memlik tataflarına gittik guzel yerlermis,gozlerimiz seni de aradı serkanSerko' Alıntı:siz nereye gittiniz? arazi Ayaş tarafı gibi görünüyor ama...
cıkısda degilde inisde ben cekindim isin acıkcası inis daha zormusmserdemir' Alıntı:valla serkan rotayı cızdın sonra gelmedın ;D valla perişan oluyoduk bı ara taa dagın tepesıne cıktık sağı ucurum solu ucurum araclar kayıyo
ama ondan sonra mekanı bulduk camura daldık
ttos' Alıntı:cıkısda degilde inisde ben cekindim isin acıkcası inis daha zormus
mserdemir' Alıntı:valla bende gerıgerı gelırken tırstım bır ara benım on teker boşa cıktı o zaman bellıetmedım ama cok fena oldum erhanında durumu kotuydu cok fena bır yerde kaldı
baska isiniz gucunuzmu yok oyle daglara tepelere derelere cıkıp duruyorsunuz ;D ;D ;Dbrothers' Alıntı:benim araç durduğu yerde kayıyordu zaten ; ama ben hiç korkmadım yuvarlanırım diye : : :
gerçekten çamur çok kötüydü benim durduğum yerdede meğil uçuruma doğruydu ; ama fatihte kötü yerde kalmıştı iyiki daha ileriye zorlamadık
ttos' Alıntı:baska isiniz gucunuzmu yok oyle daglara tepelere derelere cıkıp duruyorsunuz ;D ;D ;D
ttos' Alıntı:baska isiniz gucunuzmu yok oyle daglara tepelere derelere cıkıp duruyorsunuz ;D ;D ;D
mserdemir' Alıntı:senın arabayı kaldırıp camura atmak vardı yaa ah yufka yuregım dayanamadı yıne ;D ;D artık bır dahakı sefere senın arac gırmezse senı sokcaz camura o kadar adamız ;D
mserdemir' Alıntı:erhan benım sucukla telsız ısını unutmayalım ;D
tunahan akşamdan beri uğraşıyor 25 dakika'ya indirdi onuda gb fazlası yüzünden bölmek zorunda kaldı sanırım bu akşama hazır olur şu anda yükleniyor 2 bölüm olarak.he bide malın iyisi 6 ayda çıkarmış ;Dbrothers' Alıntı:hamdi abi sizdeki görselleride bekliyoruz