Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,384
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Örnek vermesi açısından arka vinç tamponu. Usta işi büyüttü yurtdışında çalışıyor artık :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39098.msg393541#msg393541

Etiketler

Çok güzel gidiyor, merakla takip ediyorum. Yeni aldiklarınız da TDİ mi?

benim ön tamponda çok iyi ama dal telinin ön bağlantılarını tutturabilecek bir model olması tellerin şık duruşu açısından önemli bence, çamurluk üstünden başladığında kısa mesafede dik açı ile çıkıyor teller ve iyi durmuyor benim gözüme göre (elbette bu sadece benim fikrim), o sebeple G4 modelli ön tamponları da şiddetle öneririm görsel olarak...

tahaozak' Alıntı:
Boru vinç tamponu tavsiye ederim kullanışlı ve şık.

abi bu tampondan gürsel abi de almış. imalat hatası var civata delikleri birbirini karşılamıyor diyordu.

Hüseyin ben yaptırdım baya bir uğraştım ama kullanışlı ve sağlam oldu.
Hafif
Yaklaşma açısı maksimum değerde
Şık

Adsız.jpg

asad.jpg

taha kaça mal oldu o tampon sana? eklediğin fotografla senin arabadaki aynı değil. eklemeler mi yaptınız. senin tampon süper olmuş. kaç gündür sitenin açılmasını bekliyordum. aklıma takıldı tampon. kopyalıyorum fotografı hemen.

Tam olarak kaça maloldu bilmiyorum 350 işçilik verdim 100 tl statik boya 200 tl civarı boru malzemesi 70 tl civarı büküm ve cns işleri tuttu kaya korumalar da içinde tabi.
bir iki foto daha ekliyim daha rahat yaparsın.

002.PNG

004.jpg

tahaozak' Alıntı:
Hüseyin ben yaptırdım baya bir uğraştım ama kullanışlı ve sağlam oldu.
Hafif
Yaklaşma açısı maksimum değerde
Şık
Taha BeyTeşekkür ediyorum. Ben boru tampon düşünmüyorum. Aracın önü biraz farklı oldu. daha sade birşey yapmak istiyorum. aracın resimlerini koyucam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR