Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,405
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

panjur ilanı bursadaki 800 dü. kendisi imal ediyormuş. taha bu tamponun aynısından bana yapar mı senin usta. ben çok beğendim valla.kaya korumaları istemiyorum. benim için bir fiyat alsan ustandan :smiley:

Etiketler

Aracı Sanayiden çıkardım. Ön tampon, Döşeme ve aksesuarları kaldı.

IMG_0756.jpg

IMG_0757.jpg

IMG_0758.jpg

Arkadaşlar bu resmi defender toplayan arkadaşlara fikir olması için ekliyorum. 98 model altında görmedim. Arka kapılar daha rahat kapanıyor. Karasördeki sarsıntıyı alıyor.

IMG_0760.jpg

bişey kalmamış artık bitdi sayılır arka bagaj daki demiri anlayamadım bide camurlıkları ufaltdırmışnız kesip tekrar aliımiyon pilaka iile mı yaptınız altdan yukü alacak başka bi destek kullandınızmı ?

gösterdiğiniz şey sanırım araç kastığında oluyor. Bizim eski starexte araç kasınca bagaj kapısı kapanmıyordu:smiley:

Arkadaşlar Merhaba.
Araca Merkezi Kilit ve Otomatik cam taktırmak istiyorum.
Takacak olan arkadaşlar sağlıklı olmaz Cam motorları çabuk bozuluyor diyorlar.
Bu işlemleri sağlıklı olarak yaptıranlardan veya yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Teşekkürler.

Gerçekten hayalimdeki gibi... Birgün bende bu şekilde bi defender toplamak istiyorum

hüseyin pişken' Alıntı:
tavanların ızolesını nasıl yaptınız .tesekkur

ben bu izolasyona kafayı taktım da birşey merak ediyorum. tavan izolasynu derken ses için demiyorsunuz değil mi? yani tavandan ne kadar ses alacak ki araç. ısı için diyorsanız ben yolunu buldum benim topicte fotoları da var. o bir tarafı alüminyum olan diğer tarafı zift olan malzemeden de kapladım. ben aldandım tasiye edenlere. hiç faydası yok boşyere kapladım. çok kızıyorum şimdi kendi kendime o yuzden tum izolasyon meraklılarına yazıyorum.

huseyinyilmaz' Alıntı:
ben bu izolasyona kafayı taktım da birşey merak ediyorum. tavan izolasynu derken ses için demiyorsunuz değil mi? yani tavandan ne kadar ses alacak ki araç. ısı için diyorsanız ben yolunu buldum benim topicte fotoları da var. o bir tarafı alüminyum olan diğer tarafı zift olan malzemeden de kapladım. ben aldandım tasiye edenlere. hiç faydası yok boşyere kapladım. çok kızıyorum şimdi kendi kendime o yuzden tum izolasyon meraklılarına yazıyorum.
Aslında bende izalasyona karşıyım. Tabana yapılan izalasyon ıslanınca çok kötü bir koku yapıyor. Aslında modelli defenderlerde izalasyona gerek görmüyorum. Çünkü hiç ses almıyor içine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR