dopamin' Alıntı:''Erkek, bluetooth gibidir: Yanındayken bağlıdır, uzaklaşınca yeni aygıt arar.
Kadın, wireless gibidir: Hepsini görür, en güçlüsüne bağlanır!''
Bu devirde parası çok ayılara daha çok bağlanır oldular
muratbilici' Alıntı:mımmmm sende de benim gibi para yok galiba..
benim gibi kenar mahalleden dolmuşa binip şehre inmeye çalış... ;D
PatrolCat' Alıntı:Ah şu kadınlar ahhhhhh.....................
Güney Afrika’da sürekli sevgilisiyle kavga eden 40 yaşındaki bir adam timsahlarla dolu nehre atlayarak intihar etti..
Yorum sizlerin.....
mogzilla' Alıntı:Anlayamadım , sevgilisini neden atmamış ki ? ;D
mogzilla' Alıntı:Anlayamadım , sevgilisini neden atmamış ki ? ;D
dopamin' Alıntı:Erkekler sevgililerinde katlandıkları şeylerin hiç birisine eşlerinde katlanamaz o yüzden beraberlikleri yaşanabiliniyorsa sevgili tadında yaşamak dırdırdan uzak sıkboğaz etmeden paylaşmak hayatı mümkünmü acaba ? fazlamı ütopik oldu ne.
dopamin' Alıntı:Dostum para varda ben senin anladığın anlamda anlaşılsın istememiştim
söylemek istediğim armut,un iyisini ayı oğlu ayılar yemekte anlamında söylemek istemiştim
bakıyorum nerede güzel bir hatun kolunda bir ayı ben ona içerliyorum yani hem paralı hemde ayı olmak lazım
???lizz' Alıntı:Bu çok kullanılan bir laf Ama biraz genelleme olmuyor mu?Parası çok olan her erkeğe neden gene hemcinsi olan erkekler "ayı" sıfatını yakıştıryor ki Biraz genelleme oluyor bu...Bir de öyle bir karakter ile gezen hatun da layığını bulmuş bence yani demek ki o hatunun da yanındaki ayıdan altta kalır yanı yok.Onun adına üzülecek bi durum yok ya da içerliyecek....Ayı olmayan erkekler buna niye içerliyo anlamıyorum... Burdan neredeyse şu sonuca varıcam..."Erkekler için bayanda karakterin bir değeri yok...Güzel olsun yeter..." Evet,gerçekten bu anlayışa sahip olan erkekler hiç de azınlıkta değil giibi...Çünkü kadını nasıl olsa kendilerine tabi olacak bir yaratıkmış gibi düşünüyolar....Kendilerine tabi olsun,kendi istedikleri gibi olsun...Öncesi önemli değil....O zaman buradan varacağımız başka bir sonuç da erkekler için güzellik,kadınlar için para en geçerli pasaport.... Birbirlerini buluyolar işte ohhh ne güzel Bulamayanlar artık şansına yansın Söz meclisten dışarı Ben istisnalardan biiriyim...Onun için de o tür çiftleri gördüğümde umurumda bile olmuyo
lizz' Alıntı:Bu çok kullanılan bir laf Ama biraz genelleme olmuyor mu?Parası çok olan her erkeğe neden gene hemcinsi olan erkekler "ayı" sıfatını yakıştıryor ki Biraz genelleme oluyor bu...Bir de öyle bir karakter ile gezen hatun da layığını bulmuş bence yani demek ki o hatunun da yanındaki ayıdan altta kalır yanı yok.Onun adına üzülecek bi durum yok ya da içerliyecek....Ayı olmayan erkekler buna niye içerliyo anlamıyorum... Burdan neredeyse şu sonuca varıcam..."Erkekler için bayanda karakterin bir değeri yok...Güzel olsun yeter..." Evet,gerçekten bu anlayışa sahip olan erkekler hiç de azınlıkta değil giibi...Çünkü kadını nasıl olsa kendilerine tabi olacak bir yaratıkmış gibi düşünüyolar....Kendilerine tabi olsun,kendi istedikleri gibi olsun...Öncesi önemli değil....O zaman buradan varacağımız başka bir sonuç da erkekler için güzellik,kadınlar için para en geçerli pasaport.... Birbirlerini buluyolar işte ohhh ne güzel Bulamayanlar artık şansına yansın Söz meclisten dışarı Ben istisnalardan biiriyim...Onun için de o tür çiftleri gördüğümde umurumda bile olmuyo
dopamin' Alıntı:Aslında detaya girmek pek hoşuma gitmez ama tanıdığım bakmaya kıyamadığım davranışları ile beni etkilemiş ve benim güzel bulduğum bu bana fazla deyip kaçtığım o güzelliklerin ayıların elinde heba olmuş halini görünce insan söylemeden edemiyor ayrıca güzellik izafi bir durum kişiye göre çok değişir parametrelerini saymaya satırlar yetmez lütfen yanlış anlaşılmasın sözlerim güzellik ve para bir yere kadar
lizz' Alıntı:bu bana fazla mantığı Bunu ağzından duyduğum ilk kişisiniz Halbu ki insanlar hep en iyiyi isterler Neyse...konuyu daha fazla açmak,detaya sokmak istemem kimseyi...Ne diyelim,Allah herkesin gönlüne göre versin....
dopamin' Alıntı:İnsanlar çıkacağı yolu ve taşıyabileceği yükü iyi hesaplamak zorundadır aksi takdirde sonuç hayal kırıklığı ve hüsran şu kısacık yaşamı hayal peşinde koşmadan geride fazla keşke,ler bırakmadan onurlu bir şekilde yaşayıp noktalamak yeter insana