yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatıp sağlığınıza kavuşmanız dileği ile.
Bu gidişle herkez yakalanacak gibi görünüyor hakkımızda hayırlısı.
.
Janberk bey, umarım kötü semptomları yoktur ve en kısa zamanda geçer.
Arada başka konularda da olsa yazın da dolaylı olarak durumdan haberdar olalım.
Geçmiş olsun. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Teşekkürler....Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun Janberk bey. Devlet sadece ilaç veriyor, ama vitamin ve Coraspin gerekli oluyor. (Doktorun bana tavsiyesi idi ) Eczaneden parmaktan oksijen saturasyonu ölçen cihazlardan da alın mutlaka. 7-10 günlere özellikle dikkat edin. Nefes alma zorluğu olmadan ateş çıkabiliyor, o durumlarda parol ile idare ediyorsunuz eğer ateşi 37 lere çekebiliyorsa.Adımları bir süre beklemeye aldık. PCR testim sonucu pozitif çıktığı için tedavi ve izolasyon sürecindeyim. Bir süre dinlenme dönemi devam edecek. Saglikli gunlerimize döndüğümüzde adımlara devam edeceğiz.
Umarım hafif belirtilerle atlatırsınız.Adımları bir süre beklemeye aldık. PCR testim sonucu pozitif çıktığı için tedavi ve izolasyon sürecindeyim. Bir süre dinlenme dönemi devam edecek. Saglikli gunlerimize döndüğümüzde adımlara devam edeceğiz.
Teşekkürler..Geçmiş olsun Janberk bey. Devlet sadece ilaç veriyor, ama vitamin ve Coraspin gerekli oluyor. (Doktorun bana tavsiyesi idi ) Eczaneden parmaktan oksijen saturasyonu ölçen cihazlardan da alın mutlaka. 7-10 günlere özellikle dikkat edin. Nefes alma zorluğu olmadan ateş çıkabiliyor, o durumlarda parol ile idare ediyorsunuz eğer ateşi 37 lere çekebiliyorsa.
İyi beslenmeyi de ihmal etmeyin.
Janberk Bey geçmiş olsun, Bartek Bey'in yazdığı gibi oksijen ve ateş sürekli takibinizde olsun. oksijenin düşmemesi, ateşin yükselmemesi önemli. bol bol sıvı tüketin.
Geçmiş olsun,acil sifalar.yeterli uyumaya çalışın.
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Umarım hafif belirtilerle atlatırsınız.
Karantina altında vaktinizi geçirmek için belki yapacağınız karavanın tasarımı ve gezi planları ile değerlendirirsiniz.
Size ve ailenizede çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun , acil şifalar
Teşekkürler ... Tüm dostlara sağlıklı günler...Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Ilk başlangıçta tesisat çekmek yerine tüm mobilya sonrası dışardan kabloları döşeme uygulama alternatiflerim neler olabilir.
Tesisat zaten karmaşık değil
Başlangıçta yapma ile ilgili uygulama problemi yok. Sonrası için döşeme altında kalması yerine mudahele kolaylığı ve araç dışında yapilacak tamiratlarda daha uygun olma durumu söz konusu ise kutu profil kablo kanalları ile uygulama örneğini ifade etmek istedim. Konuyu konuşmaya açmak farklı alternatifleri dinlemek iyi olur.Tesisatı sonradan döşemek (bence) size çok fazla sorun çıkarır. Karmaşık olmasa da kablo sayısı çok. Özellikle aracın bir tarafından diğer tarafına geçecek olan hatları, üzerinde dolaşacağınız için aşağıdan geçirmek neredeyse imkansız olur. Karavan yap(tır)mak her şeyden önce plan, plan, plan gerektiren bir iş. On kere, yüz kere düşünün, bir kere yap(tır)ın.