Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,116
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

çağlar' Alıntı:
kişisel protestomu yapıp 2 land cruiserimide sattım..

kimin umurunda tabi oda tartışılır :D ;D

Hayırlı olsun'da daha fazla yakan daha pahalı birşey almazsan Çağlar toyota olmak şartıyla,
senin araçları alan arkadaşlarda kesin bayram yapıyordur arazide ve asfaltda ;D ;D ;D

Etiketler

ANKARA' Alıntı:
Şaka makada, trafik Ankarada bayağı rahatladı :smiley: ;) :D 8)
Keçiörene giderken akşam saatin,de aynı İstanbul köprüsü gibi adım adım 10 dakikalık yolu 30, 35 dakikada zor alıyorduk ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Trafiğin rahatlama nedeni olarak bu zamların sebep olması hiç aklıma gelmemişti :eek: :eek: :eek:
Mazallah petrol fiyatları düşse varya trafik sorununu siz düşünün ;D ;D ;D

Reha abi, konuya hangi yönden bakarsak haklı gözüküyor gibiyiz nedersin ???
Selamlar
tabii ki çok haklıyız. Ama pandoranın kutusu durumları.. Hele hele, bordro mahkumu olan bizler çok çok daha haklıyız. Devlet eksiğini/gediğini (ayrıca, bu eksik-gediğin ne kadarı toplumumuzun eksiği, o da ayrı mesele) ya yakıt yada bordro mahkumlarında çıkarıyor. Zahmet edip (yada cesaret edip) asıl vergisini vermesi gerekenlere elleyemediği gibi..

En acısı, eskiden "dükkanların vergi tablelalarına" bakıp, sinirleniyordum..
Sağolsun hükümetimiz bu derdimizi de çözdü "artık firmaların vergi levhası asmasına gerek yok"..

sevgiler, reha

Konu ile alakalı olmayan mesajlar ayıklanmıştır.

Anlayışınız için teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
Konu ile alakalı olmayan mesajlar ayıklanmıştır.

Anlayışınız için teşekkürler.

Ayıklama ilemi için teşekkürler Mert ;D ;D ;D

Bu son zamdan sonra trafik okadar rahatladıki çok mutlu oldum diye düşünürken aklıma geldi.
Millet yılbaşı için daha fazla para harcamak için tatilemi çıktı yoksa ;D ;D ;D

Biraz evvel mazot aldım ve edindiğim haberin iyimi kötümü olduğunu size sorayım dedim ??? ??? ???
Benzinliklerin verdiği promosyon hediye ve puanları hükümet yasaklamış ;D bu ayın sonuna kadar kullanda yanmasın abi hediyelerin dediler :eek:
Birzamanlar gazetelerde kap kacak verdiklerinde o dönemin hükümeti yasaklamıştı REFAHYOL :smiley: ;) :D 8)
Adamlar verdikleri puanlarla, gerek kredi kartına, gerekse kendi özel kartlarına yaklaşık %10 luk bir geri dönüş yapıyorlar :eek: :eek: :eek:
Bu proyesto işe yarıyacak gibi ;D muhtemelen benzinlikler karlarını çok artırdıklarından, vergiyede bir zam yapmadıklarından yavaş yavaş bu duruma el atacaklar :eek:
Gerçi aldıkları vergilerle bizlere hizmet sunuyorlar ama genede yetinmiyor vermeden almak istiyoruz hemde fazlasıyla :mad: :mad: :mad:
Dayanamadım bu cevapları sıralamadan yorumlara bakacaktım ama :-X :-X :-X

Akaryakıt pazarlama şirketlerinin verdiği promosyonlar vergiden düştüğü için devlet yasaklıyor. Çünkü alacağı vergi düşüyor.

Doğru devletin enbüyük gelirlerinden birisi vergi ve büyük firmalarda yaptıkları masrafları vergiden düştükleri için büyüyor güçlerine güç katıyorlar.
Ondansonra ödemedikleri vergiler için fazla fazla hüzmet istiyorlar yada sessiz kalıyorlar.

Piyasada madeni yağ adı altında satılan ürünlerin bazılarının Mazot ve benzerleri olduğu su götürmez bir gerçek.
Bunu maliye.emniyet,epdk veya belediye yetkililerine şikayet edin sonuç alamazsınız.Rekabet piyasası der geçerler!
Acaba kamunun kaybettiği gelirler kimlere gidiyor????

lpg de 600 kuruştan yıllık 2200 vergiden ve bol elektronik,sensor mevzularından daha iyidir sonuçta. :smiley:

O kadar tarşıldı bir şeyler yapmamız lazım diye ama, bu başlık bile uzun süre sessiz kaldı. Alın size yine peş peşe zamlar.

Bu da ne kadar duyarsız olduğumuzn ispatıdır.

sertem41' Alıntı:
O kadar tarşıldı bir şeyler yapmamız lazım diye ama, bu başlık bile uzun süre sessiz kaldı. Alın size yine peş peşe zamlar.

Bu da ne kadar duyarsız olduğumuzn ispatıdır.

Sandıkta yapıcaz protestomuzu. Oyumuzu vericez. Başka yapılacak birşey yok.
Biz burda benzin fiyatlarını kara kara düşünürken, hükümet partisinin gençlik kolları mevkilerindeki çocuklar 2011 model Mercedes C 250 CDI lar ile geziyor..

İngilizce yazdırıcam arabama :D '' bu araç dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyor''kıroyum ama para bende

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Geri