84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,137
Ynt: 84 Jeep cj8

jeep' Alıntı:
almadıysan arkaya havalıya gerek yok. powertrax var. Ben 5 yıldır kullanıyorum. hem eski cj de hemde yenide.. 35 lastik kullandım hep. her yeri kırdım kilidi kıramadım. arb den uygun fiyatlıdır sanıyorum.. ön için arb mükemmel olur. kilidi açınca direksiyonla fazla oynamayacaksın hepsi bu ..

powertrax baktım ama fiyatı ucuk. biraz farkla arb takabilirim. birde yeni powertrax'ların eskisi gibi sağlam olmadığı söyleniyor o yüzden kafam karıştı ??? ??? ???

Etiketler

cj de headers la beraber hangi susturucuyu kullanmak lazım ???. headers taktık ama ses çok kötü şahin gibi ;D ;D

son susturucu dan ziyade headerstan çıkan iki ucu arada birleştirip sonra tekrar ayırıp iki çıkış yaptığında ses bas çıkıyormuş.. benim ses de güzel değil ve çok fazla. sen yap bende değiştireyim. şöyle güzel v8 sesi bulmalıyız.. BAS çıkmalı ;D

jeep' Alıntı:
son susturucu dan ziyade headerstan çıkan iki ucu arada birleştirip sonra tekrar ayırıp iki çıkış yaptığında ses bas çıkıyormuş.. benim ses de güzel değil ve çok fazla. sen yap bende değiştireyim. şöyle güzel v8 sesi bulmalıyız.. BAS çıkmalı ;D

hiç susturucu olmayacakmı ?

aracın motoru ve yürüyen aksamı nerde yaptırdın ozan kardeş. memlun kaldıysan bir tel ve adres verirmisin.

Ses güzel....
Bende böyle çıkmıyor bende rolantide bu şekilde saymıyor neredeyse ses yok fakat gaza basınca özellikle yüksek devirde ciyaklıyor resmen :smiley:

hım ferhat ustayı biliyorum ozan kardeş duymuştum. babadan oğla geçen ustalık diye söylemişlerdi. on numara bi adam dedilerde gitmek nasip olmadı. yeride kolayda sanırım iskitlerde. olması lazımdı. benim arkadaşta var numarası teşekkürler.

bysert' Alıntı:
hım ferhat ustayı biliyorum ozan kardeş duymuştum. babadan oğla geçen ustalık diye söylemişlerdi. on numara bi adam dedilerde gitmek nasip olmadı. yeride kolayda sanırım iskitlerde. olması lazımdı. benim arkadaşta var numarası teşekkürler.

evet aynı kişi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR