hsbasar' Alıntı:Rölantide hafif bir titreme var, elimde bir tane yedek olsun istiyorum.
çağlar' Alıntı:sedat tamir edilmiş diyor..yokmu tamirsizi.
emrahmarti' Alıntı:Abi rölantide titreme var ise rölanti step motoruna da baktır istersen. O bozulduğu zamanda rölanti garipleşiyor.
çağlar' Alıntı:pardon![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DBakkan' Alıntı:Kürşat bu 2. pozisyonun başka bir adı var literatürde ;D ;D ;D ;D
Bakkan' Alıntı:Kürşat bu 2. pozisyonun başka bir adı var literatürde ;D ;D ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Zauahahaha fena çok fena ;D
Bakkan' Alıntı:Buyur burdan yak der gibi töbe töbe .. ;D ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:O zaman bu modelin doğru olması lazım. satıcıyada yazdım, cevap gelsin alayım bunu.
hyavuz2000' Alıntı:Günyadın herkese,
Bir tane daha var, 35-40 pound teklif ver kabul eder sanırım.... Buda yeni.. aynı model... (Bu arada Parçacıdan alırsanız Fiyatı 1450 pound ...)
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-air-flow-mass-meter-sensor-Land-Range-Rover-ERR5198_W0QQitemZ280457564715QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item414c92d22b
hsbasar' Alıntı:Hakan bey merhaba
Benim anlamadığımda bu, parçacıda 1450 internette 40-60 paund. Bu ucurumun kaynağı nedir?
emrahmarti' Alıntı:Sedat abi bizede akışmetre bozuk demişlerdi. Motordaki tek elektronik parça olduğu için genelde suçu ona atarlar ilk önce. ( Bizim ustalarda onun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edecek test cihazıda genelde bulunmaz ) Türkiyede aradık. Sıfırına 3000, ikinci eline ( garantisiz ) 1500 istediler. Altuğ Amerikadan bulup getirtti. 150 tl gibi bişeye 15 günde kapıya geldi.
Türkiyede bazı parçaların ( özellikle üretimi olmayan ) parçaların fiyatları çok yüksek.
hsbasar' Alıntı:Hakan bey merhaba
Benim anlamadığımda bu, parçacıda 1450 internette 40-60 paund. Bu ucurumun kaynağı nedir?