janberkaydemir
chusha
Depolarda temizlik hassas olduğumuz bir durum. Sabit depo yaptırmak istememizin nedenlerinden bir tanesi de bu. Kolay sökülebilir olması önemli.Altta bir çıkış vanası çok önemli. Atık deposunun içerisinde çok şey birikiyor. Bir gezide çıkış vanasını bir nohut kapamıştı ve vanayı sökmek zorunda kalmıştım. Ayrıca gezi dönüşlerinde atık deposunu iyi temizlemek lazım. Vaktinde temizlenmezse korkunç koku yapıyor.
Satın alım sonrası kullanamadığımız aracımızı tedavi sonrası bugün ilk defa kullandık. Kaba bir dış temizlik yaptım.
Mevcut klimayı kullanmayı düşünmüyorduk fakat alternatifleri de düşündük. Planımızdaki sabit yatak üstünde bulunan klima ünitesi bu bölümde oturarak durmama engel oluyordu. Tek tarafta oluşturulacak üst dolap içinde sıkıntılıydı.
Görüştüğüm firma, klimanın üreticisinin artık faaliyet göstermediğini söyledi. Alım sırasında da cihazın çalışmadığı ve 1500tl civarında bir tamiri olduğu söylenmişti. Durum bu şekilde gelişince kendim yanlış bir işlem olmadan söküm yapılması ve cihazın belki başka bir kişi tarafından kullanma imkanı ( Sonuçta milli bir servet ) da olabileceğini düşünerek tanıdığım bu klima servisinde sökümü yaptırdım.
Otomatik kayar kapı uzaktan kumandası mevcut değildi , Dökümanlarım arasında, yapılan yer bilgisini buldum ve yeni kumandaları da aldım. Bu işlem sırasında hiç bilmediğim kayar kapı kontrol kısmının ve sigortasının yerini de öğrenmiş oldum..
Aracı tanımaya başlamak, yürümeye yeni başlamak gibi... Her gün yeni şeyler öğrenmek güzel..