Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,967
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

siz nereye gittiniz? arazi Ayaş tarafı gibi görünüyor ama...

Etiketler

valla serkan rotayı cızdın sonra gelmedın ;D valla perişan oluyoduk bı ara taa dagın tepesıne cıktık sağı ucurum solu ucurum araclar kayıyo

ama ondan sonra mekanı bulduk camura daldık

mserdemir' Alıntı:
valla serkan rotayı cızdın sonra gelmedın ;D valla perişan oluyoduk bı ara taa dagın tepesıne cıktık sağı ucurum solu ucurum araclar kayıyo

ama ondan sonra mekanı bulduk camura daldık
cıkısda degilde inisde ben cekindim isin acıkcası :smiley: inis daha zormus

ttos' Alıntı:
cıkısda degilde inisde ben cekindim isin acıkcası :smiley: inis daha zormus

valla bende gerıgerı gelırken tırstım bır ara benım on teker boşa cıktı o zaman bellıetmedım ama cok fena oldum erhanında durumu kotuydu cok fena bır yerde kaldı

mserdemir' Alıntı:
valla bende gerıgerı gelırken tırstım bır ara benım on teker boşa cıktı o zaman bellıetmedım ama cok fena oldum erhanında durumu kotuydu cok fena bır yerde kaldı

benim araç durduğu yerde kayıyordu zaten ; ama ben hiç korkmadım yuvarlanırım diye ::smiley: ::smiley: ::smiley:
gerçekten çamur çok kötüydü benim durduğum yerdede meğil uçuruma doğruydu ; ama fatihte kötü yerde kalmıştı iyiki daha ileriye zorlamadık

brothers' Alıntı:
benim araç durduğu yerde kayıyordu zaten ; ama ben hiç korkmadım yuvarlanırım diye ::smiley: ::smiley: ::smiley:
gerçekten çamur çok kötüydü benim durduğum yerdede meğil uçuruma doğruydu ; ama fatihte kötü yerde kalmıştı iyiki daha ileriye zorlamadık
baska isiniz gucunuzmu yok oyle daglara tepelere derelere cıkıp duruyorsunuz ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
baska isiniz gucunuzmu yok oyle daglara tepelere derelere cıkıp duruyorsunuz ;D ;D ;D

bu ikiydi kaldı bir hakkın ; dördüncüde senide çamura atacağız misafirperverlikte biryere kadar ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:

senın arabayı kaldırıp camura atmak vardı yaa ah yufka yuregım dayanamadı yıne ;D ;D artık bır dahakı sefere senın arac gırmezse senı sokcaz camura o kadar adamız ;D

güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler.

görsellerin devamını bekliyoruz...

erhan benım sucukla telsız ısını unutmayalım ;D

mserdemir' Alıntı:
senın arabayı kaldırıp camura atmak vardı yaa ah yufka yuregım dayanamadı yıne ;D ;D artık bır dahakı sefere senın arac gırmezse senı sokcaz camura o kadar adamız ;D

bir ucundanda ben tutayım bari

görsel paylaşımı çok az oldu ; hamdi abi tuna"nın çekimlerinide bekliyoruz

evet tunadan ses yok valla ya ben ugrastım baya olmadı

daha dogrusu ben bılgısayara atmayı beceremedım ama halletcem ben o ısı

brothers' Alıntı:
hamdi abi sizdeki görselleride bekliyoruz
tunahan akşamdan beri uğraşıyor ;) 25 dakika'ya indirdi onuda gb fazlası yüzünden bölmek zorunda kaldı sanırım bu akşama hazır olur şu anda yükleniyor 2 bölüm olarak.he bide malın iyisi 6 ayda çıkarmış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR