@
omnitemporal
Yine sistem sayesinde gördüm. Karavan çekmemiş olmak onunla ilgili bilgi sahibi olmamamı gerektirmez. Örneğin okuyarak bir insan gidip görmediği yerlerle ilgili de bilgi sahibi olup, öneriler verir.
Ayrıca, 500 kg tekne çektiğimi, sayısız kez çadırla kamp yaptığımı söyledim. Senin huzurunda herkese söylüyorum, "Senin karavanın yok, konuşma" şeklinde aşağılamalara savaş açtım ve sert konuşurum. Karavanımız var biz biliyoruz tavırlarını geçin. Hiçbir şey bildiğiniz yok. Bilmediğiniz için ya da bilipte paylaşmadığınız için burada ben yazıyorum.
Sen hayatında tekne çektin mi? Römörk teimzledin mi, ters rüzgarda spin off yaptın mı? Tekne forumlarında senin teknen yoki konuşma diyen bulunmaz. Ama Karavan forumlarında sen ve senin başı çektiğin bazı arkadaşlar, "Senin karavanın yok, sus" deme cesaretini gösterirler.
Başka sözüm yok.
@
dnz35
Yazınızı gözlem gibi algılayamıyorum. Çünkü daha önce tartıştığımız sözde tecrübesi olan kişilerin aynı söylediği şeyleri yazıyorsunuz. Bu gözlem olmuyor, bana karşı bir hareket oluyor.
Meselenin ticaret olmadığını, fiyat artışı olmadığını yalan ve bilgi saklama olduğunu heralde 4. kez yazıyorum. Ve adam kandırılmış bunu söylüyor yazmak yerine "ticaretten anlamıyorsun" diyorsunuz.
Üreticilerle, bana yalan söyledikleri için, müşteri muamelesi yapmadığıkları için kavga ediyorum.(Sizin tabirinizle) Bu arada üreticiler kim? Kavga etmek ne demek? Ben MAY Karavan hariç hangi üretici ile kavgaya girmişim?
İşte en sevdiğim özelliğimiz hemen genelleriz ve abartırız...
Karavan almak çokomel almaktan farklıdır. Karavan devamlılık arz eden bir maldır. Belli bir süre garantisi vardır. Çokomeli yapan şirket, şatış sonrasında adam yedi mi, geğirdi mi, sindirdi mi, ağzında çok hoş bir tat oldu mu diye düşünmez. Ama karavan alan kişi, satış sonrası ne olacak, aldık patlar mı, sızdırır mı, adam ürünün arkasında durur mu diye düşünür. (Cem Yılmazdan alıntı yaptığınız için, Cem Yılmaz'dan cevap vermek istedim.)
Paramı denkleştirdiğimde alırım, denkleştirmediğimde alırım, alırken yazarım, almadan önce yazarım, aldıktan sonra yazarım. Bu sizi neden ilgilendiriyor? Ben size 14. mesajınızda niye bu başlığa yazıyorsunuz, karavan aldınız mı, alacak mısınız diyor muyum ya da böyle sınıflıyor muyum?
Benim desteğime ihtiyaçları olduğunu kim söyledi ki. Lafları çımbızla çekmenize gerek yok. O yazı, bir niyet göstergesidir. Yani ben iyi niyetle firmaya destek oldum, o bana yalan söyledi demektir. Benim sonucum budur. Sizin sonucunuza bakın?
NK Karavanda insanlar hukuki yollara başvurdukları için madur oldular değil mi? Ürünler ve hizmetler ile ilgili görüş yazmayacaksak, sizin ve benim bu forumda işi nedir?
Chevolet sadece Türkiye değil Avrupa piyasasından çekildi. Ve özellikle Cruze modeli çok tuttu. Subjektif söylemlerinize bayıldım.
Evet krizde ucuz karavan deidğinizi hatırlıyorum. Tıpkı MAY karavanın sosyal medya reklamı gibi, krizde karavan alın, sevdikleriniz ölsün.
Ben armudun sapı dediğim için birçok arkadaş beni arayıp teşekkür etmiştir. Ben sorguluyorum ve değerlendiriyorum. Belki de karavan almayacağım. Ama bu sorgulama sayesinde malesef olmayan birçok bilgi/bilgi kirliliği olmayacak, çok bilen karavancılarımız sırf kendi menfaatlerine konuşup yalan yanlış bilgiler sunmaya devam etmeyecek.
Size de karavanınızla mutluluklar dilerim. Umarım herşeyi çok farklı yorumladığınız gibi gezilerinizi de böyle yorumlamıyorsunuz ve mutlu oluyorsunuzdur.
Sevgiler,
@
s.bulbul54
Abi, şuanda eşlerimiz ible bir kolye, yüzük takmıyor mu? Ondan bahsediyorum. Sen böyle bilezikler, cumhuriyet altınları falan mı anladın
)