Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!
quote:
Orijinalden alıntı: _opeth
@murat067
sanırım sizin daha öncede üst konuda yazdığınız bir mesajınız vardı. Konu içeriğini tam olarak bilmediğimiz zamanlarda sizlerin kar marjlarını düşürerek fiyatlar geriye çekilmişti ve o zaman hükümeti ben bile "vay be iyi oldu" gibi bir laf söylemiştim ama 1 hafta olmadı ki sizden aldığı kar marjını ötv olarak bizlerden geri aldı ve o zaman anyayı konyayı anladık. sizi ve diğer akaryakıt bayiilerini de yanımızda görmek isteriz. Sonuçta bu durumdan müzdarip sadece kullanan değil satan kuruluşlar da.
syn opeht
kendimce doğru olan neyse çarpıtmadan yazıyorum birileri bişeyleri görsün bilsin en azından haberi olsun diye...
ozamanki durumda aynı senaryoydu bayiler istasyon kapatacak lafları vardı malesef herkes bildiği gibi bildiğiyoldan satışına devam etti hatta bizim temsil eden puiş sendikası bile sesini çıkarmadı çıkaramadı yani gülmeden edemiyorum ....
beni korkutan zamlar yada hayat pahalılığı deil huzur yok kimsede...
bir aile düşünün evde herşey var para var bolluk var ama aile hayatı yok huzur yok kardeş kardeşe düşman olmuş..
daha önce çoğu yerde yazdım türk halkı yokluktan gelmiştir ama örfünü adetini ananesini saygısını sevgisini dinini ahlakını imanını hiç yitirmemiş 1 parça ekmekle bir bölük asker karnını doyurmuş ama allah allah diyerek canını vermekten hiçbirzaman korkmamıştır...
eskiler anlatıyor çok deil 50 sene önce köylerimizde elbise diye dikilecek bez bile yoktu derler ...
az önce haberlerde izledim derviş günday yani yukarda bahsettiğim zatı muhteremi yumruklamışlar nekadar geç kaldılar bunun için kene gibi senelerce türk söförünün şahdamarını emdi...
ben gene bir örnek vericem uzun bir yoldasınız saat öğlen olmuş acıkmışsınız derken bi bakıyosunuz otobandan önce son lokanta diye aman diyosunuz karnımı doyurayım bunun yolda kalması var arızası belası var giriyosunuz lokantaya garson geliyo abi ne istersin ne yapalım diyo ...
menüye bakıyosunuz menüde 5-6 çeşit yemek var mesela adana tavuk şiş kuşbaşı pilav kurufasulye sizin canınız haşlama istiyo ama yok neyse diyosunuz bana bir kuru bir pilav...
garson alıp geliyo yiyosunuz yemeği sonra yolda başlıyo gaz yuapmaya...
şimdi soruyorum size kuru ve pilavı sizmi seçtiniz yoksa o lokantanın ustasımı?
ülkemiz siyasetine bakın hep önümüzde bir menü var 6 çeşit parti seçin diyolar seçiyoruz peki usta kim???
bu menüyü hazırlayan kim önemli olan bunu bilmek bunu bilirseniz sorun yok...
bütün yemekler aynı şeye hizmet ediyo tıpkı siyasiler gibi karın tokluğuna yiyoruz ama kimin cebini nasıl doldurduklarına bakın???
tekrardan saygılarımla....