Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!
yazdıklarıma kimseye cevaben değildir...kimse üstüne alınıpta savunma yapmasın...
eeee ne oldu şimdi...tamam mı?
bu başlık neden açıldı?
hedef ve amaç tam olarak buraya fosil yakıt kullananlar içini döksün diye mi yazı yazılıyor?
yada ak parti karşıtlarına hakaret etmeleri için ön ayak mı olmak maksat?
bi kaç kişi yazmış sandıkta cevap vericem diye? ne cevabı vericeksin? daha iyini biliyorsanız paylaşın biz de bilelim, belki seçilecek olanların bizim bilmediğmiz yada sizin bildiğiniz özellikleri vardır...
yani...
bi çok kişinin de dediği gibi gereksiiiiizzz yazıyoruz şu an benim yaptığım gibi, sadece yazıyor yada konuşuyoruz...başka bişey yapamıyoruz...tarihte çeşitli aykanmalar mecut ama bunların hiçbiri bu tarz hak savunmaları değildi, birçok mihrakın oyunlarıyla ülkeyi karıştırma oyunlarıydı, ama bu oyunların hepsine geldiiiikkk...hiçbirinde başlangıç noktasından ileride olamadık sadece ve sadece geriledik...
bu tarz olaylar yada sıkıntılar partiler üstü olay ve durumlardır...yapılacak olan hareket planlaması hedefi ve amacı unutmadan yapılmalıdır..
yaniii ne diye yazdım bu kadar yazıyı...
proje üretecek birisi varsa, bu işe önderlik yapıp iyi bir koordine sağlayacaksa tamam...bu yakıtlardaki vergi yükünün azaltılması için bir platform oluşturulmalı... bu platforma taşıtla ilgili tüm dernek, kulüp, birlik odalar dahil edilmeli, bu kurumlardan tam feedback ve %100 destek sözü alınmalı, bu çalışmalar belli bir zaman alacağı için sallıyorum 1-7 nisan tarihleri arasında bu.................uygulama yapılacaktır şeklinde yukarıda yazdığım tüm platformlara duyurulmalı ve hedef proje için harekete geçilmeli....vs vs vs......yoksa içimizi dökmeye devam ederiz...bi çok spekülatörün varil fiyatının 200 doları pompalamaya devam ettiğini de hatırlatmalıyım...
mesela hedef sadece %10 vergi gibi :

yani bu orana inene kadar direnmek gibi...en azından 1 kez bir günlüğüne de olsa tüm toplu taşıma araçları, tüm dernek ve odaların 1 günlük full kontak kapatma eylemi gibi...(belediyeler haliyle hariç)
düşünsenize tüm taksilerin, tüm nakliye araçlarının, tüm özel araçların, tüm şehirler arası otobüs firmalarının, kargoların vs vs 1 günlük kontak kapttığını...özel araçların 7 günlük kapattığını... ne dayak yeriz ;D ;D ;D ;D