Ah Şu Kadınlar...............

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,237
Ynt: Ah Şu Kadınlar...............

Bilinenin aksine Kadını dır dır ettiren Erkektir...
Suçu hep karşı cinse paslayan gene Erkektir...
Ben hiç dır dır eden bir kadına rastlamadım mesela :D
Direk Mutlu Son ;)

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Direk Mutlu Son ;)

:smiley: :smiley: Düşündüm deeee,bu dır dır meselesinin kökenini şimdi şöyle bir ,haklısın :smiley: :smiley: Adam evde problemler yarattıkça kadının yapabileceği tek şey dırdır yapmak :smiley: Ama kadın problem yarattığında noluyor,adam yumruğu kibarlık derecesine göre: 1- kadının gözüne 2-masaya indirip "höddddddd" diyor ve mesele kapanıyor :p :p :smiley: :smiley: Ondan sonra da kadını dırdırcılıkla suçlarlar bir de :smiley: :smiley:

ict3055' Alıntı:
Direk Mutlu Son ;)

Kadın işitme engelli ve dilsizdi galiba

dopamin' Alıntı:
Kadın işitme engelli ve dilsizdi galiba

:smiley: :smiley: Ya da Çağrı Bey çok uyumlu,kadife gibi bir erkek,kadın ruhunu okşayan erkeklerden :smiley: Eh malum...Kadın huysuz bir kadın değilse, ruhu okşandığında neden dırdır etsin ;D ;D

Bilmem bayanlar benim yanımda huysuzlaşmıyorlar :smiley:
Sorun yaşayanlar düşünsün ;D ;D ;D

Bu da benden bir video :smiley: Kadının erkek üzerindeki gücünü kanıtlıyo ;D ;D

http://youtu.be/JhKQz2TwSAE

lizz' Alıntı:
Bu da benden bir video :smiley: Kadının erkek üzerindeki gücünü kanıtlıyo ;D ;D

http://youtu.be/JhKQz2TwSAE

:D :D Şimdi benim de erkeğin kadın üzerindeki gücünü kanıtlayan bir video koymam gerekli değil demi ¿ :p

ict3055' Alıntı:
Bilmem bayanlar benim yanımda huysuzlaşmıyorlar :smiley:
Sorun yaşayanlar düşünsün ;D ;D ;D

Gördüm 27 yaşındasın :smiley: kadınların dırdırcılığından şikayet eden erkekler genelde evli erkekler ya da uzatmalı yavuklusu olanlar... :smiley: :smiley: Bu erkekler de ne tuhaf :p İş yerinde çalışanı var,çalışmayanı aylak aylak gezeni var ,ekmek getireni getirmeyeni var.....Getirmeyeni zaten direk geçtik de...Erkekler İş yerinde çalıştığını sanki kadınına çalıştı,bütün sorumluluğu orda bitti gibi,eve gelir,kurulur kanepeye hatta yan gelir yatar,o meşhur tv kumandası elinde...sanki kadın sabahın köründe gitti,iitilaf devletleri yararına hizmet etti geldi,maaşını da amme hizmetine hibe ediyo her ay...Evde bebek cırlaması bi tarafta,bi eli yemekte,bir eli çamaşır,biri bulaşık,diğer eli bebek,daha öteki yemek yapar,bi öteki kocasına çay kahve,daha öteki telefon kapı bakar,en sonuncusu da büyük çocuğun ödevine...Kadın tabi 8 kollu ahtopot ;D ;D Ondan sonra da kadın güleryüz gösterecek,her denilene hay hay, huy huy efendim :smiley: Leb demeden leblebiyi anlıycak,kadife olacak :smiley: Yetmedi kayınvalidesinin hertürlü kapriisine boyunbükecek ::smiley: ;D Erkekler işten gelince evde 2-3 saate bile zor tahammül edip o çok sevdikleri televizyonu bile bırakıp kendilerini erken saatte yataklarına atarlarken acaba hiç kadın olsalar ne yaparlardı,bütün bunlara nasıl dayanabilirlerdi düşünüyorlar mı?Birazcık da empati yapabilseler,yapmaya çalışsalar belki çok şey değişecek...Belki de o kadınları sadece takdir etmek bile çok şey değiştirecek..Acaba bunu hiç düşündüler mi?Düşünmeyenlerin düşünmesi için hala şansları var :smiley: Bu akşam bir demet çiçek alarak eve gitmek...Sonra eşlerine hayatımın güneşisin diyerek o çiçeği vermek...Deneyin..Ne kaybedersiniz?Hiçbişiy kaybetmezsiniz ama belki bişiyler kazanırsınız :smiley: :smiley: Sözlerim yazımı okuyacak ve hayatında bu tarz şeyleri eksik bırakmış erkekler için..Yanlış anlaşılmasın..Bu sayfaya yazı yazan erkekleri kastetmiyorum..Eee,tabi onları da dışlamıyorum :smiley:

lizz' Alıntı:
Gördüm 27 yaşındasın :smiley: kadınların dırdırcılığından şikayet eden erkekler genelde evli erkekler ya da uzatmalı yavuklusu olanlar... :smiley: :smiley: Bu erkekler de ne tuhaf :p İş yerinde çalışanı var,çalışmayanı aylak aylak gezeni var ,ekmek getireni getirmeyeni var.....Getirmeyeni zaten direk geçtik de...Erkekler İş yerinde çalıştığını sanki kadınına çalıştı,bütün sorumluluğu orda bitti gibi,eve gelir,kurulur kanepeye hatta yan gelir yatar,o meşhur tv kumandası elinde...sanki kadın sabahın köründe gitti,iitilaf devletleri yararına hizmet etti geldi,maaşını da amme hizmetine hibe ediyo her ay...Evde bebek cırlaması bi tarafta,bi eli yemekte,bir eli çamaşır,biri bulaşık,diğer eli bebek,daha öteki yemek yapar,bi öteki kocasına çay kahve,daha öteki telefon kapı bakar,en sonuncusu da büyük çocuğun ödevine...Kadın tabi 8 kollu ahtopot ;D ;D Ondan sonra da kadın güleryüz gösterecek,her denilene hay hay, huy huy efendim :smiley: Leb demeden leblebiyi anlıycak,kadife olacak :smiley: Yetmedi kayınvalidesinin hertürlü kapriisine boyunbükecek ::smiley: ;D Erkekler işten gelince evde 2-3 saate bile zor tahammül edip o çok sevdikleri televizyonu bile bırakıp kendilerini erken saatte yataklarına atarlarken acaba hiç kadın olsalar ne yaparlardı,bütün bunlara nasıl dayanabilirlerdi düşünüyorlar mı?Birazcık da empati yapabilseler,yapmaya çalışsalar belki çok şey değişecek...Belki de o kadınları sadece takdir etmek bile çok şey değiştirecek..Acaba bunu hiç düşündüler mi?Düşünmeyenlerin düşünmesi için hala şansları var :smiley: Bu akşam bir demet çiçek alarak eve gitmek...Sonra eşlerine hayatımın güneşisin diyerek o çiçeği vermek...Deneyin..Ne kaybedersiniz?Hiçbişiy kaybetmezsiniz ama belki bişiyler kazanırsınız :smiley: :smiley: Sözlerim yazımı okuyacak ve hayatında bu tarz şeyleri eksik bırakmış erkekler için..Yanlış anlaşılmasın..Bu sayfaya yazı yazan erkekleri kastetmiyorum..Eee,tabi onları da dışlamıyorum :smiley:

5 gün sonra 28'ime girecem;
Bana bir demet çiçek almak ister misiniz ;D ;D ;D

Vallaha Lizz hanım çok dertli gibisiniz.
Ben evli değilim, önümdeki 3 5 senede pek düşünmüyorum.
O yüzden bahsettiğiniz konulara birşey diyemiyeceğim.
Evli baylara sormak lazım neden öyle yaptıklarını :smiley:
Mesela ben hiç televizyon izlemem... :smiley:
Evlenince de onu izleyeceğimi sanmıyorum :D

ict3055' Alıntı:
:D :D Şimdi benim de erkeğin kadın üzerindeki gücünü kanıtlayan bir video koymam gerekli değil demi ¿ :p

Yok gerek yok,o tür videolardan çok gördük Serap Ezgü ve versiyonu tarz programlarda :smiley: :smiley:

ict3055' Alıntı:
5 gün sonra 28'ime girecem;
Bana bir demet çiçek almak ister misiniz ;D ;D ;D

Vallaha Lizz hanım çok dertli gibisiniz.
Ben evli değilim, önümdeki 3 5 senede pek düşünmüyorum.
O yüzden bahsettiğiniz konulara birşey diyemiyeceğim.
Evli baylara sormak lazım neden öyle yaptıklarını :smiley:
Mesela ben hiç televizyon izlemem... :smiley:
Evlenince de onu izleyeceğimi sanmıyorum :D

Yok yahu,ben kendi adıma konuşmuyorum :smiley: :smiley: Kadınlarımızın ortak dertleri bunlar,onları temsilen konuşuyorum..Şu anda böyle dertlerim yok :smiley: Böyle konuşan biri,bu dertleri yaşıyor olabilir mi bir düşünsene ;D ;D O adamı dünyaya geldiğine pişman etmez mi :p ;D ::smiley: ;) :smiley: :smiley:

hayatın bi tarafı şiddet bi tarafı sevgi ;) tercih bizim ;D
rus atasözü :
seversem ölesiye
döversem öldüresiye

KONUYU BİR ŞİİRLE DAHA PROBLEM HALİNE GETİRELİM ;D

KADIN MI ?

Öperseniz beyefendi değilsinizdir,
Öpmezseniz adam değilsiniz.

İltifat edersiniz "YALAN" der,
Etmezseniz bırakır gider.

Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz,
Karşı çıkarsanız anlayışsız.

Çok yanına giderseniz "SIKILDIM" der
Az giderseniz küser.

İyi giyinirseniz "ÇAPKINSIN" der,
Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.

Kıskanırsınız "HUYUN KÖTÜ" der,
Kıskanmazsınız "SEVMİYORSUN" der.

Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar,
Kendisi bir saat gecikirse "BUNDA NE VAR???".

Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur,
O buluşur "BİZİM KIZLAR" olur.

Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur,
Başka bir adam ona baktığında adı "HAYRANLIK" olur.

Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister,
Dinlediğiniz anda "NEDEN KONUŞMUYORSUN?" der.

Kısacası...
Sade ama çok karışık.
Zayıf gibi ama çok güçlü.

Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran
İnsanı çıldırtan ama mükemmel!

Çok güzelse nadiren sadıktır,
Çok sadıksa da nadiren güzel...

guzellik / habertürk-blog

Diğer mısralar neyse de,güzellik ve sadakatla ilgili olan son iki mısra fazlasıyla genelleyici,etiketleyici,suçlayıcı olmuş...Katılmıyorum.... :smiley: Neyse...Bu konu üzerine tartışmak da istemem....

lizz' Alıntı:
Diğer mısralar neyse de,güzellik ve sadakatla ilgili olan son iki mısra fazlasıyla genelleyici,etiketleyici,suçlayıcı olmuş...Katılmıyorum.... :smiley: Neyse...Bu konu üzerine tartışmak da istemem....
asla ve asla kimseyi hedef alan genelleyicilemekten uzak olarak....saygılarımla

(((( guzellik / habertürk-blog'dan alıntı olarak))))

Kadın erkek ilişkileri üzerine o kadar gerçekleşmesi mümkün olmayacak uygulanamıyacak düşünceler ve tavsiyeler varki kulağa hoş gelen süslü İinsanların içinde bulundukları gerçek yaşamlarına tezat. insan olduğu gibi bir hayatı yaşamalı göstermelik olmayan gerçekleri,ni gözardı etmeden Yaşamda çoğu zaman arzu edilen ile gerçekleşen arasında büyük uçurumlar olabilir insan sahip oldukları ile yetinmeyebilir bu insanı doğru yoldan ayırmamalı kadın var anne olur, kadın var eş olur, kadın var kardeş olur, kadın var sevgili olur, kadın var hiçbirşey olmaz işte bu sonuncu,yu rabbim kimseyle karşılaştırmasın aynı şey erkekler içinde geçerli ayaklarımız yere basmalı büyük konuşmamak lazım hayat insana tükürdüğünü yalatır gerçeklerimizi yaşayalım yeter

ne kadar ince bir mesele. bence sevgi herşey için tek anahtardır. ayrılırken bile sevgi vardır. bunu bilerek söylüyorum.hiç değilse ben böyleydim. ayrılıklarımiz birleşmelerimiz sevgi odaklı oldukça her mesele mutlaka yıpratıcı bir süreç içinde devam ederken bile ayrı bir zevk verir. acı mı acı. her iki taraf içinde olduğunu bilirim. ve ona da üzülürüm.üzülür insan ..ama hayat devam eder. ve de perde....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

SON KONULAR