Rize'de İtalyan Turist Karavanda Öldürüldü, Eşi Yaralı
Rize'de turistlerin karavanına havalandırma kapağından giren bir kişi İtalyan turist Giorgio Bozzo'yu bıçaklayarak öldürdü, eşini ise yaraladı.

Son düzenleme:
Şerefsizlerrr...![]()
Rize'de İtalyan Turist Karavanda Öldürüldü, Eşi Yaralı
Rize'de turistlerin karavanına havalandırma kapağından giren bir kişi İtalyan turist Giorgio Bozzo'yu bıçaklayarak öldürdü, eşini ise yaraladı.www.haberler.com
Şerefsizlerrr...
Boş gezmeyin beylerr... Ben hayatımda bir kere karavan denedim Çift makina çıktım yola.. Allah sıkmayı nasip etmesin , Ama sıkarım abii..
Bunla ilgili şiddetli tartışmaların olduğu bir başlık var sanırım.Şerefsizlerrr...
Boş gezmeyin beylerr... Ben hayatımda bir kere karavan denedim Çift makina çıktım yola.. Allah sıkmayı nasip etmesin , Ama sıkarım abii..
Kendini bilenler, bilmeyenin kusuruna bakmaz!Bunla ilgili şiddetli tartışmaların olduğu bir başlık var sanırım.
Boş gezmekte tehlikeli olabilir aman dikkat yine de.
Bu örnek uç bir örnek. Karadeniz'de belli bir süre yaşamış biri olarak bu durumlar sıkınıtlı bir durum. Hırsıza kapı dayanmaz hesabı yine de tedbirli olmakta fayda var. Örneğin Ankara Yenidoğan'da tezgah açmanın mantığı olmaz mesala. Buna göre park etme v.s gibi durumlarda tedbir sonuçta.
Mppt den cikistaki sigortalar Dc sigortadir herhalde..Ekli dosyayı görüntüle 636855
Hocam face desin.. ..Ama neyin ne olduğunu bilmeyen bi elektrikçi sanki bu bekir arkadaş? VAlla bana öyle geldi ne biliim..![]()
Havalandırma ölçü olarak büyük olduğu, ince tavan saçı altında bir işlem olmadığı içinde açma ve kapama işleminde ilerleyen dönemlerde benzer sorun olmaması için ahşap bir çerçeve ile saç altını güçlendirerek sonrasında montajını yaptık.
Bu ahşap çerçeveyi havalandırmaya destek sağlamak ve bağlantıyı güçlendirmek için yaptık.Ahşap destek yetersiz olur sanıyorum. Ben havalandırmalarımı otobüslere havalandırma takan bir profesyonele yaptırmıştım. Kestiği yerin altına metal kutu profil kaynatmıştı.
Bu ahşap çerçeveyi havalandırmaya destek sağlamak ve bağlantıyı güçlendirmek için yaptık.
Araç tavanı için gereken desteği yatay olarak aracın kendi kayıtlarına iki taraflı önceden metal kutu profil ile yapmıştım.
Bir çok montaj yerinde havalandırmayı direk saçı kesip altındaki metal çerçeve ile montaj yapıyorlar. Bu aracın kesilen kısmına bir destek vermiyor.Bence tekrar düşünün. Kapak açılıp kapanırken saca yük bindirecektir. İşin ustası ahşap yerine metal tercih ediyosa bir bildiği vardır.