Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,747
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

tamam protesto edelim ve yarın kontak kapatalım kaç kişi bu eyleme katılır acaba ;D hiçkimse desem çokmu kötümser olurum.şimdi herkese soruyorum ben dahil hangimiz gerçek kazanç üzerinden vergi veriyoruz acaba.lüks yaşamımızdan taviz vermiyoruz ama asla değilmi.devlet baba da işin kolayına kaçıyor ve en basit nerden vergi tahsil ediyorsa ona yöneliyor.alkol sigara akaryakıt vs vs.arabası olmayan bu zam beni ilgilendirmez,sigara içmeyen bu beni ilgilendirmez vs vs diye kimse umursamıyor ve sonuç ortada.kimse hükümeti de suçlamasın onları savunduğum falaan da yok her gelen aynı yok yani farkları.altta kalan hep halk ;D

Etiketler

rechargeable' Alıntı:
bu kadar koyunum olsa sallamazdım zammı.orda 1 milyon tl den fazla koyun var yav.
:smiley: benim de o kadar koyunum olsa sallamazdim. bu memlekette yaklasik 50 milyon oy kullanan koyun var. İktidar degisse bile sonuc hic degismiyor: biz onlarin politikalarinin KDV'sini oduyoruz (Kazik Daima Vatandasa)
Sanirim bizim ulkede bazı politikacilar isterse odunu bile seçtirebileceklerine ianandıkları için bu kadar rahat hareket ediyorlar galiba

Şimdi bu yazdıklarımı moderatörler silerse kızmam ama yazmadan edemeyeceğim. Hiçbir siyasi parti ve düşünceyi savunmadan ve hedef almadan yazıyorum:
Son 10-15 yılda neredeyse bütün KİT'ler satıldı, Petrol ofisi, Telekom, TEKEL. Hatta TEKEL'in Sigara ve Rakı fabrikaları gibileri ikinci hatta üçüncü sahiplerine satıldı. Devlet tüm zarar eden KİT'leri satıp elde edilen gelirle hakın üzerine yük olarak binen vergileri azaltmayacak mıydı? KİT satışlardan elde edilen karlar ile gelir elde edip vergi yükünü azaltmayacaklar mıydı?
Şimdi en çok neyin vergisini ödüyoruz? AKARYAKIT; TEKEL; TELEKOM; OTOMOTİV

Şimdi en çok neyin vergisini ödüyoruz? AKARYAKIT; TEKEL; TELEKOM; OTOMOTİV

Sebeplerden biri de şu: Vergi kaçakçılığına engel olamayan devlet vergiyi doğrudan değil dolaylı yollardan almaya çalışıyor.
Yani maaşlı çalışansanız ya da vergi kaçıramayan bir sektörde bir işiniz varsa sadece kendi verginizi ödemekle kalmıyorsunuz vergi kaçıranların sebep olduğu yükü de sırtınızda çekiyorsunuz.

tarihsel olarak varil fiyatları ve litre fiyatlarına bir bakın .
2000 yılından bu yana varil fiyatları 5 kat artmış litre fiyatları 10 kat........, alınan vergiler le bldyelere kaynak ayrılmıyormu sosyal yardım adındaa ve o yardımlar fakir fukaraya diye kendi yandaşlarına kömür olarak dağıtılmıyormu. içimden neler demek geliyorda şuraya yazamıyorum hani. tekrar söylüyorum Allahından bulsunlar.

olasiliksiz' Alıntı:
Sebeplerden biri de şu: Vergi kaçakçılığına engel olamayan devlet vergiyi doğrudan değil dolaylı yollardan almaya çalışıyor.
Yani maaşlı çalışansanız ya da vergi kaçıramayan bir sektörde bir işiniz varsa sadece kendi verginizi ödemekle kalmıyorsunuz vergi kaçıranların sebep olduğu yükü de sırtınızda çekiyorsunuz.

aynen olay tamamen budur, vergi kaçıran bir kere vergi ödüyor ama dürüst vatandaş 2 kere

Tempus' Alıntı:
Peki acaba bu aynı tarihler içerisinde çiftçinin ürettiği buğdayın fiyatı ne oldu
memurun işçinin maaş artış oranları ne oldu

çok merak ettim

Kürşat bey kimse umursamaz bunları...
Tepkisizlikte son nokta aşıldı

İnsanlar bugün Banka Şubesine giren silahlı soyguncuların "Bu Bir Soygundur" bağırışını sallamamış
Soyguncular bu tepkisizlikten korkup yakalanmamak için kaçmaya çalışmışlar. Elleri ayaklarına dolanmış

Tepkisizlik bu kadar korkunç demekki
:smiley:
Bombası yok mu bu meredin? nükleerden sonra tepkisiz bomba

Üyesi olduğum diğer tüm araç forumlarında aynı veya benzer başlıklar var.
Hepsinde inanılmaz tepkiler, sersenişler, sticker çalışmaları, isyanlar, suçlamalar var...

Bir işe yarıyor mu????

-HAYIR ;D

Peki işe yaramıyor diye, hiç bir şey yapmayalım mı?

-O na da HAYIR ;D

Ne yapılmalı?? ??

-Bilmiyorum :'(

valla bu hükümete hiç birşey sökmez çünkü karşı gelirsen kendini kodeste bulursun o yüzden resimdeki koyunlardan biri olmaya devam! ;D

Mesela bu da farklı bir örnek....

http://www.pahalibenzinehayir.com/

Sitede LPG reklamı var...
Eylem yapacaz derken bile, insanların konuya tepkisini kullanıp para kazanma peşindeyiz...
Bence hükümet haklı arkadaşlar...!!!

bu arada doktorların aile hekimliği gibi imamlarında aile hocalığı çıkıyor ve imam lar ek ücret alacaklarmış hayırlı olsun ampul florasan oldu

hagurel' Alıntı:
bu arada doktorların aile hekimliği gibi imamlarında aile hocalığı çıkıyor ve imam lar ek ücret alacaklarmış hayırlı olsun ampul florasan oldu

Arkadaşlar bu konu altında akaryakıt fiyatları protesto ediliyor.Siyasi görüşlerimizi belirteceğimiz yer burası değildir.

Hem Hakan Bey'e hem de Uğur Bey'e katılıyorum :smiley:

akaryakıt fiyatlarının artışının temeline iniyoruz işte kökten çözecez ben zam yapmıyorum ya buna !!! :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR