıyorum haberın olsun ne zaman olursa bır telefonuna bakar damlarım hemen kapıya

Etiketler

brothers' Alıntı:
sucuk siparişini vereyim o zaman ;D
bu mesajı okurken tuna senin sucukları metetdi bana.lezzetine doyum olmuyormuş.olmazsa sen toptan al etkinlikte neyse üzerimize düşen hesabı bölüşürüz.tabii selim bağlıyken ;D ;D ;D

The_Men' Alıntı:
tmm.ilk kar düştüğünde yapalım bir organize.şöyle bol sucuklu bişey.lakin o sucuklar cız,cız ederken senide arabamın demir tamponuna bağlıyacam ;D ;D ;D önce biz yiyelim doyalım dimi ;)

hahaha kırarım zıncırlerı hele bıde acıktıysam arabayıda surukler gelırm valla

The_Men' Alıntı:
bu mesajı okurken tuna senin sucukları metetdi bana.lezzetine doyum olmuyormuş.olmazsa sen toptan al etkinlikte neyse üzerimize düşen hesabı bölüşürüz.tabii selim bağlıyken ;D ;D ;D

yoook oyle bısey o sucuklar özel sucuklar kısıye gore kılo kılo gelıyo hepsını ben alıp yıyecegım nıııhahha

ama bak bırtek tunayla paylaşırım o sucukları

TOPUZ19' Alıntı:
Benim katıldığım ilk etkinlikti.Çok keyifliydi
etkinliğin gerçakleşmesinde katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Daha nice gezilerde beraber olmak dileğiyle...
(Tuna kardeşe çabalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum...)
Hüseyin SARIÇİÇEK
ben teşekkür ederim abi, begendiyseniz ne mutlu bana :smiley:

mserdemir' Alıntı:
yoook oyle bısey o sucuklar özel sucuklar kısıye gore kılo kılo gelıyo hepsını ben alıp yıyecegım nıııhahha

ama bak bırtek tunayla paylaşırım o sucukları
Teşekkürler selim abi,bu benim için büyük bir gurur :smiley:

Murat çok iyi yakalamışın kardeş. Bu XJ ler adamın ayağını yerden kesiyo valla

[attachment=1]

092.jpg

mserdemir' Alıntı:
oooo ver sıparısı durdugun kabahat erhan vallla 1 kıloda ben ıstıyorum haberın olsun ne zaman olursa bır telefonuna bakar damlarım hemen kapıya
yarın geliyor senin sipariş ; akşam ararım

ooo cok ıyı aksam ugrarım o zaman .gercı gorusuruz tel.de

tanyolu' Alıntı:
Murat çok iyi yakalamışın kardeş. Bu XJ ler adamın ayağını yerden kesiyo valla

yukarıda senin xj ile benim terranonun ayağıda yerden kesiliyordu nerdeyse :smiley:

brothers' Alıntı:
yukarıda senin xj ile benim terranonun ayağıda yerden kesiliyordu nerdeyse :smiley:

aman abı hatırlatma hala aklımda valla ordan ıyı kazasız belası ındık

mserdemir' Alıntı:
aman abı hatırlatma hala aklımda valla ordan ıyı kazasız belası ındık

araba durduğu yerde bile kayınca korkmadım desem yalan olur

bi yarım ekmek arası sucuk da bana verirseniz elimde ki yeni goruntuleri aksama yukleyip atarım yoksa atmam ona gore ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
bi yarım ekmek arası sucuk da bana verirseniz elimde ki yeni goruntuleri aksama yukleyip atarım yoksa atmam ona gore ;D ;D ;D

vayy tehtıt ha demek bızı bununla tehtıtedıyorsun ;D ;D

bu arkadaşın elınden o resımlerı alacak olan kısı ıcın 2 ekmek arası tam full sucuk yanında kola (bira şarap rakı ayran tercıhler arasında) verıyorum ;D ;D

gezenbılır tehtıtcılerle işbirliği yapmaz ;D

vay ne hayal gucu varmıs bendede be anında fılm yaptım valla

mserdemir' Alıntı:
usb kablosu yok abıcım yaf ama bulmaya calıscam

çiğdem benım adım selım selımmm ee ne zaman aperatıf partısı verıyoruz bak o zaman bende fotograf makınamı getırcem paparazı gıbı dolaşcam peşinde nıııhhahahaa

selim olsun peki madem ;D ee aparatif partisi istersinizde yapmazmıyız ;Dama bu 2 hafta sonuda doluyum sonraki haftada ocağın 3. haftasıda aslında sorgunda bi kamplı offroad yapsakmı diye düşünmüyoda değilim hani ;D aparatif partisi deyince kadınların altın günleri geldi aklıma ;D

mserdemir' Alıntı:
vayy tehtıt ha demek bızı bununla tehtıtedıyorsun ;D ;D

bu arkadaşın elınden o resımlerı alacak olan kısı ıcın 2 ekmek arası tam full sucuk yanında kola (bira şarap rakı ayran tercıhler arasında) verıyorum ;D ;D

gezenbılır tehtıtcılerle işbirliği yapmaz ;D

vay ne hayal gucu varmıs bendede be anında fılm yaptım valla
;D ;D ;D
tmm tuna ya veririm hepsini sende o dediklerinin hepsini ona ver nası olsa biz anlasırız tuna ile dimi tuna ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR