belka
0532 2864621
..
Son düzenleme:
Sayın İnce arabayı nasıl açtı görmedim tabi. Arabaya binmiş önümüzden geçerken fark ettik. Bağır çağır fayda etmedi tabi.Riça etsem arabanızı nasıl çaldılar yazarmısınız en azından hırsızın usulünü ögrenmiş oluruz
Sayın İnce arabayı nasıl açtı görmedim tabi. Arabaya binmiş önümüzden geçerken fark ettik. Bağır çağır fayda etmedi tabi.
Aynı sayın Belka da olduğu gibi bizim içinde polis falan gelmedi. Bize polis merkezine gelmemiz söylendi. Gittik zabıt tuttular okadar.
Bugüne kadarda ses seda çıkmadı.
Merakla bekliyorum29 gün devam
Yine Feribota binerek Murano adasına gectik. Bu adanın özelliği cam objeler ve camdan sanat eserleri.
Camcılığı ile ünlü adada üretilen rengarenk objeler dikkat çekici. İmalat yapılan yerlerin showroom ları var ücretsiz gezilebilir. Renklerle dans eden cam objeler bize göre biraz pahalı.
Venediğe dönüp sınırsız feribot gezi biletin hakkını vererek farklı güzergahlara gidip gelen feribotlarla tüm Venediği kanallardan doyasıya izledik.
Ekli dosyayı görüntüle 499717 Ekli dosyayı görüntüle 499718 Ekli dosyayı görüntüle 499719 Ekli dosyayı görüntüle 499720 Ekli dosyayı görüntüle 499721 Ekli dosyayı görüntüle 499722