97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan black Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,923
Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

yaptigin olayin klima ile ne alakasi var :smiley:))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler
Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım

Ne biliim ben silopi nin çöl sıcağında klimam da pek Soğuttuğu söylenemez de o da düşündürüyor beni :smiley:

klima gazina 780gr gaz bastiricaksiniz :smiley: 800 yaptirmayin araclarimiz eski patlama catlama yapmasin standarti 800gr dir.sonra buz gibi yapar kacak catlak yok ise.

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım

İşte bu tavsiye gerçekten ışık tuttu çünkü buralarda bu araçlara ne yapılması gerektiğini bilen kimseler yok :smiley:

sen takildigin yerde yine yaz bildigimi yazarim baskalarida yazar saglikli bilgi olur elinde

Sağolun,
Tahmin ettiğim gibiymiş demek ki :smiley:
Peki bu araçların normal vites değiştirme devri nedir?
Benimki bazen 2000 devirde değiştiriyor, bazen de 3000-4000 devire kadar çıkıyor.
Normal midir bu?
Bir de şanzımanın doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etmenin bir yolu var mıdır??

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..Aracınız hayırlı olsun ..
Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Sevgiler, saygılar...
Link aşağıdadır :

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..Aracınız hayırlı olsun ..
Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Sevgiler, saygılar...
Link aşağıdadır :

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhaba,97,98 model Grand Cherokee almayı dusunuyorum.Açıkcası arabadan hiç anlamam fakat aracla kafayı yedım :smiley:05.30 da yatakdan kalkıp arac hakkında bılgı ararken ılk bu sıteyı gordum ve yazdıklarınızın tamamını okudum :smiley: Benim ilk aracım olacak tüm bakımlarını vs tamamnını yaptırıp araca ıyı bakarsam yolda kalma durumum olur mu sureklı bana masraf acar mı bunları merak edıyorum.En korktugum olay yolda kalmak alırsam krediyle alacağım bana sürekli masraf cıkarırsa bınemem senelerdır heveslendıgım bı arac.Şimdiden teşekkur ederım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR