84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,462

Etiketler
Ynt: 84 Jeep cj8

kupayı soyma başladı boyacı. tertemiz çıkıyo saclar, çürük çarık yok, boya güzel olucak sanırım

IMG_0242.jpg
IMG_0240.jpg
IMG_0244.jpg

dodiklerimiz geldi Deniz abi (evedilaz) sağolsun, yerlerine alıştırdık çamurlukları tıraşladık boyayı komple saca kadar indirdik pazartesi astar atıp son rötuşları yapıcaz sonra boya

IMG_0253.jpg
IMG_0257.jpg
IMG_0259.jpg

yüreğinize sağlık devamını çok merak ediyorum emeği gecen arkadaşları tebrik ediyorum kolay geldin .. dileklerimle alt ve üstten meges olsun

feyzullah efe' Alıntı:
yüreğinize sağlık devamını çok merak ediyorum emeği gecen arkadaşları tebrik ediyorum kolay geldin .. dileklerimle alt ve üstten meges olsun

alt üst 3M veya benzer kalitede pütür olucak ama öncesinde galvanizli astar atalım diyor usta

merhaba Ozan bey ... resimlere bakakaldım... çok orjinal bir çalışma oluyor... ileride bende bir jeep toplamayı düşünüyorum... idolüm sizsiniz şimdiden iyi gezmeler... :smiley:

mustafae' Alıntı:
merhaba Ozan bey ... resimlere bakakaldım... çok orjinal bir çalışma oluyor... ileride bende bir jeep toplamayı düşünüyorum... idolüm sizsiniz şimdiden iyi gezmeler... :smiley:

teşekkür ederim umarım istediğiniz gibi bir jeep'e sahip olursunuz
bugün pazar ve ben hala cj ile uğraşıyorum sanayide. artık esnaf bana sanayiciyim gibi davranmaya başladı :D :D :D

araç dehşet oluyo meraklılarına duyurulur.takip edin görün.ben gördüm.sürecem de inşallah demi ozan efendi ;D ;D ;D

dentist' Alıntı:
araç dehşet oluyo meraklılarına duyurulur.takip edin görün.ben gördüm.sürecem de inşallah demi ozan efendi ;D ;D ;D

ne demek abi her zaman senin. ama bindikden sonra 5,9 satıcam cj toplayalım deme ihtimalin çok yüksek, baştan uyarıyım sonra ban virüs bulaştırdın falan deme :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR