Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,431
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

yavuz-çelikel' Alıntı:
Medeni ülkelerde burada konuşulanlar dahi ihbar kabul edilir.Ancak dediğim gibi medeni yerlerde.
Yolsuzluğa gözyumanlar, suçludur. ucuzu alan değil. Ucuzu alan hayatını kolaylaştırmak için yapar.

Yasadışı olduğunu önemsemeden kullanmakta bence hak değil.O kadar ucuz yakıtın içinde gidip vergilendirilmiş yakıtla doldurdum depomu hep.
Ancak oda en kalitesiz kaçak yakıtmış.Ankaraya döndüğümde 1000 tl kaçtı. Hortum gibi. Pompa bozulmuştu.:smiley:):smiley:)

Hahaha buna çok güldüm :smiley: , söylediklerim yanlış anlaşılmasın ben o işi yapan insanlar haklı demiyorum, ama şartlar insanları zorluyor.

Acunun bir programı vardı hangi ülkedeydi adını unuttum, adam jipini getirip deposunu 5 dolar gibi bir rakama doldurmuştu.Bazen böyle bir Türkiyenin hayalini kurarım ne güzel olurdu değilmi tüpleri söküp atsak 10 liraya benzini depoya doldurup paldır paldır gitsek :D çok mu hayalperestim acaba :D

Resmen araç kullanırken geriliyorum, özellikle bizimki gibi geniş lastikli fazla yakan araçlar olunca pedala bastıkça içim cız ediyor basmayla basmama arasında kalıyorum :D

Bu sticker olayını gezenbilir olarak ciddiye alalım bence herkes aracının benzin kapağına yapıştırsın.Ben en kısa sürede yapacağım.

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
ÖTV, KDV, vs. vergiler yoktur büyük ihtimalle. En az %60 ucuzdur.

abi bu soruya ben cevap vereyim sadece araç bedelini ödüyorlar.
ÖTV+BANDROL yok KDV+plaka tescil ve trafik sigortasını ödüyorlar.
yani; 1600cc ye kadar ötv % 37---1601cc ve 2000cc kadar %60---2001cc üstü %84 ötv den ve bunların bandrollerinden muaflar. :-X
elaleme geç kendi vatandaşına ödet :mad: :mad: ??? ???

herkese selamlar,

neyi protesto ediyoruz...? daha önemlisi neyi protesto ettik ki?? yıllardır?? hiç bir şeyi.. hatırladığım en son kitlesel 2 eylem var.. biri aydınlık için bir dakika karanlık... diğeri cumhuriyet mitingleri.. ilki için yapılan eylem sonu bir sürü insan tutuklandı...? bugün kaçı cezaevinde?? ne oldu.. hepsi dışarı çıktı.. bir daha haykırdık mı? hayır.. ya ikincisi.. cumhuriyet mitingleri..?? hepsi içerde...

neyi protesto edeceğiz ki?? hepimiz stickler yapalım.. dicekler ki bunlar zaten zengin..pahalı jeeplere biniyorlar.. :smiley:
toplanabiliyor muyuz? 1000 tane gezenbilir offroadçusu? ankaraya kortej yapabiliyor musun? seyahat firmlarını protestoya çağırabiliyor musun? nakliye yapan kamyoncuları, minibüsçüleri, dolmuşçuları? komik olmayalım... bundan 3 ay önce onlarca şehit verdiğimizde isyan edip sayfa açtım.. anıtkabire gidelim diye.. kimse mangalda kül bırakmadı? kaç kişi gitti? ben söyleyeyim.. 1 ....

kimse birbirini kandırmasın... hiç kimse hiçbirşey yapmaz... herkes paranın peşinde.. herkes başım belaya girmesin peşinde... kimsenin hiçbirşey umrunda değil...
bu akşam star haberde seyrettim... spiker eminönünde 20-25 kişiye burhan kuzu ve süheyl batumu sordu... doğru cevapları sadece 2 kişi bildi... diğer cevaplar burhan kuzu = abiye kuzunun kocası ;) süheyl batum nejat uygurun oğlu ;)

hangi toplumu uyandırmaktan... bilinçlendirmekten...protesto etmeye davet etmekten bahsediyoruz... bir daha düşünün....
herkes kendi çıkarlarının peşinde... ve herşeye olan inancımı şehitler için ortak hareket çağrıma 1 kişi katuldığı zaman kaybettim...

mert

ve aziz nesini sevgi ve rahmetle anıyorum... %60 demişti ve ölümden dönmüştü değil mi? şu sayfalardaki 3-5-10 kişiyi çıkaralım... %95 imiz aptalız... kimse darılmasın.. gücenmesin...
adam yıllar önce söyledii.. öldürmeye çalıştık.. anlamaya çalışmak yerine...

eskiden bir ordu vardı... orgeneral dedin mi sivil adam çekinirdi... şimdi orgeneral diyorsun... amaaannn bişi olmaz...
bu ordu bu hale gelirken nerdeydik... yaa daha bir sürü bir sürü şeyy...
söyleyeyim... 3 gün sonra başka gündem.. benzin zammını unuturuz.. bu son bir yılda ilk zammı ki bugün tepki koymaya çalışıyoruz. bu yıl sanırım 8 kere falan zamlandı... :smiley:

anlatımım için kusura bakmayın... ama isyanımı bu sayfalar taşıyamaz... eğitimsiz... umursamaz... vurdumduymaz.. balık hafızalı halkımm benim...

herşeyimiz yasaklanırken nerdeydik???
cebimizdeki paralar yandaşlara peşkeş çekilirken nerdeydik???
ordumuz talan edilirken nerdeydik???
mehmetçikler silah tüccarları uyuşturucu tacirleri para kazansın diye ölürken nerdeydik???
hukuk elimizden alınırken nerdeydik???
masum insanlar 3 yıldır içerde yatarken nerdeydik??? Kİ

benzin zammında ortaya çıkalımm...

ben bayağı dolmuşum....
herkesden özür dilerim... kafanızı ağrıttığım için...
ve yazdığım herşey yaşadıklarımdan ve gördüklerimden dolayı hissettiklerimdir..
kimse ideolojilk birşeyler çıkartmaya çalışmasın ltf...

mert

Neden se bir yerden başlayamıyoruz. Asıl sorun bu, çok insan birşeyler yapmak istiyor ama bir türlü başlangıcı gelmiyor, sonuçta kitle olarak yapılmayacak hiç bir şey sessiz olmaya mahkum kalacaktır.

sertem41' Alıntı:
Neden se bir yerden başlayamıyoruz. Asıl sorun bu, çok insan birşeyler yapmak istiyor ama bir türlü başlangıcı gelmiyor, sonuçta kitle olarak yapılmayacak hiç bir şey sessiz olmaya mahkum kalacaktır.

abi kişisel fikrimdir... sebebini şöyle düşünüyorum.. tuncay özkan çok savunduğum çok sevdiğim bir adam değildir... ama tek şeyi seviyorum.. bu adama yüzbinleri bir cümle altında sokağa dökebildi.. bir uyanış sağladı... amaaaa sonunda silivriiii... ergenekon.. o bu... şu an içerde... ve herkes aynı etiketi yemekten korktuğu için hiçbirşey yapmıyor... çünkü herkesin kuyruğunu bir yerden sıkıştırıyorlar...

ya daha dün yaşadık... 3 5 üni öğrencisi yumurta attı... bugün ne oldu.. bunlar ergenekoncu... ya onu atan çocuğun yaşı erkenoganla aynı... doğduğunda ergenekoncu oldu..
bakın seyredin.. o çocuklarla ilgili neler neler çıkacak....

ya daha komiği herkes ne bekliyor biliyor musun?? ben dahil... sen dahil.. o bu hepimiz...
"ya atatürk gibi bir adam çıksada silse süpürse bunları... taksimde sallandırsın" falan...

aramızda kalsın.. bişi diiim mii??
öyle bir adam bu ülkenin tarihinde bir kere oldu.. bir daha olmicak... vallahi olmicak..
şimdi onlar kendi atatürklerini yarattılar... ve biz bunun farkında değiliz... azınlık biziz artık..
hepimiz alışalım buna... yeni atatürk.. rte... !! itirazı olan var mı?
biz bu taraftan bakıyoruz... karşı taraftakilerle konuşsanıza.. atatürk gibi adam diyorlar...
artık onların kahramanı var.. ve bizim yok.....!!!!
atatürke bunların elinde alıp cumhuriyeti kurdu...
sıra onlarda... kaptırdıklarını 9 yıldır alıyorlar yavaş yavaş...
ve biz benzini protesto ediyoruz ;)

Her konuda haklsın, senin bu yazdıklarını hepimiz biliyoruz. Bizler sonuçta bu forum sitesinde her ideolojiden karma olan bireyleriz. Bu karşı çıkacak savunacak insanlarda olabilir. Sonuçta bu başlık altında ele alınan konuya gelirsek, burada yapılması düşünelen kendimizde her ne kadar çok fazla bir şey olmasada espirili şekilde de olsa, ideolojinin yumuşak tavrından yararlanarak yönetimde olan yada olmayan kişilerin dikketini çekmek, en azından herkes kendince bir tepki vermek adına bunu yapmak istemesi dir.

Sizin dediğiniz tarzda bir tepkiyi burada bulamazsınız, daha önce dediğim gibi burası karma bir platform olduğundan dolayı bunu başaramazssınız.

Selamlar.

mertozzy' Alıntı:
ya daha komiği herkes ne bekliyor biliyor musun?? ben dahil... sen dahil.. o bu hepimiz...
"ya atatürk gibi bir adam çıksada silse süpürse bunları... taksimde sallandırsın" falan...

aramızda kalsın.. bişi diiim mii??
öyle bir adam bu ülkenin tarihinde bir kere oldu.. bir daha olmicak... vallahi olmicak..
şimdi onlar kendi atatürklerini yarattılar... ve biz bunun farkında değiliz... azınlık biziz artık..
hepimiz alışalım buna... yeni atatürk.. rte... !! itirazı olan var mı?
biz bu taraftan bakıyoruz... karşı taraftakilerle konuşsanıza.. atatürk gibi adam diyorlar...
artık onların kahramanı var.. ve bizim yok.....!!!!

Her ne kadar umudumu yitirmek istemesemde galiba mert doğru söyledi.
Üzgünüm hemde çok üzgün.............

sertem41' Alıntı:
Her konuda haklsın, senin bu yazdıklarını hepimiz biliyoruz. Bizler sonuçta bu forum sitesinde her ideolojiden karma olan bireyleriz. Bu karşı çıkacak savunacak insanlarda olabilir. Sonuçta bu başlık altında ele alınan konuya gelirsek, burada yapılması düşünelen kendimizde her ne kadar çok fazla bir şey olmasada espirili şekilde de olsa, ideolojinin yumuşak tavrından yararlanarak yönetimde olan yada olmayan kişilerin dikketini çekmek, en azından herkes kendince bir tepki vermek adına bunu yapmak istemesi dir.

Sizin dediğiniz tarzda bir tepkiyi burada bulamazsınız, daha önce dediğim gibi burası karma bir platform olduğundan dolayı bunu başaramazssınız.

Selamlar.

yok yok... yanlış anlaşılmış olmayayım.... dediğiniz herşeye katılıyorum.. burası ağırlıklı olarak stres atmak için, eğlenmek için biraraya gelidğimiz.. yeni arkadaşlıklar kurduğumuz bir platform.. ben sadece bu tip çağrılar okuduğum zaman biraz hassaslaşıyorum... sakın yanlış anlamayın... içimdekileri bir an püskürttüm.. sadece biraz daha duyarlı bir toplum olmamızı isterdim.. içimde böyle bir özlem var ;D her cumhuriyet genci gibi... affınıza sığınıyorum bu yüzden... bu şekilde anlaşıldıysam..

dalyan' Alıntı:
Her ne kadar umudumu yitirmek istemesemde galiba mert doğru söyledi.
Üzgünüm hemde çok üzgün.............

abi maalesef haklı olmak istemiyorum... ama sor sen ne yapıyorsun diye...
bende birşey yapamıyorum.. neden biliyor musun?? ,
çıkarım yola... birşeyleri protesto ederim... etrafımda 100 kişi olur..
sonra birşey olur ve tek başına kalırsın...
yani senle olan herkes bir anda yok olur....
ve söylüyorum... bu sayfada kimsenin söyleyemediğini söyleyeyim...
bende hepiniz gibi birşeyleri savunurken yalnız kalmaktan korkuyorum...
çünkü toplum bilincimizi kaybettik.. birey toplumu olduk..
bize tüketin dediler... güzel plandıı... herkes ev araba onu bunu aldı...
bugün herkes onu ödememnin derdinde... kimse ülkesiyle maalesef ilgilenemiyor...
çünkü sahip olduklarını kaybetmekten korkuyor....
ve bunu kimse söyleyemiyor......

mertozzy' Alıntı:
yok yok... yanlış anlaşılmış olmayayım.... dediğiniz herşeye katılıyorum.. burası ağırlıklı olarak stres atmak için, eğlenmek için biraraya gelidğimiz.. yeni arkadaşlıklar kurduğumuz bir platform.. ben sadece bu tip çağrılar okuduğum zaman biraz hassaslaşıyorum... sakın yanlış anlamayın... içimdekileri bir an püskürttüm.. sadece biraz daha duyarlı bir toplum olmamızı isterdim.. içimde böyle bir özlem var ;D her cumhuriyet genci gibi... affınıza sığınıyorum bu yüzden... bu şekilde anlaşıldıysam..

Değerli Arkadaşlarım;

Bende sizler gibi bu ülkenin bu durumların oluşmasından dolayı çok hoşnut olan biri değilim, kimseyi yanlış anladığım da yok aksine yerden göğe kadar da haklısınız. Dediğiniz gibi bu ülkenin çok iyi olduğunu ve daha iyi olacağını söyleyen vatandaşların oranı %58 olmuş. Herşey harika gidiyor, hepsi hayatlarından çok memnun, onlar isyan etmiyor, onların işssizlik sorunları yok, onların yakacak sorunları yok, onların eğitim ve sağlık sorunları yok. Komik gerçekten komik. Bu kadar sorunları olan insanlar %58 in içinde değilmi sanki.

Konuşulacak çok şey var tabiki, ama dediğim sebeplerden dolayı buradabunlar mümkün değil. Kimse kimseyi yanlış anlayacak durumu yok, bu ülke hepimizin. Başka Türkiye yok.

Selamlar.

sertem41' Alıntı:
Değerli Arkadaşlarım;

Bende sizler gibi bu ülkenin bu durumların oluşmasından dolayı çok hoşnut olan biri değilim, kimseyi yanlış anladığım da yok aksine yerden göğe kadar da haklısınız. Dediğiniz gibi bu ülkenin çok iyi olduğunu ve daha iyi olacağını söyleyen vatandaşların oranı %58 olmuş. Herşey harika gidiyor, hepsi hayatlarından çok memnun, onlar isyan etmiyor, onların işssizlik sorunları yok, onların yakacak sorunları yok, onların eğitim ve sağlık sorunları yok. Komik gerçekten komik. Bu kadar sorunları olan insanlar %58 in içinde değilmi sanki.

Konuşulacak çok şey var tabiki, ama dediğim sebeplerden dolayı buradabunlar mümkün değil. Kimse kimseyi yanlış anlayacak durumu yok, bu ülke hepimizin. Başka Türkiye yok.

Selamlar.

umarım herşey gönlümüzce olurr.... çok çok daha ileri bir toplum oluruzz...
ben bu stcikerlardan yarın bolca yapacağım... isteyen arkadaşlar bana adreslerini göndersin...
herkese tek tek kargo yaparım ;)
gezenbilir dayanışması yapalım biraz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR