pasolvon
karavansız karavancı
Anladığım kadarıyla bu listeye yakın zamanda White Pigeon isimli yeni karavan üreticisinin Atlantis isimli modeli de girecek.
White Pigeon
White Pigeon
White Pigeon
White Pigeon
@Demirak
Liste gittikçe kabarıyor çok güzel bir durum. Araştırdıklarım 10-15k civarı. Evye lavabosu var bazılarının. Tuvaletide portatif çözeriz zaten.
Bu listeye fiyatlarıda yazsak nasıl olur acaba?
En son yazın başında Akçelik'e gitmiştim. 750 altı böyle bir karavan yapacaklarını söylememişlerdi yeni karar verdiler sanırım. Fena durmuyor gerçekten de.
Ayrıca karavan değilde sadece, içinde kullanılan teçhizat ve donanımlarıda burda tavsiye olarak alabiliriz. Ben kışın da kullanmayı düşündüğüm için ısıtıcı benim için şart. Webasto buldum mesela Türk Malı var bir tane. Siz ne tavsiye edersiniz.
%18 kdv dahil bu fiyata
İmkanı olanlar yerli karavana bakmasını
Bunu almak daha mantıklı
Zaten truma ısıtıcı
Boiler su ısıtıcısı
Dıştan Kasetli ithal wc
12 v 220 v ithal buzdolabı
Bunları alıp yerli karavana eklesen daha fazla fiyata çıkar
Bu karavanlarda ehliyet değişimi,ruhsat,yıllık vergi,muayene normalde gerekiyor
Ama ben olsam hiçbirini yapmazdım
Üstüne bir 750 kg yazan plaka çakıp devam ederdim
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgi içim teşekkür ederiz valla fiyat gerçekten iyi daha öncede çok baktım 360 modeline fakat bütçeyi aşıyor diye yerli modellere yöneldim fiyat şuan makul fakat yine benim bütçenin üzerinde baktığım karavanın neredeyse aşağı yukarı 2 katı bu işin sonu yok gözü karartıp alamazsak biz daha çok bakarız her sene çadıra devam sonucundaBuradan yazmakta fayda görüyorum. Belki değerlendirecek arkadaşlar çıkabilir. Adria Türkiye bir kampanya yapmış sadece 20 adet 360'lık modellerinde. Yerlilerimizin 80-90 istediği yerde değerlendirilebilir diye düşündüm. 13500€ olarak kampanya fiyatı belirlemişler ki bugünün kuruyla yaklaşık 85bin lira yapıyor.
Adria Aviva 360 DK Kampanya 20 adetle sınırlı Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 738037552
Adria 360dk ve 360dd karavanlar ortalama 800kg yürüyen ağırlığa sahip. Dolayısıyla O1 değil O2 belgesine sahip ruhsatlı karavanlardır fakat konu başlığındaki kiloya çok yakın olduğu için yazmak istedim. Esasında buradaki yerli üreticilerin pek çoğu 750 altındayız demesine rağmen yürüyen ağırlıkları bu rakamın üstündedir ya neyse o da başka bir konu.