Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,397
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

alanya3365' Alıntı:
Aslında bende izalasyona karşıyım. Tabana yapılan izalasyon ıslanınca çok kötü bir koku yapıyor. Aslında modelli defenderlerde izalasyona gerek görmüyorum. Çünkü hiç ses almıyor içine.

modelli defender derken hangi yılda itibaren? bir de hiç ses almıyor derken neyi kriter alıyorsunuz. çünkü bu bitüself ile aracı kaplayan arkadaşlarımız %80 sesi kesti diyorlardı.

Etiketler

hayır bu mazeme zivt deyil deyişik kalınlıklada bi sünger gibi aynı şanzımanın üstündeki sünger gibi tlf ac numune iste gör bak bu malzeme buz makinalarında kulanılıyor slm

huseyinyilmaz' Alıntı:
modelli defender derken hangi yılda itibaren? bir de hiç ses almıyor derken neyi kriter alıyorsunuz. çünkü bu bitüself ile aracı kaplayan arkadaşlarımız %80 sesi kesti diyorlardı.
Merhaba.
98 model defender diyorum. bende önceden 92 model vardı. 92 modelde tdi 300 dü şanzumanıda RN380 idi ama 100 geçince içinde telefonla konuşamıyordum. 97 - 98 orjinal tdi lerden bahsediyorum. bu araçta hiç ses yok.

Arkadaşlar merhaba.
Ağrı emniyetinin araçlarını aldım. 1 Adet 1996 TDİ 3 adet 1993 Benzinli. Yeni araçlarla uğraşmaktan siteye vakit ayıramadım.Pazartesi araçlar gelecek resimlerini koyarım.

Arkadaşlar Telekomdan aldığım 98 TDİ leri Kayseri otokar servisinde komple dört dörtlük işçilikle revizyona girdi.

IMG_0876.jpg

abi ne yaptın yavv hayırlı olsun inşallah uyguna aldınız kolay gelsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR