Ah Şu Kadınlar...............

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,239
Ynt: Ah Şu Kadınlar...............

dopamin' Alıntı:
( Emredersiniz efendim)

Yazdıklarımın tamamını okudunuzmu çiğdem hanım ?
Eğer okumadınız ise lütfen anlayarak tekrar okuyunuz sorunuzun cevabını orada bulacaksınız. hayat bazen insanların istediği Doğrultu,da seçenekler sunmayabiliyor. sahip olduğunuz değerlerin elinizden uçup gidişi,ne çaresizce seyirci kalabilyorsunuz. bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum zira iyi armut olamamış ile ayı olamamışın daha fazla konuşacak nesi olabilirki
Umarım sizin hayatınızda her şey istediğiniz gibi mükemmel ve keşke,siz olur.

genelde yorum yazmadan önce yazılanları okurum. ama atlamış olduklarım varmıdır yada kastettiğinizi anlamamışlığım olabilir mi olabilir yazı dili nede olsa yanlış anlaşılmalar olabiliyo :D emretmek gibi bi derdim yok arkadaşım ne haddime estağfirullah - bu kelimenin aslı onaylamak oldugu halde neden hala ters anlam ifade ediyormuş gibi kullanıyoruz onuda anlamıyorum ya neyse :D- kastettiğiniz durum eğer elimizde olmayan durumlardan dolayı karşımıza çıkan kişilerin bize uymayan yada mutlu olamadıgımız zıt kişilerin karşımıza çıkması ise hayatın bize oynadıgı aşk oyununda zevk alırcasına işkence çektirmesiyse evet bu durumu herkes yaşıyor, üzülüyor, ağlıyor, yıpranıyor yada hafif atlatıp yoluna devam ediyor. ama ben böyle durumlar dışındaki bilinçli seçimlerimizden bahsediyorum. bu bilinçli seçim hangimizin hayatında ne kadar oranda yer tutuyo bilemem tabi :D

ben hayatımda herşeyin mükemmel olmasını istemem yada keşkesiz bi hayatta istemem pişmanlıklar yada isteklerimizin kimine ulaşıp kimine ulaşamamak bence hayatı güzel kılan şeylerin bi kısmıda bunlar. :D

Etiketler

PatrolCat' Alıntı:
Saim bey öncelikle size tamamen katıldığımı belirtmek isterim..
Evet kesinlikle yıpratıcı bir süreçtir iki karşı cinsin anlaşamaması ve hatta iki karşı cins yani kadın-erkek değil sadece,
zıt düşüncelerin ve huyların her iki taraf için anlaşılabilmesi ancak o sihirle kelime, o his , yani '' SEVGİ ''....
Bütün zorlukların üstesinden gelen o muhteşem niyet...
Sevgi vicdandır, umursamaktır, merhamettir ve de herşeyin başıdır bence..
Ayrılıkların o yıpratıcı sürecini bile zevk veren bir olgu olduğunu düşünmeniz, bence sizin ne kadar iyimser ve sevgi dolu olduğunuzun kanıtı bence..
Sevginin gücüne inanan size sevgilerimle.....

bende kesinlikle katılıyorum bu görüşlere her şey svgiyle hallolur ama aşk sevgi evlilik beraber yaşamak neyse bunun birde diğer tarafı var bilmem kaç yıl ayrı kültürde eğitimde görüşte herşeyiyle ayrı bi yaşam süren 2 kişinin yolları sevgide birleşir ama bu genelde yetmez aynı olmak gerekmez olmamalıda zaten sadece farklılıklarla birlikte yaşamayı sevgiyle farklılıkları kabul etmemek o kişiyi kendimize benzetmek fikri ile karıştırmamalı ama bu nerdeyse imkansız bişey yapamayınca bu beraberliği yine sevgiyle ayrılmayı bilmeli en güzeli bu sevgi bi çok şeyi çözer

lizz hanım şarkılar için teşekkürler sabah sabah iyi geldi

İlk okulda aşık olmuştum ;D çok sevdiğim sıra arkadaşım o kızı sevdiğini söyledi ... Hemen aralarını yaptım ;D ...
İlk ve sondu , kendime katlanamıyorum başkasını hiç çekemem ... Ailem ve arkadaşlarım bana fazlasıyla yetiyor ... Hatta onlardan bile sıkılıyorum ...
Hayat çok garip ... ama ben daha garibim ;D

cidowsky' Alıntı:
lizz hanım şarkılar için teşekkürler sabah sabah iyi geldi

Rica ederim Çiğdem :smiley:

mirkan' Alıntı:
İlk okulda aşık olmuştum ;D çok sevdiğim sıra arkadaşım o kızı sevdiğini söyledi ... Hemen aralarını yaptım ;D ...
İlk ve sondu , kendime katlanamıyorum başkasını hiç çekemem ... Ailem ve arkadaşlarım bana fazlasıyla yetiyor ... Hatta onlardan bile sıkılıyorum ...
Hayat çok garip ... ama ben daha garibim ;D

Ehh,o ilkokul aşkı tabi :smiley: Bir de şimdi olsun bakalım böyle bişiy :smiley: Sevmek var,sevmek var...Bazen insanlar ya da bazı insanlar yaşadığını sevgi sanıyor,sanabiliyor...Bu belki hoşlanma,belki beğeni,belki hayranlıktır aslında...Gerçekten seven bir insan,sevdiğini özel ilişki boyutunda kimseyle paylaşmak istemez..Hele aşkta durum daha vahimdir...Acı büyük olur...Dünya'da herşey anlamını yitirir...Ancak can derdi unutturur bu tür bir acıyı.. :smiley: Allah kimselerin başına vermesin böyle şeyleri.... :smiley: Konumuz nerden nereye geldi yahu :smiley:

cidowsky' Alıntı:
ben hayatımda herşeyin mükemmel olmasını istemem yada keşkesiz bi hayatta istemem pişmanlıklar yada isteklerimizin kimine ulaşıp kimine ulaşamamak bence hayatı güzel kılan şeylerin bi kısmıda bunlar. :D

Çiğdem hanım şurada samimiyetle birşeyler yazdım dolaştırmadan söylediğiniz çoğu şeyi zaten söylemiştim ve katılıyorum her şeyin mükemmel omasını isteyen kim bu sizin sözünüz keşkeler olmasın diyende yok ama fazla olmasın söylediklerime rağmen sizin niyet okurmuş gibi bazı şeyleri kendinizce yorumlamanız ve sunuşunuz zoruma gider açıkçası

Sonuç olarak sebeb ne olursa olsun her iki taraf yani kadın da erkek de kaybediyor..Kadın detaycı ve duygusal,erkek ise yüzeysel bakınca herşeye, bu sonuçlar yaşanıyor...Zaten erkek herşeye yüzeysel baktığından kadın kadar da yıpranmıyor...yiyelim,içelim keyfimize bakalım mantığıyla hareket ediyor..oysa eşlerden birinin de bu detayları düşünmesi gerek..kadın detayları düşünmese o çocukların,evin hali ne olur,nasıl olur?Kadın,ev ve yaşam sözkonusu olduğunda her detayı düşünüp her işi halledicek,ama erkeğin rahatını bozacak detaylardan kaçınıcak :smiley: ...erkek suya sabuna dokunmadan çamurunun içine bir su aygırı gibi gömülmek istiyor sadece..canı isteyince o çamurdan çıkacak,istemediğinde keyfince debelenip duracak...sevgi mevgi de erkeklerin çoğunun yakınına yöresine kolay kolay uğramaz zaten...erkeklerin yakındığı konular bile bunu ispatlamıyor mu,bir dikkat edin...rahat bırakılmak istiyorlar,tembel olmak,yan gelip yatmak,keyif çatmak vs. vs. vs...... erkek kimbilir kaç zaman kadının peşinde koşar ve sonunda gönlünü çalar..ondan sonra kaç gün sürer bu ilişki ya da sorunsuz evlilik dersiniz? daha birini bırakmadan diğerinin peşinde koşturmaca başlar...bi türlü doymak bilmez...işin duygusal boyutunda değildir çoğu zaman..duygusallıktan çooook uzak olan boyutlardadır zihni...hepimiz biliyoruz bu boyutun ne olduğunu,açıklama yapmaya gerek yok...şimdilerde evli,bekar,sevgilili hiç farketmiyor zaten..bu konularda acayip çağ!!! atlamış bulunuyoruz..Facebook hesabı olanların profil bilgilerine baktığımda bazen psikoljimin bozulur gibi olduğu oluyo :smiley: çoğunun hayatı böyle gelip geçer...yani gözler radar gibi dışarıyı tarar durur..ve bunu yapmak için ancak böyle bahaneler kullanırlar,kendilerini bile bu bahanelerle kandırırlar işin garibi..öyle de haklıdırlar ki kendilerince.. :smiley: komik gerçekten...Durumu özetleyen bir de sloganları vardır..Söylerken de gururlana gururlana söylerler ne hikmetse..""Çapkınlık yapmayan erkek olmaaaaazzzz"Ağlanacak halimize gülüyoruz toplumca...Aile müessesesinin temelleri işte böyle sloganlarla atılıyor bizim ülkemizde..İstatistik oranlar tavana vurmuş,kültürümüz dejenere olmuş,kadınlarımız ruhhastası olmuş,hizmetçi olmuş kimin umurunda....Sonra gururlana gururlana bu bahsettiğimiz sloganı atan aynı erkekler eşlerinin,sevgililerinin kendilerine sonsuz güvenmesini beklerler bir de :smiley: İlginnnnççç :smiley: Ağlayalım mı gülelim mi :smiley: ........................ Her iki taraf da kaybeder kaybetmesine ama bu çoğu zaman erkeklerin egoistliğinden kaynaklanır bana göre....Konuya uygun parçamız gelsin....

http://youtu.be/JXKRJRgLsPg

Burada daha fazla nefes tüketmek nafile sizin ne anlatmak istediğinizin ne önemi varki nasıl olsa insanlar kendi dublajını giydirip söylenenleri anlaşılmaz hale getireceği için

dopamin' Alıntı:
Burada daha fazla nefes tüketmek nafile sizin ne anlatmak istediğinizin ne önemi varki nasıl olsa insanlar kendi dublajını giydirip söylenenleri anlaşılmaz hale getireceği için

Bu sefer çok açık yazdım :smiley: daha bu da anlaşılmazsa benden günah gitti :smiley: ben vazifemi yapayım da...Bir insanda bile birazcık vicdan uyandırabilirsem bu da bir başarı... :smiley:

lizz' Alıntı:
Sonuç olarak sebeb ne olursa olsun her iki taraf yani kadın da erkek de kaybediyor..Kadın detaycı ve duygusal,erkek ise yüzeysel bakınca herşeye, bu sonuçlar yaşanıyor...Zaten erkek herşeye yüzeysel baktığından kadın kadar da yıpranmıyor...yiyelim,içelim keyfimize bakalım mantığıyla hareket ediyor..oysa eşlerden birinin de bu detayları düşünmesi gerek..kadın detayları düşünmese o çocukların,evin hali ne olur,nasıl olur?Kadın,ev ve yaşam sözkonusu olduğunda her detayı düşünüp her işi halledicek,ama erkeğin rahatını bozacak detaylardan kaçınıcak :smiley: ...erkek suya sabuna dokunmadan çamurunun içine bir su aygırı gibi gömülmek istiyor sadece..canı isteyince o çamurdan çıkacak,istemediğinde keyfince debelenip duracak...sevgi mevgi de erkeklerin çoğunun yakınına yöresine kolay kolay uğramaz zaten...erkeklerin yakındığı konular bile bunu ispatlamıyor mu,bir dikkat edin...rahat bırakılmak istiyorlar,tembel olmak,yan gelip yatmak,keyif çatmak vs. vs. vs...... erkek kimbilir kaç zaman kadının peşinde koşar ve sonunda gönlünü çalar..ondan sonra kaç gün sürer bu ilişki ya da sorunsuz evlilik dersiniz? daha birini bırakmadan diğerinin peşinde koşturmaca başlar...bi türlü doymak bilmez...işin duygusal boyutunda değildir çoğu zaman..duygusallıktan çooook uzak olan boyutlardadır zihni...hepimiz biliyoruz bu boyutun ne olduğunu,açıklama yapmaya gerek yok...şimdilerde evli,bekar,sevgilili hiç farketmiyor zaten..bu konularda acayip çağ!!! atlamış bulunuyoruz..Facebook hesabı olanların profil bilgilerine baktığımda bazen psikoljimin bozulur gibi olduğu oluyo :smiley: çoğunun hayatı böyle gelip geçer...yani gözler radar gibi dışarıyı tarar durur..ve bunu yapmak için ancak böyle bahaneler kullanırlar,kendilerini bile bu bahanelerle kandırırlar işin garibi..öyle de haklıdırlar ki kendilerince.. :smiley: komik gerçekten...Durumu özetleyen bir de sloganları vardır..Söylerken de gururlana gururlana söylerler ne hikmetse..""Çapkınlık yapmayan erkek olmaaaaazzzz"Ağlanacak halimize gülüyoruz toplumca...Aile müessesesinin temelleri işte böyle sloganlarla atılıyor bizim ülkemizde..İstatistik oranlar tavana vurmuş,kültürümüz dejenere olmuş,kadınlarımız ruhhastası olmuş,hizmetçi olmuş kimin umurunda....Sonra gururlana gururlana bu bahsettiğimiz sloganı atan aynı erkekler eşlerinin,sevgililerinin kendilerine sonsuz güvenmesini beklerler bir de :smiley: İlginnnnççç :smiley: Ağlayalım mı gülelim mi :smiley: ........................ Her iki taraf da kaybeder kaybetmesine ama bu çoğu zaman erkeklerin egoistliğinden kaynaklanır bana göre....Konuya uygun parçamız gelsin....

http://youtu.be/JXKRJRgLsPg

liz hnm diyorum cünki isminizi bilmiyorum kusura bakmayın öncelikle bunca yazı yazmışsınız kadınlar sanki melekde erkekler seytanın ta kendisi gibi olmuş :smiley:) kadının en büyük düşmanı gene kadındır bunu sakın unutmayın ve cevrenize bir yaşlı dul bayan ile yaşlı erkek s ayısına bakın kim önden gidiyor bir sonucu paylaşın bizimle :smiley:) ..kadın detaycı ve duygusal diye yazmışsınız erkekse yüzeysel hiç aklınıza geliyormu belkide bu duygusallık konusu kadının işine geldiği gibidir :smiley:) ben hiç bir kadının meyhaneye gidipde ağlayarak ah ahmet mehmet dediğini yada meçnun gibi kendisini d ağlara vurduğunu görmedim şiirler bile hep kadınlara yazılmış bumu duygusallık :smiley:) içip içip yolda mehmet mehmet diye nara atan yada sevdiği erkeğin ismini duvarlara yazanda bir bayan görmedim bu arada malesef söylemeden edemeyeceğim bu z amanki ilişkilerin temel bozulma nedeni kadınlardır cünki kendilerince kriterleri ( AB UYUM KRİTERİ BUNUN YANINDA HİKAYE KALIR ) ve ne elektiriği ise birde elektirik alamıyorum hikayesi varki oda ayrı komedi :smiley:) bence tarafsız gözle bakarsanız konulara sucun erkekde olmadığını anlarsınız hani deniliyo ya erkek odundur iyi marangoz olunda ağacı düzgün işleyin :smiley:)

son birşey daha sizin cevrenizdeki yada sizin tanıdığınız erkekler sizin anlattığınız gibi olabilir mümkünse böyle konularda genelleme yapmayın cünki hiçbir erkek belli bir kadın cercevesinde diğer kadınları kıyaslamıyor siz bildiğiniz gibi yaşayın ilişkilerinizi bırakın diğer insanlarda bildiği gibi yaşasın emin olun herkes zaten eğriyi doğruyu biliyodur

sakın ben bunu yapanlara yazdım dedim eleştirdim demeyin cünki öyle yazı yazılırki aynı mantıkda o zamanda ve denilirki bende bunu yapan kadınlara yazdım ettim yorum getirdim diye :smiley:))

BİR ADAMIN PARASI KADAR AŞKI VARDIR GERİSİ HİKAYE :smiley:))

Ben Türkiye'de yaşıyorum ama sanırım siz değil :smiley: anlattıklarım kendi çevremden örnekler değil Türkiye gündeminden örneklerdir...İmalarda bulunurken saygı çerçevesi dışına çıkmamak en güzeli...olayı kişiselleştirmeniz hiç hoş değil ???..Benim çevrem hakkında siz ne biliyorsunuz?Benim çevrem oldukça seçkin insanlardan oluşur..Karaktersiz insanlarla işim olmaz... ??? ??? Siz Türkiye'de yaşıyorsanız sanırım gözlerinizi kapayıp,kulaklarınızı tıkayarak yaşıyorsunuzDaha fazlasını da söyleyebilirim ama olayı kişiselleştirerek sizinki gibi bir hataya düşecek değilim...medyayı,istatistikleri takip eden herkesin bildiği şeyler bunlar...sizin inkar etmeniz neye yarar..ancak kendini kandırmak olur..Ayrıca yazdıklarımda "çoğu erkek" sözcüğünü kullandım.Daha dikkatli okumalısınız...Ve de beni güldüren bölüm ise hiçbir kadını meyhanede gördüm mü?...erkeklerin meyhaneye gidip Ayşe Fatma diye bağırması :smiley: yahu bu kadar da körlük nasıl olur şaşıyorum..önce naneleri yiyip aklı başına gelince gidip kafayı meyhanede çekti diye bütün erkekleri paklıycaz anlaşılan :smiley: çok fazla vaktim yok ve üstelik sizin düşüncelerinizi değiştirmek gibi bir kaygım da yok... :smiley: karşımda bu kadar açık bir konuda ki bu konu çapkınlık, sabit,subjektif fikirli birini görmek beni sıktı yeterince...kadın nasıl olursa olsun eşi ya da sevgilisi tarafından aldatılmayı haketmez..detaycı ya da dırdır yapıyo olsa bile..siz önce bu konuda kendinizle bir uzlaşın....zeytinyağı gibi üste çıkmak deyiminin en anlamlı şekilde kullanılabileceği bir an bu an :smiley: olur da bu kadar mı olur...pesssss :smiley: Karşıma çok klasik ve bayağı bulduğum cümleler ile geldiniz..."kadının en büyük düşmanı yine kadın"mışşşşşş..çok komik...herkes otokontrolünü kendisi yapar sayın Ünal Bey..bir kadın,peşinde koşan erkeğin evli mi bekar mı olduğunu anlamak için dedektif tutmak zorunda değil..kaldı ki evli olduğunu söyleyerek çapkınlık yaptı diye suçu gene mi 2.kadına yıkıcaz?erkekler otokontrolünü yapmıyo,yapmak istemiyo diye bunun günahını da kadınların üstüne yıkmanız gerçekten vahim..bu mantık en anlayamadığım mantık oldu yazdıklarınız içinde.siz bu klasik ve bayağı cümleler ile içinizi rahatlatabiliyosanız daha diycek başka bi lafım da yok......bu kadarı da pessss...herkes kendi kontrolünden kendi sorumludur...

Kadın olsun erkek olsun iyisi de var,kötüsü de..burda benim savunduğum erkeklerde kendine çeki düzen vermesi gereken çoğunluğun daha fazla olduğu dur...bi daha vurguluyorum...

Konu genişlemekte ve detaylara inmekte...
Bu sevindirici ve Ünal beyin son değindikleri de oldukça düşündürücü...
Zaten önemli olan da bu bence...Düşünebilmemiz ve kadın erkek farketmez vicdan muhasebesi yapabilmemiz..
Aynaya baktığımızda nasıl olsa kim olduğumuzu gözlerimiz bize söylemekte..
Sevgi, iyi niyet, vicdan ve merhamet..
Kısacası '' İNSAN '' olabilmek..........

öncelikle benim öyle cevremde hep seçkin insanlar yok hep diyorum nazicane vardır elbet birkaç tane cünki benim cevremdekiler kim olursa olsun mesleği mavkisi ne olursa olsun adam gibi adamdır hepsi :smiley:)

neyse konu istatisliklerse video veya araştırmalardan incelerseniz kimin daha duygusal kimin daha zalim olduğunu eminim sizde göreceksiniz baya kelimeler demişsiniz halbuki bunlar anlayabilmeniz için en sıradan seçilmiş kelimelerdi :smiley:)..neyse gelelim konunun özüne isterseniz madolyonun farklı yüzünede bakmaya calışın mesela seneler içinde bir yaygaradır kopuyor kadın erkek eşitlik hikayeleri ile malesef gercek şuki kadın ve erkek birbirini tamamlayan 2 elmanın yarısıdır birbirlerine saygılı oldukları sürece asla sorun olmaz sevgi aşk demiyorum SAYGI ama malesef günümüzde bircok bayan hayatı dizi filim zennediyor konuşmalar bile replik gibi ve hat safhada bir saygısızlık söz konusu bayanlarımızda şuursuzca toplum içind e konuşmalar yüksek beklenti ki bircok bayan şunu söyler hep ben özelim :smiley:) ben farklıyım gibi :smiley:)) sanki geride kalanlar umuma acık kadınlar kendi ektiklerini biçiyorlar s aygızsız olurlarsa erkeklerine ki eminim siz bu kelimeyede karşısınızdır kadının erkeğimi olurmuş dersiniz ama bu s adece bakış açısıdır birbirini s even kadın ve erkek konusunda kadın erkeğindir erkekde kanınındır ama kelime oyunları ile şimdi bircok kelime sanki kötü bişemiş gibi algılanıyor mesela hatun dendiğinde saki ayıp bişe denmiş gibi bayalar bakıyor :smiley:)

bu arada gene nacizane ülkemin her köşesini gezmişimdir sorunlarınıda bilirim nasıl yaşandığınıda hatta bunun için sadece konuşmayıp elimden geldiğincede yardımcı olmaya calışmışımdır ama tekrardan yazıyorum işin özü BAYANLARIN SON YILLARDA SADECE S AYGISIZ D AVRANIŞLARININ SONUCUDUR YAŞANANLAR KADINLAR GÖSTERMEDİKLERİ S AYGIYI ERKEKLERE BEKLEMESİNLER

PatrolCat' Alıntı:
Konu genişlemekte ve detaylara inmekte...
Bu sevindirici ve Ünal beyin son değindikleri de oldukça düşündürücü...
Zaten önemli olan da bu bence...Düşünebilmemiz ve kadın erkek farketmez vicdan muhasebesi yapabilmemiz..
Aynaya baktığımızda nasıl olsa kim olduğumuzu gözlerimiz bize söylemekte..
Sevgi, iyi niyet, vicdan ve merhamet..
Kısacası '' İNSAN '' olabilmek..........

patrolcat felsefeciler yy boyu düşünmüş insan nedir diye yy sonucunda cıkan ssonuç düşünebilen hayvan :smiley:))) ( bu arada yazdıklarımda özellikle halkın kullandığı kelimelerden seciyorumki anlaşılabilsin ilimsel bilimsel kelime kalabalığı olmasın ) ..... temel konu erdem olmadığı sürece okumak gezmek yaşamak aklına ne geliyosa boş insanı insan yapan erdemlerdir bunun kadını erkeği olmaz kadın yada erkek sadece cinsiyetle alakalı erden ise cok farklı her 2 cinsdede olmalı ama bence fazla değil 10 sene içinde erdem sadece özel isim olarak kullanılacak ))

Evet,artık kadınlar da erkeklere benzemeye başladı çok bakımdan..ahlaki değerler sözkonusu olduğunda eskiden bütün yük kadınların omuzundaydı..şimdi artık öyle değil..kadınlar da değişti,hoşuma gidiyor değil...erkekler daha da laçkalaştı...öyle olunca da işte böyle bi kültürel ortam çıktı ortaya Türkiye'de...(İkide bir belirtmek istemiyorum her cümlede...sözlerim erkeklerin tamamı için değil çoğunluğu için geçerlidir..elbette istisnalar vardır...) Ne insan olarak yaşamımızda,ne de İslamiyette kadın ile erkek farklı haklara sahip değil..kadını ezen herşeyi onun omuzuna yıkan o basit erkek zihniyeti kendi küçük dünyalarında yaşayadursun...

Bu arada evet benim yakın çevrem gayet seçkin insanlardan oluşur..dostlarımı ince eleyip sık dokuyarak edinirim...Benim seçkinlik anlayışım karakter bazındadır maddiyat ya da kariyer değil...Ünal Bey,ikide bir herşeyi maddiyata dayandırıyorsunuz farkında mısınız?Bunun nedenini az çok anlayabiliyorum..Ama kişiselleştirmek istemediğim için daha fazla yorum yapmıycam bu konuda..Yeri gelmişken söyliyeyim (bir önceki mesajınızın en altında gördüğüm cümleye ithafen),erkekler de aşkı yüreğinin derinliği kadar yaşar...Parası kadar değil...Aşk yaşamak paraya kalsaydı üniversite gençliği (ki en parasız olan onlardır)yerlerde sürünüyor olurdu diye düşünüyorum :smiley: Bu kamyonarkası yazılarını bırakın Allah aşkına..... :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri