Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,974
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

işden güçden kaafamızı kaşıyamıyoruz valla

laynnn kameraman tuna nerdesın sesın solugun cıkmıyo

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
işden güçden kaafamızı kaşıyamıyoruz valla

laynnn kameraman tuna nerdesın sesın solugun cıkmıyo
Burdayım Selim abi :smiley: napalım küçüğüz bize susmak düşer fazla konuşmuyorum ondan :smiley: :smiley:
Nasılsın iyimisin ?

iyiyim abıcım ne olsun çalışıyoruz delı gıbı

haftaya yaparız bırseyler ınsallah ama kamplı olmasa daha ıyı

mserdemir' Alıntı:
iyiyim abıcım ne olsun çalışıyoruz delı gıbı

haftaya yaparız bırseyler ınsallah ama kamplı olmasa daha ıyı
Çalışmak iyidir ya çalış çalış :D :smiley:
zaten kamplı olmaz ben babama demiştim bi kamplı yapsak diye ama bu soğukta olmaz sanırım,ama yinede karar sizlerin bizden teklif :smiley:
eğer kampsız olursa 16 ocak pazar günü olur diye düşünüyorum :smiley: beypazarında kar varmış,davetde ettiler oraya gidilir gibi geliyor :smiley:
yada daha bol karlı bir yer varsa oraya gidilir. Onlar off-road yapar bizde aparatifleri yeriz aman hazırlarız işte :D ;D ;D ;D ;)

TnaTkmen' Alıntı:
Çalışmak iyidir ya çalış çalış :D :smiley:
zaten kamplı olmaz ben babama demiştim bi kamplı yapsak diye ama bu soğukta olmaz sanırım,ama yinede karar sizlerin bizden teklif :smiley:
eğer kampsız olursa 16 ocak pazar günü olur diye düşünüyorum :smiley: beypazarında kar varmış,davetde ettiler oraya gidilir gibi geliyor :smiley:
yada daha bol karlı bir yer varsa oraya gidilir. Onlar off-road yapar bizde aparatifleri yeriz aman hazırlarız işte :D ;D ;D ;D ;)

dedıklerıne tamamen katılıyorum kardesım 15 ınde gıderız beypazarına pasa pasa ohhh ıkı salınır gelırız

mserdemir' Alıntı:
dedıklerıne tamamen katılıyorum kardesım 15 ınde gıderız beypazarına pasa pasa ohhh ıkı salınır gelırız
Aynen abi'de
15 ocak cumartesiye geliyor farkındamısın ? :D kamplı yaparsak 15 inde çıkılır,kampsız olursa 16 ocak pazar günü çıkılır :D :smiley:
Sen hangisini istiyorsun ki ?

Şu Avrupaya yağan karın azıcığı da Ankara'ya yağsa keşke. Şöyle yaldır yaldır kara dalsak çıksak.

yeme ve gezme kısmında olabilirim camur kısmında olamayabilirim ;D ;D ;D

tanyolu' Alıntı:
Şu Avrupaya yağan karın azıcığı da Ankara'ya yağsa keşke. Şöyle yaldır yaldır kara dalsak çıksak.
Keşke keşke'de meteoroloji daha ankaraya kar yok diyor :D Çarşamba gününe kadar kar gelmiyecekmişde inşallah sonrasında gelir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR