İYİMühendis
Kamp III
@s.bulbul54@nerorarkan
Ben karavanımı 2 ay önce aldım öncesinde düşük bütçe ile ne alınır diye yaklaşık 1,5 yıldan fazla araştırdım soruşturdum fuarlara gittim vs.vs. evet haklısın dostum insan belli zaman sonra çıkmaza giriyor.2019 un nisan ayında beklediğim bir model vardı.Baktım ettim onun osu var bunun busu yok onda şu olaydı derken kendime bir ürün belirleyip onun üzerinde durmaya başladım derken aldım.
Aldıktan sonra 3 günlük AL-KO'nun düzenlediği bir etkinliğe katıldım.Sana şu kadar söyleyebilirim oradaki ortamı gördükten sonra @Demirak bir yazısında değinmişti bu ortamdaki insanlarda kibir yok,ego yok herkes birbiriyle selamlaşıyor sohbet ediyor sıcacık bir ortam sözkonusu.Oraya nasıl bir karavanla gittiğinizin hiç bir önemi yok.Dedim ki keşke geçen sene alsaydımda bu insanlarla birlikte daha fazla kamp yapıp daha fazla sohbet etme fırsatı bulsaydım diye hayıflanmadım değil.Sevgili dostum uzun lafın kısası kendinize bir model belirleyip kamp keyfinden kendinizi daha fazla uzak tutmayın nacizhane olarak kardeşinizden ufak bir tavsiye olarak kabul edin.
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi tamamda ne aldığını yazmamışsın.
Merak ettim.
Yabancı marka karavan görünce hepsi mükemmel değil 1-2 markada bunu hissettim bir kısmı bizim Türk markaları ile aynı kalitede bunu belirteyim.
Özellikle A bu fiyat ama bak bu B 5000 avro daha ucuz dediklerini alacağıma Türk markası alırım para yurt içinde kalır. Yabancı alacaksam + sı illaki olmalı. Ben çoktan niewiadow artık doğrumu yazdım bilmiyorum siparişi vermiştim de içine sığmıyorum üstat.
Parayı nasıl denkleştiririm karavancı kervanına katılırım hesabını yapıyorum.Şimdi hefimde arabayı değiştirmeden bir karavan almak 1 t altı.
Tanımadığım halde @Demirak bey yazdıkları ile dikkatimi çekmeyi başardı,düzgün bir insan. Bütün yazdıklarını okudum ve devam ediyorum. Yalnız biraz alıngan.
Yazı dili bizim o anki ruh halimiz neticesinde anladığımız bir mevhum.
Model olarak değilde kafamda karavan iç projesi çizildi sadece boyutları gözümle görmem gerekiyor. Benim ciğer büyük olunca nefes aldıkça içerde hava bitiyor.)
Karavana para harcayan insan genelde emeklliler. Hayattan zevk almaya bakan hırsını bir kenarda bırakan insanlar olduğunu düşünüyorum.