84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,462

Etiketler
Ynt: 84 Jeep cj8

cj'yi sanayiden çıkardım iki hafta bindim keyfini çıkardım şimdi tekrar sanayiye gönderdim. eksikleri tamamlanacak :D :D

IMG_0837.jpg

IMG_0839.jpg

bull' Alıntı:
cok guzel olmus yanliz yukseltme biraz az gibi gule gule kullanin:smiley:)

teşekkürler. lastikleri 38 takıcam, o yüzden dana 44 yada 60 arıyorum difleri tedarik edince yükseltme kitiyle beraber takarız diyorum.
yalnız yükseltme kitiyle ilgili biraz kafam karışık parçacının biri 4,5 inch kitler cj 8'e takılınca kasa ağırlığından dolayı 2,5 inch e düşüyor dedi ??? ??? ??? ??? 2,5 inch 38 le yetermi bilemiyorum

ozanyur' Alıntı:
teşekkürler. lastikleri 38 takıcam, o yüzden dana 44 yada 60 arıyorum difleri tedarik edince yükseltme kitiyle beraber takarız diyorum.
yalnız yükseltme kitiyle ilgili biraz kafam karışık parçacının biri 4,5 inch kitler cj 8'e takılınca kasa ağırlığından dolayı 2,5 inch e düşüyor dedi ??? ??? ??? ??? 2,5 inch 38 le yetermi bilemiyorum

38 için garanti olsun diyorsan dana60 ama dana44 de taşır. Dana60 için sıkıntı ön diferansiyelde. Ya çok geniş ya da sol tarafta, arka diferansiyel çok var.. dodge lardan çıkma çok .. birde ford f350 lerlerden çıkma olabilir ama ters taraf.. Bu dediklerimin hepsi ivedikte var. Ama çok para istiyorlar.. Denk getirip ucuzunu almak gerek ;D Dana44 çok kıymete bindi.. kilo ile satılanlar tanesine 2500 lere çıktı.. İşin sırrı ivedikte dağ gibi yığılmış diferansiyellerin içinden denk getirip bulacaksın.. 200-300 e de alırsın..

jeep' Alıntı:
38 için garanti olsun diyorsan dana60 ama dana44 de taşır. Dana60 için sıkıntı ön diferansiyelde. Ya çok geniş ya da sol tarafta, arka diferansiyel çok var.. dodge lardan çıkma çok .. birde ford f350 lerlerden çıkma olabilir ama ters taraf.. Bu dediklerimin hepsi ivedikte var. Ama çok para istiyorlar.. Denk getirip ucuzunu almak gerek ;D Dana44 çok kıymete bindi.. kilo ile satılanlar tanesine 2500 lere çıktı.. İşin sırrı ivedikte dağ gibi yığılmış diferansiyellerin içinden denk getirip bulacaksın.. 200-300 e de alırsın..

evet abi arabayı toplamaya başladığımdan buyana dana 44 arıyorum saçma sapan fiyatlar istiyolar. sıfır getirtsem daha ucuza geliyor. hurdacılara hiç girmek istemiyorum çıldırıyorum oranın esnafını görünce :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR