Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,978
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

tamertms' Alıntı:
herşey çok güzeldi ,çok keyifli bir gün geçirdik. sucuk ekmeğin yeride bir başkaydı ama superdi.arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.bu organizasyonun devamını tekrar diliyorum .sucuk ekmek varsa bende varım:smiley:)

en kısa sürede tekrarlarızda birde kar yağsada sucuk ekmeğin tadına öyle varsak

Etiketler

ancak şimdi katılabılıyorum bu guzell sohbete herseyden ön ce cekımler harika olmuşş. hamdi abi ben senın orayı cıktıgını görmemıstım benım kıde fena deyıldı yanıı biz yenıyız bu yollarda ögrencek cokk seyy var ..

fatihh resmıin harıka cıkmıs bunuda sana göndereyim

079.jpg

075.jpg

092.jpg

Benim katıldığım ilk etkinlikti.Çok keyifliydi
etkinliğin gerçakleşmesinde katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Daha nice gezilerde beraber olmak dileğiyle...
(Tuna kardeşe çabalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum...)
Hüseyin SARIÇİÇEK

The_Men' Alıntı:
eve zor girdik hanım bizi eve almıyordu sucuk kokusundan ;D
bidahakine kanat yapmalıyım ;)

biz o yüzden hanımla geliyoruz ; şartlar eşit oluyor :D

bir arkadaşımda 1994 cherokee hiç lpg görmemiş ve suburban v8 dizel araçlar var satılık.İlgilenen olursa aramızda benle temas etmelerini rica ederim.

murat çelik' Alıntı:
pazar günü benle gelen mehmet arkadaşta aıleye katılıyor yarın istanbuldan araç almaya gidiyor yanımdagetırdıgım kısılere arazının tadını aşılıyorum.. oda artık aramızda umarımm.
hayırlı olur inşallah aracı.oradaki ustalardan ziyade tanıdığı kişilere gösterirse daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
bende bunu ist.dan alırken orada ustalara baktırdım iyi dediler.meğer conta yanıkmış 15 gün sonrada blok gitti zate.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.new#new
ankara grubu olarak günlük muhabbetlerimiz için,duyurularımız için topiğe herkez işaret koysun.

murat çelik' Alıntı:
pazar günü benle gelen mehmet arkadaşta aıleye katılıyor yarın istanbuldan araç almaya gidiyor yanımdagetırdıgım kısılere arazının tadını aşılıyorum.. oda artık aramızda umarımm.
hayırlı olsun umarım araç temizdir sorun çıkmaz

kar yagdıgında ıyı bır organızasyon yapalım saldıralım daga bayıra sucuga ekmege

mserdemir' Alıntı:
kar yagdıgında ıyı bır organızasyon yapalım saldıralım daga bayıra sucuga ekmege
tmm.ilk kar düştüğünde yapalım bir organize.şöyle bol sucuklu bişey.lakin o sucuklar cız,cız ederken senide arabamın demir tamponuna bağlıyacam ;D ;D ;D önce biz yiyelim doyalım dimi ;)

The_Men' Alıntı:
tmm.ilk kar düştüğünde yapalım bir organize.şöyle bol sucuklu bişey.lakin o sucuklar cız,cız ederken senide arabamın demir tamponuna bağlıyacam ;D ;D ;D önce biz yiyelim doyalım dimi ;)

sucuk siparişini vereyim o zaman ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR