Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,837
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

bakın konu burda siyeset değil...
bana cevaben yazdıkşarınıza takır takır yazar gerekli yazılarıda madde madde yapıştırırım da konu uzaaar gideerrrr...
kimlerin provakasyonlarıyla neler yapıldığını zaman la anlarsınız...
mesela siz bir örnek veriyim çorum olaylarıyla ilgili...
bir cuma günü Alaaddin camiine koşarak 3-5 kişi giriyor tam da namaz dağılması esnasında koşun koşun aleviler Ulucamiyi ateşe verdi, Mimarsinan camiinde aynı durum, gülabibey de aynı durum, ulukavakta aynı durum...aynı anda 6-7 camiye birden aynı haber geldi 80 yılında AYNI ANDA ve cemaat içinden haydi gidelim bizde onların evlerini yakalım diyen 10 ar kişi bu camideki gruplara öncülük yaptı, ve bilinen olaylar...ama herkezin bildiği bu toplam da 100 kişiden hiçbiri cezaevine girmedi, hiçbiri ölmedi... o kurşun sıkan adamlardan biri anlatıyor ...soruyoruz abi neden sıktın kurşun diye cevap bilnmiyorum, ben tarladaydım beni çağırdılar camileri yakıyorlar diye, gittik 20 kişiyi bir arsaya almışlar bağlamışlar dizilmişler beni de aldılar aralarına, ya allah öldürün kafirleri deyince gözümü kapattım sıktım, kaç kişi öldürdüm bilmiyorum biz o an 12 kişiydik ama 10 kişi yattık diğerleri kimdi tanımıyorum...adam niye sıktığını bile bilmiyor....

Yani uyanma zamanı sadece, bu akp de olsa herhangi bir parti de olsa hak aramasını bilmemiz gerekiyor...
galatasaray stadı için chp li taraftarları toplayıp taksimde gezmekle, komünist, faşist, anarşist 3-5 grubun aptalca protestolarıyla değil...

ben oy verdim ve tekrar vericem diyorum ama bu hakkımı aramıyacağım yada yanlışları onaylıyacağım anlamına gelmiyor...
herhangi birinin de başka partiye oy veriyor ve verecek olması, bu ülkede yasal olmayan herhani protesto yöntemini kendine hak görmesi anlamına gelmiyor yada iktidardaki oy vermediğimiz herhangi partinin yaptığı her icraatın kötü olduğu anlamına da gelmiyor...

Kürşat beyin son 2 mesajının tüm noktlarına kadar imza atarım kendi yazımmış gibi...
Artık bazı şeylerin farkına varmalı, iradeli davranmalıyız sadece o kadar...
bu tarz protestolar partiler üstü, siyasi içerikten bağımsız süreçlerdir...bu süreçlerdeki hedefe sandıkta mandıkta ulaşamayız (ulaşırız şu partiyle diyen biri varsa fotoğraflı seçim mührümü yayınlarım bende dediği partiye oyu vererek)...yani o partide gelse bu partide gelse bişey değişmez biz değişmedikçe...

yök müş yurtmuş burs muş şikayetçimisin adam gibi örgütlenirsin bak neler oluyor...3-5 provakatörün peşinden gidersen yumurtayı attığın gibi dayak yemeyide bilicen...

bişeyleri eleştiriken iyi düşünmek lazım...geriye bakmak lazım...muadillere bakmak lazım... ben cezaevindeki tutuklu adamlar için şunu yapmıştır yada yapmamıştır diyemem, bunu aileleri bile söyleyemez zaten çok gizli olması gereken olay ve konular...ama baıları bunlar için birileri vah tüh nasıl edebiliyor anlayabilmiş değilim...20 yıldır tanıdığın adam için hırsızlık yapmaz diyebilecek biri varmı acaba? ama tanımadığı hatta ismi sadece zikredildiği için bilen ama sadece partidaşı diye suçsuzluğunu nasıl ilan edebiliyorsunuz anlamak mümkün değil zaten...aynı yargı akp ye kapatma davası açarken, aynı kadrolu anayasa mahkemesi akp nin verdiği kararı redderken süper...ama onaylayınca yandaş...bırakın ya önce kendinizi inandırın....dediğiniz gibi çoook uzak noktalardayız...ama bu aynı yoldan gidemiyeceğimiz anlamına gelmiyor, sizde diyorsunuz ki benzin mazot her neyse pahalıdır, fahiş vergi oran var ben de diyorum aynı şeyi,...yapılması gereken belli...yol belli...her konuda bu yapılamaz mı? mantıklı olduğu ve ortak paydada buluşulduğu sürece tabiiki olur, bunlar ne kadar çok olursa siz bana siyasi görüşümden ötürü kin beslemez, ben size beslemem, ve bunlardan dolayı kimse nemalanamaz,adam gibi herkez işin yapar...uyanalım derken bunu diyorum,,, kimsenin hangi partiyle, diniyle, cinsiyetiyle ilgilenmiyorum...mantıklı olduğu sürece...

Etiketler

Son 15 senede bu memlekette her parti iktidar oldu akaryakıt fiyatları konusunda hiçbirisi de bir diğerinden farklı değildi. Sadece şemsiye her birinde bir kaç cm daha girdi. Ama açılması yakındır. Hiç kimse bana 1 litre benzinden 2 lira 60 kuruş vergi alınmasını insaf iz'an ve vicdan sınırları içinde açıklayamaz. Hiçbir parti de bu kadar ballı bir geliri bırakıp da iktidar olmak istemez. Hangi parti benzini şu kadar mazotu şu kadar yapacağım diye taahhütte bulundu ? Çiftçilere vaad edilen mazot geneli temsil etmediğinden bir anlam ifade etmez. Zaten çiftçi de kalmadı memlekette. Akaryakıt kullanan kullanmayan herkes bir araya gelmedikçe bu iş forum geyiği olmaktan öte gitmez. Olay siyasi değildir bir milletin keriz yerine konulması meselesidir. Nokta

yasarergun' Alıntı:
Son 15 senede bu memlekette her parti iktidar oldu akaryakıt fiyatları konusunda hiçbirisi de bir diğerinden farklı değildi. Sadece şemsiye her birinde bir kaç cm daha girdi. Ama açılması yakındır. Hiç kimse bana 1 litre benzinden 2 lira 60 kuruş vergi alınmasını insaf iz'an ve vicdan sınırları içinde açıklayamaz. Hiçbir parti de bu kadar ballı bir geliri bırakıp da iktidar olmak istemez. Hangi parti benzini şu kadar mazotu şu kadar yapacağım diye taahhütte bulundu ? Çiftçilere vaad edilen mazot geneli temsil etmediğinden bir anlam ifade etmez. Zaten çiftçi de kalmadı memlekette. Akaryakıt kullanan kullanmayan herkes bir araya gelmedikçe bu iş forum geyiği olmaktan öte gitmez. Olay siyasi değildir bir milletin keriz yerine konulması meselesidir. Nokta

Yaşar abi büyüksün...
site içerisinde böyle bir alt yapı çalışmasıyla ilgili herhangi bir çalışma varmı? düşünülüyormu? düşünülebilir mi?

Türkiyede artık mevzu şu parti bu parti mevzusu olmakdan çıktı, Türkiyede malesef artık yönetenler ve yönetilenler sorunu var. Yöneten kim olursa o kendisi için çalışıyor, 7 sülalesi ve 7 çevresi zengin oğlu zengin oluyor, bu arada yönetilenler ne durumda noluyor sadece seçim öncesi verilen kömürler, gıda yardımları yada göstermelik şovlarla hatırlanıyor. Ben 35 yaşındayım kendimi bildim bileli hiçbir iktidardaki siyasi partinin siyasi gücü ve yeme sistemini zayıflatmak üzere bir tane yasa çıkarttığını görmedim. Hatta tam aksidir. Beyler farkındamısınız ama şu an herhangi bir milletvekili, bakan ile ilgili herhangi bir davayı kazanamazsınız hatta muhtemelen bir mevzu olsa dava bile edemezsiniz. Şu an bir akaryakıt protesto eğlemi başlatılsa muhtemelen başlatanlarda örgüt üyesi vs diye tutuklanıp yıllarca sürecek tutuklu dönemi geçirebilir. 2-3 üniversite bitirmiş konusunda uzman arkadaşlarım evini geçindiremezken bir bakanın ilkokul yada ortaokul mezunu hayatında daha önce hiç ticaret bile yapmamış bir akrabası bir anda holding sahibi olabiliyor.

Eee ben kendimi bildim bileli bu değişmedi, sadece iktidardaki parti ve isimler değişti, ama sistem hep aynıydı hatta daha kötüye gitti her seferinde. Fenerbahçe şampiyon olduğunda sokaklara dökülen kadar insan bişeyleri protesto etmek için sokaklara dökülse bu ülkede şimdiye çoktan herşey düzelirdi. Ama olmaz, sadece konuşuruz konuşuruz, ilk seçimde ya bu iktidar tekrar seçilir yada başka bir iktidar gelip aynı sistemi devam ettirir.

Babama gemi aldırtma konusunda Reha bey haklı bende babama aldırdığım veya aldıracak olduğum gemicik'i uygun bir yerde batırıp balıklara yuva yaparım ayrıca dalgıç arkadaşlarımız için batık gemi dalışı yapacakları bir alan olur bizim batığımız olunca arkadaşlarımız özgürce dalarlar.
NOT:Dün motorin aldım ödeme yapıyorken ZAM GELDİ ben etkilenmedim benden sonraki müşteri etkilendi ve güzelbir iltifatta bulundu sebep olanlara.

SON DAKİKA: Benzine bir zam daha

8 Mart 2011

Benzin fiyatlarında artış durmak bilmiyor. Geçen hafta yapılan 5 kuruşluk zammın ardından bugün de 8 kuruş zam geldi. 97 oktan benzinin fiyatı ise 10 kuruş birden arttı.

Zamların ardından 95 oktan benzinin litresi 4.08 TL’den, 4.16 kuruşa yükseldi.
Yılbaşından bu yana benzindeki fiyat artışı yüzde 7.2'ye ulaştı.

Benzin zammından sonra yakın zamanda motorine de zam yapılması bekleniyor. Motorin en son geçen hafta 13 kuruş zam yapılmıştı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17212026.asp?gid=373

Haydi çıkalım yollara protesto edelim zamları :smiley:
koyun.jpg

Millet koyun gibi olursa protestosu da böyle olur

Türkiyede artık mevzu şu parti bu parti mevzusu olmakdan çıktı, Türkiyede malesef artık yönetenler ve yönetilenler sorunu var. Yöneten kim olursa o kendisi için çalışıyor, 7 sülalesi ve 7 çevresi zengin oğlu zengin oluyor, bu arada yönetilenler ne durumda noluyor sadece seçim öncesi verilen kömürler, gıda yardımları yada göstermelik şovlarla hatırlanıyor. Ben 35 yaşındayım kendimi bildim bileli hiçbir iktidardaki siyasi partinin siyasi gücü ve yeme sistemini zayıflatmak üzere bir tane yasa çıkarttığını görmedim. Hatta tam aksidir. Beyler farkındamısınız ama şu an herhangi bir milletvekili, bakan ile ilgili herhangi bir davayı kazanamazsınız hatta muhtemelen bir mevzu olsa dava bile edemezsiniz. Şu an bir akaryakıt protesto eğlemi başlatılsa muhtemelen başlatanlarda örgüt üyesi vs diye tutuklanıp yıllarca sürecek tutuklu dönemi geçirebilir. 2-3 üniversite bitirmiş konusunda uzman arkadaşlarım evini geçindiremezken bir bakanın ilkokul yada ortaokul mezunu hayatında daha önce hiç ticaret bile yapmamış bir akrabası bir anda holding sahibi olabiliyor.

Eee ben kendimi bildim bileli bu değişmedi, sadece iktidardaki parti ve isimler değişti, ama sistem hep aynıydı hatta daha kötüye gitti her seferinde. Fenerbahçe şampiyon olduğunda sokaklara dökülen kadar insan bişeyleri protesto etmek için sokaklara dökülse bu ülkede şimdiye çoktan herşey düzelirdi. Ama olmaz, sadece konuşuruz konuşuruz, ilk seçimde ya bu iktidar tekrar seçilir yada başka bir iktidar gelip aynı sistemi devam ettirir.

Vakti zamanında ekonomik kriz vardı (Son Ecevit hükümetinin son günleri). IMF gelmişti, söyledikleri ilk şey, "devleti küçültün" demek olmuştu. O zaman anlayamamıştım ne demektir devleti küçültmek. Sömürgeci IMF, Türkiye'nin yakasına yapıştı zannetmiştim. Medyadaki hava da o yöndeydi. Aradan yıllar geçti, görüp geçirdikçe düzenin işleyişini daha iyi anlar olduk. Meğerse demeye çalıştıkları şey, "siyasilerin yolsuz yollardan yandaşlarına dağıttıkları pastayı küçültün" demekmiş.

zamların sorumlusu libya olaylaran önce 1tl olan benzin libyadaki isyandan sonra 4.16 oldu :mad: :mad: :mad:

eh artık bizde bizde susalımda libyadaki isyanın bitmesini bekleyelim,eh olurya belki bitince bize olumlu yansır.

997799' Alıntı:
Yaşar abi büyüksün...
site içerisinde böyle bir alt yapı çalışmasıyla ilgili herhangi bir çalışma varmı? düşünülüyormu? düşünülebilir mi?
Önceki mesajlarınızda ( her ne kadar katılmasam da )kendiniz söylemişsiniz aslında , eğer bu düşündüklerinizi somut hale getirirseniz ya paşalarımız gibi sindirilirsiniz yada öğrencilerimiz gibi "polis haklı olur"ve dayak yersiniz.Şunu da eklemek isterim , "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz." Yani bazı şeyleri değiştirmek istiyorsunuz iyi güzel de , bunu lafta bırakmayanlara neden çamur atıyorsunuz. Neden haklı olarak dayak yemiş oluyor arkadaş ?..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR