yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
allah nazardan saklasın beklesin. Güle güle binin abi.
allah nazardan saklasın beklesin. Güle güle binin abi.
hsbasar' Alıntı:Emrah aslında benim aracı Anıl oto da bilgisayara bağladık, herhangi bir hata vermedi.
Akışmetre bozuk olsa bilgisayarda görürmüydük?
cihanülker' Alıntı:daha tam bitmedi arkadaşlar , yükseltme kiti 2 haftaya kadar elimizde olacak , tavan çadırı da takıldımı ,iş tamam![]()
Tempus' Alıntı:abi aman dikkat edin, sakasi yok o isin, simsek cakarken filan yuksekde durmayin, bir kere benimde basima geldi fotograf cekiyordum elde tripotla, direk paratoner gibiydim. boyle olen cok insan oluyor. aslinda simseklerin cogu yeryuzunden gokyuzune cikarmis, o yuzdena slinda sizin arabada duyduklariniz, yada saclarinizin elektiriklenmesi gibi seyler genelde eshedu enlaaaaaa deme zamanarinin yaklasmasi. bu durumlard atavsiyeler vardi , baktin carpicak hissettin, elektirigin kalbinden gecmemesini saglamak lazimmis, ya tamamen yere yaticaksin, yada ellerinle diz kapaklarini tutucaksin , 2. si sacma geldi bana ama oyle yaziyordu![]()
altug onaran' Alıntı:herkese günaydın
cihan abi araç çok güzel olmuş
cihanülker' Alıntı:sağolun arkadaşlar uğraşmaya devam ama az kaldı , defendera benzemiyor tabi , 1- haftada iş bitiyor fazla yapacak bir şey yok araba standart arazi şeysi![]()
fastjunkie' Alıntı:Valla süper olmuş VX100![]()
MKG' Alıntı:Ufukla bu gün ilk defa kısa bir tur attık, araba çalışmıyor diye iki sefer üstüste marşa basdım bu kadar olmazkiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D