MKG' Alıntı:Arkadaşlar teşekkür ederimVX 100 güzel olacak
ama hiç bir zaman Defender olmayacak ;D ;D ;D
Ufukla bu gün ilk defa kısa bir tur attık, araba çalışmıyor diye iki sefer üstüste marşa basdım bu kadar olmazkiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D
MKG' Alıntı:Arkadaşlar kısacası şudur ;
Ben 1.6 motor otamatik full bir binek aracı alsam 37.500.-TL 40.000.- TL ye fiyat çıkıyor, 2000 model Toyata VX 100 Land Cruiser araç + Arazi ekipman ve aksesuarları ile 45.000.- TL ye mal ediyorsam bana göre süper bir iş çıkarttık demektirki aynen öyle oldu. Ben bu araçla hiç bir zaman Defender la yaptığımı yapmayacağım çünkü ikisi ayrı consept araçlardır ama hem yol hemde outdoor keyfini bu araçla yaşayabilirim.
hsbasar' Alıntı:Hakan bey ve Emrah bilgiler için teşekkürler.
Ben bir tane alayım köşede dursun.![]()
MKG' Alıntı:Arkadaşlar kısacası şudur ;
Ben 1.6 motor otamatik full bir binek aracı alsam 37.500.-TL 40.000.- TL ye fiyat çıkıyor, 2000 model Toyata VX 100 Land Cruiser araç + Arazi ekipman ve aksesuarları ile 45.000.- TL ye mal ediyorsam bana göre süper bir iş çıkarttık demektirki aynen öyle oldu. Ben bu araçla hiç bir zaman Defender la yaptığımı yapmayacağım çünkü ikisi ayrı consept araçlardır ama hem yol hemde outdoor keyfini bu araçla yaşayabilirim.
hyavuz2000' Alıntı:Yardımcı olabildiysek ne mutlu,
discovery-V8' Alıntı:Aha bak demiştim ;D ;D ;D Defender başka bişey bu başka bişey![]()
Tempus' Alıntı:Mustafa abi arabistan taraflarına giderken vx100, dağlara çıkarken defender ;D