Burdayım Selim abi napalım küçüğüz bize susmak düşer fazla konuşmuyorum ondanmserdemir' Alıntı:işden güçden kaafamızı kaşıyamıyoruz valla
laynnn kameraman tuna nerdesın sesın solugun cıkmıyo
Çalışmak iyidir ya çalış çalışmserdemir' Alıntı:iyiyim abıcım ne olsun çalışıyoruz delı gıbı
haftaya yaparız bırseyler ınsallah ama kamplı olmasa daha ıyı
TnaTkmen' Alıntı:Çalışmak iyidir ya çalış çalış
zaten kamplı olmaz ben babama demiştim bi kamplı yapsak diye ama bu soğukta olmaz sanırım,ama yinede karar sizlerin bizden teklif
eğer kampsız olursa 16 ocak pazar günü olur diye düşünüyorum beypazarında kar varmış,davetde ettiler oraya gidilir gibi geliyor
yada daha bol karlı bir yer varsa oraya gidilir. Onlar off-road yapar bizde aparatifleri yeriz aman hazırlarız işte ;D ;D ;D
Aynen abi'demserdemir' Alıntı:dedıklerıne tamamen katılıyorum kardesım 15 ınde gıderız beypazarına pasa pasa ohhh ıkı salınır gelırız
Tmm Fatih abitanyolu' Alıntı:16 ocak pazar etkinlik olacak olursa ben varım haberiniz ola
Bu gidişle pazar günü olur zatentamertms' Alıntı:cumartesi günleri çalışıyorum pazar günü olursa bende varım
Keşke keşke'de meteoroloji daha ankaraya kar yok diyor Çarşamba gününe kadar kar gelmiyecekmişde inşallah sonrasında gelirtanyolu' Alıntı:Şu Avrupaya yağan karın azıcığı da Ankara'ya yağsa keşke. Şöyle yaldır yaldır kara dalsak çıksak.
Sen girmessen Berkay girer sefer abi ;D ben olsam dayanamam şahsen ;D ;Dttos' Alıntı:yeme ve gezme kısmında olabilirim camur kısmında olamayabilirim ;D ;D ;D