Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,335

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Listemizin son durunu

01- Musta K. Güner (2 Kişi) (Defender)
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)
03- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
05- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)
06- Ertürk (1 Kişi) (Binek Araç)
07- Onur Kolçak (2 kişi) (Toyota Hilux)
08- Işıl Bayrak (2 Kişi) (Araç yok)
09- Umut Çelikel (1kişi) (Toyota Hilux)
10- Ali Ataselim (1kişi) (G.Vitara)
11- kerim Alöç ( yine belli değil) pajero
12- Fatih (1 Kişi) (Binek Araç)
13- İlyas (2 Kişi) (Binek Araç)

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Benim araç kullan at misali.
öle şaft aks maks olursa orda atarım
Yedek parça aracın fiyatını geçer çünki.;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Benim araç kullan at misali.
öle şaft aks maks olursa orda atarım
Yedek parça aracın fiyatını geçer çünki.;D

eeee o zaman tabanbay off road takılacaksın :smiley:

mrb.bu arada herkez bakıyorum aracının markasını belirtimiş bende aracımın markasını yazım FİAT BRAVO abs, klima ,ses sitemi, tv, 220w var ;D ;D daha yazmayım abartmıyak görüşmek üzere selamlar :smiley:

Karavanını getirecekmisin İlyas ?

arkadaşlar benimi arıyodunuz?

Evet Selami, Köye gidiyoruz, Cem ile birlikte sende geliyorsun ;D

ilyasfb' Alıntı:
mrb.bu arada herkez bakıyorum aracının markasını belirtimiş bende aracımın markasını yazım FİAT BRAVO abs, klima ,ses sitemi, tv, 220w var ;D ;D daha yazmayım abartmıyak görüşmek üzere selamlar :smiley:

aaa hepsi bu kadarcıkmı ???

hoşbulduk mustafa abi ben 4x3 bi fransız buldum onunla gelecem

s3lami' Alıntı:
hoşbulduk mustafa abi ben 4x3 bi fransız buldum onunla gelecem

4x0 bile gelebilirsin selamii :smiley:

karavanı getirebilrim isterseniz fakat şuan kar buz çamur her yer benim aracım 4 çeker degil önden çekişli 2 çeker çok dik rampalı yolda petanaja biner bide yol çamursa deme keyfimize kampı rampada kurarız artık ;D yollar iyi diyosanız getiriyim ben getirmicektim yoksa çünkü buzda karavan kayarsa durdurmamız çok zor çekme oldugundan arkayı kaydırırsak sakat bi durum olabilir :smiley: nederseniz bana uyar yoların durumunu bilmiyorum

zerrin abla selami abiyi sanki zorla getirtiyosun gibi selami sende geliosun diosun . D valla ne yalan sölim böle organisasyonlara zorla gitmek güzel oluyodur! : )

İlyas, getirmesen daha iyi olacak karavanı, bir sorun çıkmasın yollarda...

kıskanma ademciğim ::smiley:)

sizinle geziye gelemiyorum die kıskanabilirim ama seni diil abi zerrin ablam öle güzel sölemiş ki! selami sende geliyosun demiş biraz hoşuma gitti! : D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri