Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,624
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

yavuz-çelikel' Alıntı:
dif ler dana 44 dü sanırım. 4.88 bulunabilir çıkma ama 5,38 vs zor. İthalatla herşey gelir. 4,11 i önerirken hiç yoktan iyidir demek istemiştim.:smiley:
anladım yavuz bey bizim arka dift dana 60diye biliyordum amma 9,25 creslermiş onları bulmak daha zor yine dana 60 la değişecez ön 44 yani bu tablodaki belirtilen orandaki ayna mahrutileri belirli bir seriye kadar ülkemizde bulabiriz mi demek istiyorsu

Etiketler

şaban.usta' Alıntı:
anladım yavuz bey bizim arka dift dana 60 ön 44 yani bu tablodaki belirtilen orandaki ayna mahrutileri belirli bir seriye kadar ülkemizde bulabiriz mi demek istiyorsu
evet öyle demek istiyorum, 4,11 kolay bulunur, 4,88'de büyük ihtimal kolay bulunabilir ama arada yada daha fazla orandakiler biraz şans işi.03123964782 den Ali Sarı beyle görüşün, kendisi çıkmacı, tamirci,ithalatçıdır.Çıkma bulabilir.Selamımı söyleyin lütfen görüşürseniz.

biraz uzak kaldım kusura bakmayın dediğiniz gibi araştırmanız doğru bende aynı tabloyu eklicektim buraya. Ben 4,11 kullanıyorum 37/14.5 lastiklerim var 4 ileri t176 şanzıman ile memnunum fakat ben asfaltta da aracımızı kullanıyorum günlük hayatta. 6 silindir motor ile kullanıyordum tahminimce sizinkiyle aynı motor güç olarak. fakat siz sadece arazide kullanacağınız için 5,38 yavuz abinin dediği gibi zor bulunacak bir oran türkiyede 4,88 çok rahat bulunur çıkmacıda olsun veya 0 almak istiyorsanız. Hatta 0 diyorsanız buralardan temin edebileceğiniz kişilerin telefonlarını verebilirim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
evet öyle demek istiyorum, 4,11 kolay bulunur, 4,88'de büyük ihtimal kolay bulunabilir ama arada yada daha fazla orandakiler biraz şans işi.03123964782 den Ali Sarı beyle görüşün, kendisi çıkmacı, tamirci,ithalatçıdır.Çıkma bulabilir.Selamımı söyleyin lütfen görüşürseniz.

çok teşekkür ederim yavuz bey

TeMu' Alıntı:
biraz uzak kaldım kusura bakmayın dediğiniz gibi araştırmanız doğru bende aynı tabloyu eklicektim buraya. Ben 4,11 kullanıyorum 37/14.5 lastiklerim var 4 ileri t176 şanzıman ile memnunum fakat ben asfaltta da aracımızı kullanıyorum günlük hayatta. 6 silindir motor ile kullanıyordum tahminimce sizinkiyle aynı motor güç olarak. fakat siz sadece arazide kullanacağınız için 5,38 yavuz abinin dediği gibi zor bulunacak bir oran türkiyede 4,88 çok rahat bulunur çıkmacıda olsun veya 0 almak istiyorsanız. Hatta 0 diyorsanız buralardan temin edebileceğiniz kişilerin telefonlarını verebilirim.

ilginizden dolayı teşekkür ederim bizim oranımız bu gün soktüm yeniden esapladım 3,91 çıktı yani 4,11 olmaz fark yok gibi 4,88 değerlendirilebilir amma benim gönlüm 5,38 den yana araştırıyorum yurt dışında var fakat maliyetli gelecek amma son çare olarak kenera not ettim

yavuz-çelikel' Alıntı:
Şaban ustam, Ali beyle muhakkak görüşün, her ay malları geliyor ABD'den.
yavuz bey görüştüm selamını söyledim ilgileniyorlar yarın bir cevap alıcam ellerinde bir takım modifieli araçtan çıkma diftler varnış oranına bakacak olursa onları alabilirim bekliyoruz saygılar

Şaban usta Aşağıdaki sitelerden bakıp. Hangi model uygunsa bana bildirirsen eline geçiş maliyetini söyleyebilirim.
ABD de arkadaşım var direk adresine gönderebilir. Aracın japon olsaydı nokta atışı yapardım ama malesef japon harici bilgim yok.

http://www.nitro-gear.com/
http://www.yukongear.com/

whiteagle' Alıntı:
Şaban usta Aşağıdaki sitelerden bakıp. Hangi model uygunsa bana bildirirsen eline geçiş maliyetini söyleyebilirim.
ABD de arkadaşım var direk adresine gönderebilir. Aracın japon olsaydı nokta atışı yapardım ama malesef japon harici bilgim yok.

http://www.nitro-gear.com/
http://www.yukongear.com/

ihan bey kardeşim ilgi ve alakana çok teşekkür ederimbakayım bize uygun ürün varmıdır saygılar

ilhan bey istediğimiz oranların çok üstünde oranlar mevcut buradan alabilme imkanımız bir kenarda dursun şimdilik bakalım maliyet nereye çıkacak ona göre değerlendirecez saygılar

istediğim diftleri aili bey in elinde mevcutmuş kendisiyle görüştüm arka içinde 9 çeyrek craslere az bir torma işiye uyarlanan bir dift gönderecek onuda sistemi hiç bozmadan haledicez erhalde bu yonden sevindim hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun

yarın ikinci testimizi yapıcaz bakalım bu defa nasıl olacak diftleri değiştirmeden en iyisi ne olacak beraber göreceğiz videoyu paylaşırım saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.