Ynt: 84 Jeep cj8
Bu tarz bir uygulama sonrasında marin ürün satanlarda gerek astar ve gerekse ara kat nitelikli ilave koruyucuları ayrıca kullanmak istiyorum.
Anladığım kadarıyla CJ 8'i toplarken ciddi araştırmalarınız oldu.Yukarıda belirttiğim hususlarda görüşleriniz ve edindiğiniz deneyim sanırım bana epey ışık tutacağa benziyor.Vakit bulabilir de paylaşırsanız çok memnun olurum.
Kolay gelsin.
Ozan bey; Şu galvanizli astar konusunda ulaştığınız bilgileri paylaşmanız mümkün olurmu acaba? Benim 1962 Willys'in yan saclarının alt kısımlarında bazı kabarmalar başladı.Bu aralarda gecikmeden komple kumlatmayı ve ardından hertürlü astar vs öncesi galvaniz türü bir kaplama uygulamayı düşünüyor ve konuyu araştırıyorum.Bir yerlerde püskürtme ürün olarak Çinko Fosfat gözüme takıldı ve bunu da araştırıyorum ancak bunu daha direk olarak bulabilmem mümkün mü onu bilemiyorum.Hazır ürün olarak galvenizli astar yada benzeri şekilde bulabileceğim adresler bilginiz dahilindemi?ozanyur' Alıntı:alt üst 3M veya benzer kalitede pütür olucak ama öncesinde galvanizli astar atalım diyor usta
Bu tarz bir uygulama sonrasında marin ürün satanlarda gerek astar ve gerekse ara kat nitelikli ilave koruyucuları ayrıca kullanmak istiyorum.
Anladığım kadarıyla CJ 8'i toplarken ciddi araştırmalarınız oldu.Yukarıda belirttiğim hususlarda görüşleriniz ve edindiğiniz deneyim sanırım bana epey ışık tutacağa benziyor.Vakit bulabilir de paylaşırsanız çok memnun olurum.
Kolay gelsin.