hse li
yolun açık arazin engebeli olsun.... :)
Ynt: Abu Dhabi - Dubai
istanbul da hava güzel...
hava nasıl oralarda..
istanbul da hava güzel...
mitsouko' Alıntı:Heheh ben de gidiyorum Dubai ve Abu Dhabi'ye biletler alındı, Dubai gibi bir yere öncelik verecegimi düsünmezdim hic ama kısmet işte. Sizin anlatımın da etkisi olmadı değil Edebiyatçı HanımBir iki sorum olacak size ve Myoluker beye, orada yasadıgı icin daha farklı bir perspektif sunabilir kendisi
1- Ben acemi bi soförüm daha dogrusu ehliyeti aldıktan sonra trafige sadece bir kac kere cıktım o da ıssız sakin yerlerde. Siz de acemiymişsiniz ya ondan sorayım dedimEvet sart degil hem siz öyle dediniz hem diger arastırmalarım da aynı sonucu verdi ama ben keyiften araba kiralasam( tabi ki otomatik manuel kulllanmam imkansız zaten su an) cok mu tehlikeli olur? Yani kendinizi benim yerime koyun, siz olsanız surebilir miydiniz, sürer miydiniz, rahat gorundu mu trafigi size? Cevremde benim surucu derecemi bilen ve Dubai'ye gitmiş bulunan insanlar surersin dediler ama emin olamıyorum.
2- Bu kısmı özellikle Myoluker beye de soruyorum: trafik, yollar ve sürücüler nasıl, yavas ve sagdan gitsem olur mu yoksa hic kalkışmayayım mı bu ise?
3- Vize işi kolay biliyorum ama 250 TL cok para istiyor. Otel aracılıgıyla vizeyi 40 dolara alabilirmisiz öyle dediler. Siz nasıl yaptınız veya bu konuda bir bilginiz var mı? Daha az ödesem daha iyi olur tabi
4- Myoluker Bey, Dubai'de altın ucuzmus buradan ne kadar ucuz bilginiz var mı acaba? Almaya degecek derecede ucuz mu cidden ona göre kaynak arayısına giricem bi miktar alabilmek icin ? Gitmişken cantaya iki bilezik atayım da gelip satar kar yapar, baska gezi parası cıkarırım belki dedimGenclik girisimciligi işte, sanki dogruysa bile kac tane alabileceksem
)
Simdiden herkese tesekkurler
melquiades' Alıntı:Gezginler için detay önemlidir. Yazılarda buna yer verilse daha iyi olur. Örneğin ben ayrıntılı bir fotoğraf makinası fiyatları karşılaştırması bekledim. Kimse yazmamış. Ben fotoğraf makinası almak için Dubai ye gitmeyi düşünüyorum. Fiyatlar konusunda bilgisi olanlar lütfen yazsın. Teşekkürler..
sayinvali' Alıntı:Sayın Edebiyatçı,
Bir haftalık Dubai gezimden 06.05 tarihinde döndüm. Gezimde sizin notlarınızdan çok faydalandım. Bu yüzden notlarımı sizin başlığınız altında paylaşmanın konu bütünlüğü açısından daha doğru olacağını düşünüyorum ama konuyu fazla şişermemek için ayrı bir başlıkta açabilirim. Bu konu hakkında görüşlerinizi almak isterim.