7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,136
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
sedat goruntuler sana hava akismetresinimi cagristirdi ;D ;D

Toyotacılık günlerimden kalma bir alışkanlık olarak aracımda yaşadığım problemleri yazmıyordum genelde ama bu sefer bozdum kuralı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Evet bu ama neden 94-95 onu anlamadım bu 98 e kadar aynı olması lazım, türkiyedekilerde seninki dahil oksijen sensörü yok belkide 95 sonrakilerde onunla ilgili bişey olabilir bizdekiler bu kesinlikle., Sen getirt olmazsa bana sat ;)

Takılırmıyız ki gümrükte, Umut tan mı rica etsem ;D

Etiketler

yavuz abi bu gibi durumlarda eger varsa video kamerada manuel tetlige getirip bir kere netleyip birakmak lazim, isik az onunca makinalar auto focus yapamiyor

toyotacilar zaten araclarina yakit bile koymuyor sen birak arizayi parca degisimini filan ;D

yavuz abi genele de mi atsak ki acaba bunları ??

bi de dün dönerken şimşekler çok fenaydı, araba çıtır çıtır çıtırdadı, emediğim dua kalmadı be ya ???

discovery-V8' Alıntı:
Kamerayı şehrin ışıklarına netliyoruz ama bu ışık ortaya çıktığında herşeyden daha iri ve parlak kamera kafayı üşütüyor netlerken o sesler ondan mesafe çok uzak 10 X optik üzerine 2 X dijital zoom la çekilmiş hali.

Hangi doğrultuda çektiniz bu görüntüyü, Gölbaşımı? Çayyolu tarafımı?

fastjunkie' Alıntı:
yavuz abi genele de mi atsak ki acaba bunları ??

bi de dün dönerken şimşekler çok fenaydı, araba çıtır çıtır çıtırdadı, emediğim dua kalmadı be ya ???

;D ;D ;D ;D ;D boş alanda ampul gibi gel beni çarp modu ;D ;D ;D ;D

abi aman dikkat edin, sakasi yok o isin, simsek cakarken filan yuksekde durmayin, bir kere benimde basima geldi fotograf cekiyordum elde tripotla, direk paratoner gibiydim. boyle olen cok insan oluyor. aslinda simseklerin cogu yeryuzunden gokyuzune cikarmis, o yuzdena slinda sizin arabada duyduklariniz, yada saclarinizin elektiriklenmesi gibi seyler genelde eshedu enlaaaaaa deme zamanarinin yaklasmasi. bu durumlard atavsiyeler vardi , baktin carpicak hissettin, elektirigin kalbinden gecmemesini saglamak lazimmis, ya tamamen yere yaticaksin, yada ellerinle diz kapaklarini tutucaksin , 2. si sacma geldi bana ama oyle yaziyordu :D

Kürşat bu 2. pozisyonun başka bir adı var literatürde ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi aman dikkat edin, sakasi yok o isin, simsek cakarken filan yuksekde durmayin, bir kere benimde basima geldi fotograf cekiyordum elde tripotla, direk paratoner gibiydim. boyle olen cok insan oluyor. aslinda simseklerin cogu yeryuzunden gokyuzune cikarmis, o yuzdena slinda sizin arabada duyduklariniz, yada saclarinizin elektiriklenmesi gibi seyler genelde eshedu enlaaaaaa deme zamanarinin yaklasmasi. bu durumlard atavsiyeler vardi , baktin carpicak hissettin, elektirigin kalbinden gecmemesini saglamak lazimmis, ya tamamen yere yaticaksin, yada ellerinle diz kapaklarini tutucaksin , 2. si sacma geldi bana ama oyle yaziyordu :D

hsbasar' Alıntı:
Yavuz EFI motor dediği bizim V8i ler değilmi?

Evet karbüratörlüler hariç hepsi Efi (Elektronic Fuel Injection) , 3 modeli var , flapper, hot wire, birde jetronic galiba , 3. 4.0 - 4.6 modellerde var bize 98 den sonra geldi.3.9 ların hepsi hotwire, 3,5 ların Altuğun araç gibi bazı geçiş dönemlerinde 3,5 hotwire olanlarda var.

discovery-V8' Alıntı:
Evet karbüratörlüler hariç hepsi Efi (Elektronic Fuel Injection) , 3 modeli var , flapper, hot wire, birde jetronic galiba , 3. 4.0 - 4.6 modellerde var bize 98 den sonra geldi.3.9 ların hepsi hotwire, 3,5 ların Altuğun araç gibi bazı geçiş dönemlerinde 3,5 hotwire olanlarda var.

O zaman bu modelin doğru olması lazım. satıcıyada yazdım, cevap gelsin alayım bunu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri