ict3055' Alıntı:Bilinenin aksine Kadını dır dır ettiren Erkektir...
Suçu hep karşı cinse paslayan gene Erkektir...
Ben hiç dır dır eden bir kadına rastlamadım mesela
Direk Mutlu Son
ict3055' Alıntı:Bilinenin aksine Kadını dır dır ettiren Erkektir...
Suçu hep karşı cinse paslayan gene Erkektir...
Ben hiç dır dır eden bir kadına rastlamadım mesela
Direk Mutlu Son
dopamin' Alıntı:Kadın işitme engelli ve dilsizdi galiba
lizz' Alıntı:Bu da benden bir video Kadının erkek üzerindeki gücünü kanıtlıyo ;D ;D
http://youtu.be/JhKQz2TwSAE
ict3055' Alıntı:Bilmem bayanlar benim yanımda huysuzlaşmıyorlar
Sorun yaşayanlar düşünsün ;D ;D ;D
lizz' Alıntı:Gördüm 27 yaşındasın kadınların dırdırcılığından şikayet eden erkekler genelde evli erkekler ya da uzatmalı yavuklusu olanlar... Bu erkekler de ne tuhaf İş yerinde çalışanı var,çalışmayanı aylak aylak gezeni var ,ekmek getireni getirmeyeni var.....Getirmeyeni zaten direk geçtik de...Erkekler İş yerinde çalıştığını sanki kadınına çalıştı,bütün sorumluluğu orda bitti gibi,eve gelir,kurulur kanepeye hatta yan gelir yatar,o meşhur tv kumandası elinde...sanki kadın sabahın köründe gitti,iitilaf devletleri yararına hizmet etti geldi,maaşını da amme hizmetine hibe ediyo her ay...Evde bebek cırlaması bi tarafta,bi eli yemekte,bir eli çamaşır,biri bulaşık,diğer eli bebek,daha öteki yemek yapar,bi öteki kocasına çay kahve,daha öteki telefon kapı bakar,en sonuncusu da büyük çocuğun ödevine...Kadın tabi 8 kollu ahtopot ;D ;D Ondan sonra da kadın güleryüz gösterecek,her denilene hay hay, huy huy efendim Leb demeden leblebiyi anlıycak,kadife olacak Yetmedi kayınvalidesinin hertürlü kapriisine boyunbükecek : ;D Erkekler işten gelince evde 2-3 saate bile zor tahammül edip o çok sevdikleri televizyonu bile bırakıp kendilerini erken saatte yataklarına atarlarken acaba hiç kadın olsalar ne yaparlardı,bütün bunlara nasıl dayanabilirlerdi düşünüyorlar mı?Birazcık da empati yapabilseler,yapmaya çalışsalar belki çok şey değişecek...Belki de o kadınları sadece takdir etmek bile çok şey değiştirecek..Acaba bunu hiç düşündüler mi?Düşünmeyenlerin düşünmesi için hala şansları var Bu akşam bir demet çiçek alarak eve gitmek...Sonra eşlerine hayatımın güneşisin diyerek o çiçeği vermek...Deneyin..Ne kaybedersiniz?Hiçbişiy kaybetmezsiniz ama belki bişiyler kazanırsınız Sözlerim yazımı okuyacak ve hayatında bu tarz şeyleri eksik bırakmış erkekler için..Yanlış anlaşılmasın..Bu sayfaya yazı yazan erkekleri kastetmiyorum..Eee,tabi onları da dışlamıyorum
ict3055' Alıntı:Şimdi benim de erkeğin kadın üzerindeki gücünü kanıtlayan bir video koymam gerekli değil demi ¿
ict3055' Alıntı:5 gün sonra 28'ime girecem;
Bana bir demet çiçek almak ister misiniz ;D ;D ;D
Vallaha Lizz hanım çok dertli gibisiniz.
Ben evli değilim, önümdeki 3 5 senede pek düşünmüyorum.
O yüzden bahsettiğiniz konulara birşey diyemiyeceğim.
Evli baylara sormak lazım neden öyle yaptıklarını
Mesela ben hiç televizyon izlemem...
Evlenince de onu izleyeceğimi sanmıyorum
asla ve asla kimseyi hedef alan genelleyicilemekten uzak olarak....saygılarımlalizz' Alıntı:Diğer mısralar neyse de,güzellik ve sadakatla ilgili olan son iki mısra fazlasıyla genelleyici,etiketleyici,suçlayıcı olmuş...Katılmıyorum.... Neyse...Bu konu üzerine tartışmak da istemem....