84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,136

Etiketler
Ynt: 84 Jeep cj8

30 luk mafsalı alsak 2 ucu 30 luğun kafası kalsa 2 ucunuda 27 liğin kafasını taksak (sığarsa tabi) bu iş çözülüyo sanırım. Kafam karıştı ama olursa iş çok kolay oluyo bizim rotillerden sök tak bitti poryayla diskle bir daha uğraşmıycaz.

ftUniversalJoint1310SeriesGreaseable_1_zps2653cbb0.jpg

Sevdiğim bir işbu araçları kullanmak seyretmek, fakat uzak olduğum bir işte aynı zamanda hayranlıkla baktım aracınızın toplanma fotoğraflarına gerçekten profosyonel bir çalışma ve işçilik güzel malzeme çıkmış ortaya Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

atasoy61' Alıntı:
Sevdiğim bir işbu araçları kullanmak seyretmek, fakat uzak olduğum bir işte aynı zamanda hayranlıkla baktım aracınızın toplanma fotoğraflarına gerçekten profosyonel bir çalışma ve işçilik güzel malzeme çıkmış ortaya Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

sem22' Alıntı:
Aracin cok gusel. Kolaylik dilerim

Teşekkürler

8 bir çeyrek' Alıntı:
Ne yaptınız ozan halloldumu işler.

ben bu hafta çok yoğunum sanayiye hiç gidemedim ama usta ve parçacıların söylediği mafsalı ayarlayamamışlar. tornada 30 luk mafsalı ayarlatmak lazım dediler. eğer geç kalmazsam haftaya birde ben bakıcam

Bence tornalık bir şey yok bütün maharet ustada iki adet mafsal alınacak biri 30 diğeri 27, kafalar birbirlerine olur problem olmaz.

Sena jeep ahmet usta halleder bu işi, hafta sonu yarışta var gerçi pazartesiden sonraya kalır.

Tekkral' Alıntı:
Usta yanlıs anlamazsan araba satılık galiba simdi gezinirken gördüm.Kötü birşey yoktur insAllah bunca emekten sonra satmak cok zor olur galiba . 101046332

evet satılık kötü bir durum yok, nakit lazım oldu evlilik işleri :smiley: başka bir işim var eğer olursa satmama gerek kalmıyacak sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR