Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,971
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

TnaTkmen' Alıntı:
Sanırım o benim :D ;)
Selim abi Sen istersinde ben üye olmammı ya ;) :D

tuna hoşgeldin
çekimler harika ama kendini o kadar paralama sen lazımsın kendine dikkat et

Etiketler

Serko' Alıntı:
haklısın Selim, rotayı koyduk ortaya, sattık sonra sizi :smiley:
müşterim ziyarete geldi maalesef, Araplar'a göre haftanın ilk günü Pazar, bilmiyorlar ki Pazar günü bizde tatil :smiley:

satma ağır kaçmış sonuçta önce iş ; iş olmadan eğlence olmuyor gelemeyeceğinide haber verdin nasılolsa daha ne olsun

ben 87 doğan alacağım ; nasılolsa oda çıkıyor heryere ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
ben 87 doğan alacağım ; nasılolsa oda çıkıyor heryere ;D ;D ;D

bir gün bir sürü yol katettik, 2 saat de yaylalara çıktık, tam mangalı yaktık önümüzde "cıstak cıstak" bu manzara :smiley: [attachment=1]

P1090333.jpg

brothers' Alıntı:
tuna hoşgeldin
çekimler harika ama kendini o kadar paralama sen lazımsın kendine dikkat et
Hoşbulduk Erhan abi :smiley:
Çekimeler içinde teşekkürler.Keşke daha kaliteli bir şekilde izleyebilseniz ancak bunu kabul etti ama halledicem sorunu :smiley:
paralamak yanlış bence benim hoşuma gidiyor çekim yapmak koşturmak filan :smiley: :smiley: ;)

Ben bile şaşırdım süper çekmişim :smiley:
Sanat dedikleri bu olsa gerek :smiley: ;)

100_7308.jpg

The_Men' Alıntı:
sefer beyin yüklediği 2.50 dakkalık videodaki konuşmaları pek anlayamadım :D :D
Alehimdemi konuşuluyo ne :D
Bu arada video'yu muratın izlemesini isterim :D Yolu açanın kim olduğunu görmesi açısından :D :D ;)
Büyük şehir çalışıyor.En azından Personeli çalışıyor itinayla yol açılır :smiley:
http://www.dailymotion.com/video/xgdmv7_vid-00004-20110102-1225_auto#from=embed
abi alınma hemen o anki heyecandan yapılan dogaclama yorumlar sadece :D
tuna hosgeldin berkay da vardı guzel goruntuler o da beceremedi herhal.
hamdi abiye her hafta etkinlik yaptırırsak yandı vallaha her etkinlikte bir parca bırakıyor ;D abi bide buyuksehir esprisi guzeldi ama personeli degil personelleri ;)

ttos' Alıntı:
tuna hosgeldin berkay da vardı guzel goruntuler o da beceremedi herhal.
hamdi abiye her hafta etkinlik yaptırırsak yandı vallaha her etkinlikte bir parca bırakıyor ;D abi bide buyuksehir esprisi guzeldi ama personeli degil personelleri ;)
Hoşbulduk sefer abi :smiley:
Sorun neyse anlatın hallederiz ben sölemiştim berkaya facebook'dan veyada msn'den yardımcı olurum demiştim ama eklemedi eğer isterseniz yardım ederim sizin görüntüleride görmek isteriz :smiley:

ttos' Alıntı:

yok abicim ne alınması,bilakis gururlandım.imkansızı başarmışım gibi oldum bu konuşmalardan sonra.beriki rampayıda bidahaki etkinlikte açacam trafiğe :D :D :D

personel işine gelince seninkide nasıl çalışmaydı öyle ;D maşallah elinde bi makbuzun yoktu yani.

personel işine gelince seninkide nasıl çalışmaydı öyle ;D maşallah elinde bi makbuzun yoktu yani.
[/quote]

abi mudurluk yetkimi kullandım :D

bendekı resımlerı atamadım pc ye

bluetooth çalışmıyor çıldırdım

bu fotoları görünce -özelliklede serhanın avatarını- canım bi sucuk ekmek çekti bi çekti sormayın :D

TnaTkmen' Alıntı:
USB kablosu varsa onu dene onunla halledersin.

usb kablosu yok abıcım yaf ama bulmaya calıscam
cidowsky' Alıntı:
bu fotoları görünce -özelliklede serhanın avatarını- canım bi sucuk ekmek çekti bi çekti sormayın :D

çiğdem benım adım selım selımmm ee ne zaman aperatıf partısı verıyoruz bak o zaman bende fotograf makınamı getırcem paparazı gıbı dolaşcam peşinde nıııhhahahaa

herşey çok güzeldi ,çok keyifli bir gün geçirdik. sucuk ekmeğin yeride bir başkaydı ama superdi.arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.bu organizasyonun devamını tekrar diliyorum .sucuk ekmek varsa bende varım:smiley:)

PIC_0004.jpg

cidowsky' Alıntı:

geçen serhattı şimdi serhan yarın selim olur umarım :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR