84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,369

Etiketler
Ynt: 84 Jeep cj8

sonunda sac astarını attık macun işlerini bitirdik iç kısmı temizleyip astarını attık yarın pütür atıcaz büyük ihtimalle würth markasının pütürü olucak

IMG_0265.jpg
IMG_0271.jpg
IMG_0277.jpg

feyzullah efe' Alıntı:
bu işçişiliği tebrik ediyorum çok harika oluyor yerekten kutluyorum

ustam biraz yaşlı emekli bir yetkili servis boyacısı, bıkkın bir tipi var ilk aracı gördüğünde yapmak istemiyo gibi bir tavrı vardı ikinci gün bu adama bişey oldu elini başka hiç bir araca değmedi iki haftadır. her şeyin en kalitelisini aldırdı ince ince bütün ayrıntılara girdi aklımızdan geçmeyen işler yaptı. büyük bir şaşkınlıkla izliyorum hem çok iyi gidiyo hemde hızlı. ustam söylemiyo ama anladığım kadarıyla bu işi bitirince emeklisini istiycek ikinci kez. bu adam işi amerikanda öğrenmiş amerikanda bırakacak :smiley: :smiley:

kolay gelsin
bende cj almayı düşünüyorum, kısa mı uzun mu karar veremedim. sizinki bana fikir verecek gibi duruyor.
emeğinize değeceği kesin.
Son resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.

zbacar' Alıntı:
kolay gelsin
bende cj almayı düşünüyorum, kısa mı uzun mu karar veremedim. sizinki bana fikir verecek gibi duruyor.
emeğinize değeceği kesin.
Son resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.

cj olsunda kısası uzunu farketmez hepsi güzel. kullanım amacınıza göre seçebilirsiniz cj yi. cj 5 bana küçük geldi 8 e geçtim

ve sonunda motoru açtık
silindir kapak, eksantirik mili,pistonlar, sekmanlar, subaplar, yataklar, znicir, dişli , su tapaları, karter,yağ pompası vs vs sıfırlarıyla değişti

IMG_0302.jpg
IMG_0304.jpg
IMG_0306.jpg
IMG_0310.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri