yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!
Mert kardeşim bende istiyorum ama dört tane.
)
)
Mert kardeşim bende istiyorum ama dört tane.
bsayil' Alıntı:kısmetse çarşamba ama aksilik çıkarsa perşembeye ordayım
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Beyler kendi görüşlerinize göre eleştiri yapmışsınız Aslında konu çok kısa ve hangi görüşte olursanız olun temel problem millet olmakla kalabalık olmak arasındaki fark.
Matematik hesabını buyrun yapın hatam varsa söyleyin, tuik verilerine göre şubat ayı itibari ile Türkiye de ki toplam araç sayısı 11 milyon 325 bin 464 12 milyona yakın
bu araçların 2 milyon 300 bin 575 tanesi İtanbulda Şimdi biri yada birileri çıkıp ey millet dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsun 15 gün benzin almayın acil durumlar haricinde toplu taşıma kullanın dese. Ve bu çagrıya Türkiye geneli degilde saadece İstanbul daki araçların %30-40 ı cevap verse.
Soru 1 ilk hafta benzin % kaç düşer.
Soru 2 kim arabasına lpg taktırır.
Soru 3 arabasını yenileyenlere bir çagrı yapılsa 6 ay aracınızı yenilemeyin dense ve bu çagrıya uyulsa arabadaki kdv ötv ne olur.
Bu her konuda böyle et 40 liramı? 20 lira iken 15 gün toplum tarıfından alınmasaydı şimdi 15 lira idi.
;D Tüp taktırmaya giitim gelcem ;D
Saygılar.
yavuz-çelikel' Alıntı:O günkü olayın aynen böyle gerçekleştiğini tahmin etmiştim. Sitede uzun süre online olmadığınıda takip ettim, farkındayım.. Konuyu Zerrin hanımlada uzun uzun konuşmuştuk o zaman.Ancak şunu söylemiştim o zaman şimdide söyleyeceğim, En yüreklimiz Zerrin'miş.Tek başına gitmişti Anıtkabire, yapmıştı atamın huzurunda şikayetini.Ben dahil hiç kimse yoktu yanında.Yürekten kutluyorum arkadaşımı tekrar.
sevgili Ömer o nasıl yol üstü ;D ;D ;D ;D ;DANKARA' Alıntı:Barbaros yol üstü Ankaraya uğrarsan hatırı 40 yıl olan en güzel içecekten ısmarlayabilirim sana![]()
![]()
8)
Telefon bilgilerim avatarda yazılı.
Konuya bi göz gezdirdim yalandan ;D ;D ;D
Daha öncede deyişik açıdan bakmıştık bu ve benzeri konulara![]()
![]()
8)
Konuya gitmek isteyen arkadaşlar alıntının üstüne tıklıyabilirler.
Gerçi ordada birçok yazım silindi sansure uğradı ama..........
dalyan' Alıntı:Mert silinmiş olan logoda fark ettiysen en altında gezenbilir yazısıda vardı bunu normal karşılıyorum,site yöneticileri halklı olarak kendi isimlerinin protesto stickerinde olmasını istemeyebilir ancak benim yazdığım neden kızıyorsunuzki bu iktidarı bizler seçmedikmi yazımı silmiş olmalarını esefle kınıyorum.........
sertem41' Alıntı:Peki o halde GEZENBİLİR logosuz olanıda vardı, oda silinmiş, onu neden silindiki. Bende bunu anlayamadım.
Yazılarımda bende ideolojik olmadan yorum yapmaya çalıştım, doğrusu da bu zaten. Karma bir toplulukta bulunduğumuzdan bu tür şeylere önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum bende.
Ama yine de Yavuz Beyin paylaşıma sunmuş olduğu logonun neden silindiğini öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler.
dalyan' Alıntı:Serhat yazımın silinmiş olmasına ve logosuz olanıda gerçekten anlamıyorum ve Mert in yazılarına alıntı yaptığım yazılar silinmemiş.
Madem öyle bir sansür var anlarız,o zaman konuyu kaldırım bizde tamam diyelim hiç bir yerde olmadığı gibi burada da fikir beyan etmek yasakmış deriz.Siyaset ya,YASSAK HEMŞERİM