84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,449
Ynt: 84 Jeep cj8

ozanyur' Alıntı:
ortaya bişeyler çıktı. cj çok yüksek oldu nasıl binicem bilmiyorum :D :D :D

IMG_0675.jpg

IMG_0676.jpg

IMG_0678.jpg

IMG_0680.jpg

IMG_0683.jpg

IMG_0686.jpg

IMG_0688.jpg

IMG_0690.jpg

IMG_0691.jpg

Hayırlı olsun,Allah nazardan saklasın.
Araca binme konusuna gelince; herhalde kimi uçak kapılarında olduğu gibi menteşeleri tabana koyup kapıyı aşağıya doğru açılır şekilde ve basamakları iç kısımda olarak dizayn etmek gerekecek. ;D
Bu işin şakasıydı.ABD piyasasında jeepler için tıpkı at eyer takımlarında olduğu gibi "üzengi" tarzı dizayn edilmiş basamaklar var.Jeep yan sanayi aksesuar satışı yapan çeşitli firma kataloglarında bulmak mümkün.Belki bir çözüm olabilir.

Etiketler

cj5 ci' Alıntı:
cj8 in orjinal ayna mahrutisi 43 e 13 diye biliyorum 35 ile sıkıntı olabilir

35 le sıkıntı olucağı kesin. şu an dana 44 dif arıyorum. tek eksiğim yükseltme kiti ve dingilller. bayramdan sonra onlarıda hallederiz sanırım

seyit' Alıntı:
Hayırlı olsun,Allah nazardan saklasın.
Araca binme konusuna gelince; herhalde kimi uçak kapılarında olduğu gibi menteşeleri tabana koyup kapıyı aşağıya doğru açılır şekilde ve basamakları iç kısımda olarak dizayn etmek gerekecek. ;D
Bu işin şakasıydı.ABD piyasasında jeepler için tıpkı at eyer takımlarında olduğu gibi "üzengi" tarzı dizayn edilmiş basamaklar var.Jeep yan sanayi aksesuar satışı yapan çeşitli firma kataloglarında bulmak mümkün.Belki bir çözüm olabilir.

teşekkürler.

dediğiniz gbi basamak buldum ama krom olduğu için almadım birde biraz zayıf malzemeden yapılmış gibiydi pek fazla dayanmaz gibi geldi.

tabi cj5lerde hep 41 e 10 var rahatlıkla 35 i kaldırır kovan aynı nede olsa ayna mahruti uyumludur

ne demek böle güzel cj görmek gerçekten çok sevindiriyor beni size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. ;)

alphonsEray' Alıntı:
Son durum nedir hocam:smiley:

son durum fotoğraflardaki gibi
bugün ne yapıldıı göremedim ama yapılacak pek bişey kalmadı diflere ufaktan bir bakım, frenle ilgili herşey değişcek hepsi hazır sadece takılacak yeni benzin boruları depo bide camlarla dodikler yerine takılacak ama bayramdan sonraya kaldı :smiley: bi bitse rahatlıycam cj yüzünden ofise uğramıyorum ;D ;D ;D ;D

Diferansiyel oranınız 3.54 veya daha düşük ise elimde dana 30, 27 freze kullanılmamiş ARB ön diferansiyel kilidi var. Satiş fiyatı en son 1800 TL'dir.

suatti' Alıntı:
Diferansiyel oranınız 3.54 veya daha düşük ise elimde dana 30, 27 freze kullanılmamiş ARB ön diferansiyel kilidi var. Satiş fiyatı en son 1800 TL'dir.

öne kilit düşümüyorum teşekkürler

ozanyur' Alıntı:
son durum fotoğraflardaki gibi
bugün ne yapıldıı göremedim ama yapılacak pek bişey kalmadı diflere ufaktan bir bakım, frenle ilgili herşey değişcek hepsi hazır sadece takılacak yeni benzin boruları depo bide camlarla dodikler yerine takılacak ama bayramdan sonraya kaldı :smiley: bi bitse rahatlıycam cj yüzünden ofise uğramıyorum ;D ;D ;D ;D

Hayırlısı artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri