Ah Şu Kadınlar...............

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,239

Etiketler
Ynt: Ah Şu Kadınlar...............

dopamin' Alıntı:
''Erkek, bluetooth gibidir: Yanındayken bağlıdır, uzaklaşınca yeni aygıt arar.

Kadın, wireless gibidir: Hepsini görür, en güçlüsüne bağlanır!''

Bu devirde parası çok ayılara daha çok bağlanır oldular

mımmmm sende de benim gibi para yok galiba..
benim gibi kenar mahalleden dolmuşa binip şehre inmeye çalış... ;D

muratbilici' Alıntı:
mımmmm sende de benim gibi para yok galiba..
benim gibi kenar mahalleden dolmuşa binip şehre inmeye çalış... ;D

Dostum para varda ben senin anladığın anlamda anlaşılsın istememiştim

söylemek istediğim armut,un iyisini ayı oğlu ayılar yemekte anlamında söylemek istemiştim
bakıyorum nerede güzel bir hatun kolunda bir ayı ben ona içerliyorum yani hem paralı hemde ayı olmak lazım

PatrolCat' Alıntı:
Ah şu kadınlar ahhhhhh.....................

Güney Afrika’da sürekli sevgilisiyle kavga eden 40 yaşındaki bir adam timsahlarla dolu nehre atlayarak intihar etti..

Yorum sizlerin.....

Anlayamadım , sevgilisini neden atmamış ki ? ;D

dopamin' Alıntı:
Erkekler sevgililerinde katlandıkları şeylerin hiç birisine eşlerinde katlanamaz o yüzden beraberlikleri yaşanabiliniyorsa sevgili tadında yaşamak dırdırdan uzak sıkboğaz etmeden paylaşmak hayatı mümkünmü acaba ? fazlamı ütopik oldu ne.

Evet..katılıyorum,sevgililik aşamasında katlanıyo çoğunluk ama evlilik aşamasında pek öyle olmuyo galiba...Benim katlanılacak pek bir özelliğim olmadığından bilemiyorum :p :p :smiley: erkekler için evlilik sanırım nirvanaya eriş giibi bişiy oluyo ve bu barajdan itibaren ptt felsefesini yaşamaya başlıyolar...Yooo,çok ütopik bulmuyorum...çünkü karakterler farklı farklı....kimi eşinin çok dırdır ettiğinden yakınır,kimi eşinin konuşmadığından,paylaşmadığından...her türlü insan var...aşık olarak evlenenler eşlerini iyi kötü herşeyi ile kabuletmesini bilecekler..ya da önceliklerini belirleyip aradığı kriterlere en uygun ya da en yakın olanları taşıyan ile mantık evliliği yapacaklar...başka yolu yok gibi görünüyor :D

dopamin' Alıntı:
Dostum para varda ben senin anladığın anlamda anlaşılsın istememiştim

söylemek istediğim armut,un iyisini ayı oğlu ayılar yemekte anlamında söylemek istemiştim
bakıyorum nerede güzel bir hatun kolunda bir ayı ben ona içerliyorum yani hem paralı hemde ayı olmak lazım

Bu çok kullanılan bir laf :smiley: Ama biraz genelleme olmuyor mu?Parası çok olan her erkeğe neden gene hemcinsi olan erkekler "ayı" sıfatını yakıştıryor ki :smiley: Biraz genelleme oluyor bu...Bir de öyle bir karakter ile gezen hatun da layığını bulmuş bence yani demek ki o hatunun da yanındaki ayıdan altta kalır yanı yok.Onun adına üzülecek bi durum yok ya da içerliyecek....Ayı olmayan erkekler buna niye içerliyo anlamıyorum... :smiley: :smiley: Burdan neredeyse şu sonuca varıcam..."Erkekler için bayanda karakterin bir değeri yok...Güzel olsun yeter..." Evet,gerçekten bu anlayışa sahip olan erkekler hiç de azınlıkta değil giibi...Çünkü kadını nasıl olsa kendilerine tabi olacak bir yaratıkmış gibi düşünüyolar....Kendilerine tabi olsun,kendi istedikleri gibi olsun...Öncesi önemli değil....O zaman buradan varacağımız başka bir sonuç da erkekler için güzellik,kadınlar için para en geçerli pasaport.... :smiley: :smiley: Birbirlerini buluyolar işte ohhh ne güzel :D :D Bulamayanlar artık şansına yansın :smiley: Söz meclisten dışarı :smiley: Ben istisnalardan biiriyim...Onun için de o tür çiftleri gördüğümde umurumda bile olmuyo :smiley:

lizz' Alıntı:
Bu çok kullanılan bir laf :smiley: Ama biraz genelleme olmuyor mu?Parası çok olan her erkeğe neden gene hemcinsi olan erkekler "ayı" sıfatını yakıştıryor ki :smiley: Biraz genelleme oluyor bu...Bir de öyle bir karakter ile gezen hatun da layığını bulmuş bence yani demek ki o hatunun da yanındaki ayıdan altta kalır yanı yok.Onun adına üzülecek bi durum yok ya da içerliyecek....Ayı olmayan erkekler buna niye içerliyo anlamıyorum... :smiley: :smiley: Burdan neredeyse şu sonuca varıcam..."Erkekler için bayanda karakterin bir değeri yok...Güzel olsun yeter..." Evet,gerçekten bu anlayışa sahip olan erkekler hiç de azınlıkta değil giibi...Çünkü kadını nasıl olsa kendilerine tabi olacak bir yaratıkmış gibi düşünüyolar....Kendilerine tabi olsun,kendi istedikleri gibi olsun...Öncesi önemli değil....O zaman buradan varacağımız başka bir sonuç da erkekler için güzellik,kadınlar için para en geçerli pasaport.... :smiley: :smiley: Birbirlerini buluyolar işte ohhh ne güzel :D :D Bulamayanlar artık şansına yansın :smiley: Söz meclisten dışarı :smiley: Ben istisnalardan biiriyim...Onun için de o tür çiftleri gördüğümde umurumda bile olmuyo :smiley:
???

lizz' Alıntı:

Aslında detaya girmek pek hoşuma gitmez ama tanıdığım bakmaya kıyamadığım davranışları ile beni etkilemiş ve benim güzel bulduğum bu bana fazla deyip kaçtığım o güzelliklerin ayıların elinde heba olmuş halini görünce insan söylemeden edemiyor ayrıca güzellik izafi bir durum kişiye göre çok değişir parametrelerini saymaya satırlar yetmez lütfen yanlış anlaşılmasın sözlerim güzellik ve para bir yere kadar

dopamin' Alıntı:
Aslında detaya girmek pek hoşuma gitmez ama tanıdığım bakmaya kıyamadığım davranışları ile beni etkilemiş ve benim güzel bulduğum bu bana fazla deyip kaçtığım o güzelliklerin ayıların elinde heba olmuş halini görünce insan söylemeden edemiyor ayrıca güzellik izafi bir durum kişiye göre çok değişir parametrelerini saymaya satırlar yetmez lütfen yanlış anlaşılmasın sözlerim güzellik ve para bir yere kadar

:smiley: bu bana fazla mantığı :smiley: Bunu ağzından duyduğum ilk kişisiniz :smiley: Halbu ki insanlar hep en iyiyi isterler :smiley: Neyse...konuyu daha fazla açmak,detaya sokmak istemem kimseyi...Ne diyelim,Allah herkesin gönlüne göre versin....

Güzel güzel...
iyi gidiyor..
Bakalım bu başlık altında hoş, seviyeli ve içten daha neler paylaşabileceğiz:smiley:

lizz' Alıntı:
:smiley: bu bana fazla mantığı :smiley: Bunu ağzından duyduğum ilk kişisiniz :smiley: Halbu ki insanlar hep en iyiyi isterler :smiley: Neyse...konuyu daha fazla açmak,detaya sokmak istemem kimseyi...Ne diyelim,Allah herkesin gönlüne göre versin....

İnsanlar çıkacağı yolu ve taşıyabileceği yükü iyi hesaplamak zorundadır aksi takdirde sonuç hayal kırıklığı ve hüsran şu kısacık yaşamı hayal peşinde koşmadan geride fazla keşke,ler bırakmadan onurlu bir şekilde yaşayıp noktalamak yeter insana

dopamin' Alıntı:
İnsanlar çıkacağı yolu ve taşıyabileceği yükü iyi hesaplamak zorundadır aksi takdirde sonuç hayal kırıklığı ve hüsran şu kısacık yaşamı hayal peşinde koşmadan geride fazla keşke,ler bırakmadan onurlu bir şekilde yaşayıp noktalamak yeter insana

Aynen katılıyorum :smiley:

Kadınlar hakkında edecek o kadar da fazla laf yokmuş anlaşılan..herkes sustu kaldı ;D 8) :p :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri