moonwalker_arc
Zirve
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!
Hahaha buna çok güldüm
, söylediklerim yanlış anlaşılmasın ben o işi yapan insanlar haklı demiyorum, ama şartlar insanları zorluyor.
Acunun bir programı vardı hangi ülkedeydi adını unuttum, adam jipini getirip deposunu 5 dolar gibi bir rakama doldurmuştu.Bazen böyle bir Türkiyenin hayalini kurarım ne güzel olurdu değilmi tüpleri söküp atsak 10 liraya benzini depoya doldurup paldır paldır gitsek
çok mu hayalperestim acaba 
Resmen araç kullanırken geriliyorum, özellikle bizimki gibi geniş lastikli fazla yakan araçlar olunca pedala bastıkça içim cız ediyor basmayla basmama arasında kalıyorum
Bu sticker olayını gezenbilir olarak ciddiye alalım bence herkes aracının benzin kapağına yapıştırsın.Ben en kısa sürede yapacağım.
yavuz-çelikel' Alıntı:Medeni ülkelerde burada konuşulanlar dahi ihbar kabul edilir.Ancak dediğim gibi medeni yerlerde.
Yolsuzluğa gözyumanlar, suçludur. ucuzu alan değil. Ucuzu alan hayatını kolaylaştırmak için yapar.
Yasadışı olduğunu önemsemeden kullanmakta bence hak değil.O kadar ucuz yakıtın içinde gidip vergilendirilmiş yakıtla doldurdum depomu hep.
Ancak oda en kalitesiz kaçak yakıtmış.Ankaraya döndüğümde 1000 tl kaçtı. Hortum gibi. Pompa bozulmuştu.)
)
Hahaha buna çok güldüm
Acunun bir programı vardı hangi ülkedeydi adını unuttum, adam jipini getirip deposunu 5 dolar gibi bir rakama doldurmuştu.Bazen böyle bir Türkiyenin hayalini kurarım ne güzel olurdu değilmi tüpleri söküp atsak 10 liraya benzini depoya doldurup paldır paldır gitsek
Resmen araç kullanırken geriliyorum, özellikle bizimki gibi geniş lastikli fazla yakan araçlar olunca pedala bastıkça içim cız ediyor basmayla basmama arasında kalıyorum
Bu sticker olayını gezenbilir olarak ciddiye alalım bence herkes aracının benzin kapağına yapıştırsın.Ben en kısa sürede yapacağım.