Hala vermedin mi erhan abi ya hemen göndersinler mazallah sucuksuz kalırız sonra selim abiyi düşünemiyorum ;D ;D ;Dbrothers' Alıntı:eee napıyoruz o zaman sucukları sipariş edeyim mi 16 sına ;D ;D ;D
TnaTkmen' Alıntı:Hala vermedin mi erhan abi ya hemen göndersinler mazallah sucuksuz kalırız sonra selim abiyi düşünemiyorum ;D ;D ;D
murat çelik' Alıntı:HANGİ MEHHMET benım arkadaş aldı oda mehmet ama racı bugun sanayıde gıydırmeye basladık mıke tamsonn jantlar cooper lastıkk 4.5 kaldırma kıtıı vesayre baya hoss bırsey yapcagız
hayırlı olsun.desene oldukça iddaalı geliyor.(sefer bey gibi çamurdan kaçmasında ;D)murat çelik' Alıntı:HANGİ MEHHMET benım arkadaş aldı oda mehmet ama racı bugun sanayıde gıydırmeye basladık mıke tamsonn jantlar cooper lastıkk 4.5 kaldırma kıtıı vesayre baya hoss bırsey yapcagız
The_Men' Alıntı:hayırlı olsun.desene oldukça iddaalı geliyor.(sefer bey gibi çamurdan kaçmasında ;D)
16 sında sahne alır heralde?
The_Men' Alıntı:16sında birşeyler varda ne olacağı belli değil.(sefer duymasın)bol çamurlu yada karlı olacağı kesin
aşıyı murat verdiyse mehmet beyinde gözü kara olacaktır...brothers' Alıntı:sefer beyinde artık kaçacak yeri kalmadı abi ; muratın anlattığına göre mehmet beyin aracıda baya iddalı olacak bekliyoruz bakalım
arada göz atıp gidiyor.bazen görüyorum.gündem dışı değil,takiptebrothers' Alıntı:bu arada serkandan haberalan varmı sesi soluğu çıkmıyor