97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan black Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,921
Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

tesekkur ederım sanırım benım araçta problem var saolasın.peki bu garj kapısını araca nasıl tanıtıcaz?bilen varmı

Etiketler

Cüneyt bey teşekkür ederim bilgiler için.

Bizim arabalarda follow-me-home (kontak kapatıldıktan sonra farların bir süre daha açık kalması) özelliği olduğunu biliyordum ama, far sensörü olduğunu bilmiyordum. Far düğmesini sola çevirin derken, nasıl yapıcaz tam olarak anlayamadım? Zaten dik konumda kapalı, bir sağa çevirdiğimizde parklar yanıyor, bir kez daha sağa çevirince normal farlar yanıyor. Sola nasıl çeviricez?

Emre bey, koltuk ayna ayarları sorunu ben de yaşamıştım. Belki de elinizdeki anahtar 2. anahtardır ve siz 1. hafızaya kaydediyor olabilirsiniz. Eğer arabayı tek siz kullanıyorsanız, her iki düğmeye de aynı ayarları yapın, büyük ihtimalle sorununuz çözülür..

Black bey doğal olarak ben 97 model olan aracımın düzeneğinden yola çıkarak yazdım yanıtı şöyle diyelim eğer far düğmeniz dik pozisyonda yani kapalı dururken solda auto diye yer varsa çevirin yoksa zorlamayın belki model model farklıdır...

Benimki de 97 model ama, belki donanımları farklı olabilir.

Bugün binince biraz daha kurcalıyayım bakalım..:smiley:

arkadaşlar merhaba benim aracımda auto yok farda ama gece far takibi var nasıl oluyo bende anlamadım kafam karıştı:smiley:)))

Ateş, Yeni araban hayırlı olsun. Kazasız belasız binmen dileğiyle.
Benim aracımda da aynı durum geçerli, folllow me home özelliği var ama farlarım gece kendiliğinden yanmıyor :smiley:
Follow me home şöyle çalışıyor, eğer kontağı kapattıktan sonra farları kapatırsan, birkaç dakika boyunca farlar açık kalıyor, eve giderken önün aydınlansın diye. Ama önce farları kapatıp sonra kontağı kapatırsan, böyle bir şey olmuyor.
Başka bir başlık altında bunu sormuşsun sanırım, umarım yardımcı olur...

arkadaslar yeni model araclarda auto dügmesi farklı yerde sag tarafın en altı olması lazım eski tip 93-95 arası modellerde auto var kendiliginden yanar tünelde kitlediginizde ve aracın kilidini actıgınızda hemen otomatik yanar (gece)

ahhhhhhh o lastik konusu benide mahfetti bi link göndermişler arkadaşlar baktım ama anlaya bilene aşkolsun hala anlamadım AT mi almalıyım yoksa MT mi !! bu gidişle ben değil lastikçi karar verecek galiba ne olacağına !çünkü çok haklı olarak insanlar yok hamuru yumuşak,yok buzda şöyle ,yok çamuru sıyırmaz ,asfaltta yazık olur, çamura battımı çıkamaz şeklinde çok bilinçli konuşup tartıştıkları için benim gibi konunun acemisi olanlar sadece kafa karmaşıklığıyla çıkıyolar o sayfadan ve bu gidişle en yakın lastikçide alıyolar soluğu tahminimce ???

YERİ GELMİŞKEN ARKADAŞLAR BİZ HANGİ LASTİĞİ ALICAZ :D :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR