Merhaba , kasko için yüksek bedeller isteniyor.Sizin sigorta şirketi hangisi ve fiyatı nedir ? Teşekkürler.Sagolun. Kaskom vardi. Arabanin tam degeri olmasada önemli bir kismini ödediler. Esyalarimizin çoğunu ödemediler tabi.
Merhaba , kasko için yüksek bedeller isteniyor.Sizin sigorta şirketi hangisi ve fiyatı nedir ? Teşekkürler.
Teşekkürler .
Poliçenizde araç sınıfı olarak "kamyonet" yazıyor, sanırım sizin araç ruhsatında da bu şekilde.
Kasko bedeli bu yüzden makul bir rakam çıkmış.
Bizim karavanın ruhsatında "özel amaçlı taşıt" yazdığı için (yani ambulans ve itfaiye aracı sınıfı ..) sigorta şirketleri ya -bize yaptırmayın der gibi - çok yüksek (10-12 bin TL. ) fiyatlar veriyor ya da hiç fiyat vermiyor.
Yine de , bilmediğim farklı bir durum varsa bilgilendirmenizden memnun olurum.
(Bu arada sizin de gözünüzden kaçmamıştır mutlaka ama , poliçeniz 30 Mart da doluyor .)
Serhat bey sonrasını ben de merak ediyorum, bizi de bilgilendirir misiniz?Teşekkürler , şimdi Ayşe hanımı arıyorum..
Ayşe hanım ile görüştüm , ruhsat bilgileri verildiğinde araştıracağını söyledi.Sanırım mümkün olacak,çünkü Anadolu Sigorta acentesi olan kendi sigortacım ile de görüştüm , Tunay beyin poliçesi ona da örnek oldu ve araştıracağını söyledi , benden karavanın iç ve dış donanımını içeren detaylı bilgi istedi ve sonuçta "Anadolu Sigorta böyle bir fiyat verdiyse , biz de alırız.." dedi.Serhat bey sonrasını ben de merak ediyorum, bizi de bilgilendirir misiniz?
Ayşe hanım ile görüştüm , ruhsat bilgileri verildiğinde araştıracağını söyledi.Sanırım mümkün olacak,çünkü Anadolu Sigorta acentesi olan kendi sigortacım ile de görüştüm , Tunay beyin poliçesi ona da örnek oldu ve araştıracağını söyledi , benden karavanın iç ve dış donanımını içeren detaylı bilgi istedi ve sonuçta "Anadolu Sigorta böyle bir fiyat verdiyse , biz de alırız.." dedi.
Ben şu an araç bilgileri ve donanımını içeren bilgiyi yazıyorum, sonucu paylaşırım.
Kasko yapılırken Karavanın mobilya donanım ve aksesuarlarının faturalarını görmek istiyorlarmı
Çok memnun olurum Tunay bey.isterseniz yeni yapılan poliçenin tamamının fotografını çekerek özelden gönderebilirim. Şu an kargoda yarın elimde olacak.
özelden yeni poliçenin tüm sayfalarını gönderdimÇok memnun olurum Tunay bey.