şaban.usta
TÜRKİŞ .TRAXX
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim amma merak ettim şimdi o kullanmış olduğun buggy lardan bir iki yakın foto yüklermisiniz bilgi alma inceleme şansımız varmı acaba şimdiden teşekkür ederim
motogezgin' Alıntı:Saban usta boyle arac kullanan oldumu diye sormussunuz valla cok cok sahanelerini kullandim.100% kilit toprakta olsa asfaltta olsa kullanmasi son derece zor bir seydir.bu gun pek tavsiye edilen bir sey degil.motorunuz torklumudur kac beygir bilmiyorum bastan takip etmedim ama zaten alti uzerinden agir olmus dolayisiyla zayif ise cok zorluk cekmeyebilirsiniz.timucin beyin dedigi gibi virajlarin hepsinde duz gitmek isteyecek sizde devamli duzeltmek isteyeceksiniz gaz kontra pandul vs ile yani kullanimi kolay olmayacak.amortisor konusuna gelince eger suspansiyonunuz nispeten yumusak ise donuslerde bu sebeple body roll olursa o zaman bu yumusakliktan dolayi beygirinizde az ise daha az donmeme sorunu yasayacaksiniz amortisor konusuna deginen arkadasimiz galiba boyle demek istedi.boyle bir buggy de tercihan torklu cok beygirli olmayan kisa vites arali son surati fazla olamayan eger sabit kilit ise 100%75 orani gecmeyen kilite sahip uzun suspansiyon traveli olan bir suspansiyon ve herhalde degistireceksiniz is makinasi lastigi olmayan bir arac daha dogru olur kanisindayim.
Saygilar
bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim amma merak ettim şimdi o kullanmış olduğun buggy lardan bir iki yakın foto yüklermisiniz bilgi alma inceleme şansımız varmı acaba şimdiden teşekkür ederim