7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,160

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Onurla ufo kovalıyorduk ;D ;D ;D

th_101_7493.jpg
th_101_7494.jpg
th_101_7496.jpg
th_101_7497.jpg
th_101_7499.jpg
th_101_7500.jpg
th_101_7501.jpg
th_101_7502.jpg
th_101_7504.jpg
th_101_7505.jpg
th_101_7506.jpg
th_101_7507.jpg

yavuz dün van gölündede görülmüş gazetede haberi var.Zuzaylılar geldi heralde serkan hocam nerdesinnnnnnn

doktor bu ne ;D abi cok enteresanmis, keske atlayip dustugu yere gitseydiniz neciymis gorurdunuz

Yavuz merhaba

Önümüzdeki ay yeni bir hava akış metre almak istiyorum. Ebay dakilere baktım fiyatlar çok uygun ama hiçbiri marka belirtmemiş.
Sen ne önerirsin bana? Belirli bir markası varmı bu işin?

hsbasar' Alıntı:
Yavuz merhaba

Önümüzdeki ay yeni bir hava akış metre almak istiyorum. Ebay dakilere baktım fiyatlar çok uygun ama hiçbiri marka belirtmemiş.
Sen ne önerirsin bana? Belirli bir markası varmı bu işin?

Sedat marka yok zaten lucas veya bosch modele göre değişiyor sendeki hot wire olması lazım (Lucas )

Gerçekten haydaaaaa,
Yavuz anlayabildinizmi ne olduğunu?
Gölbaşındaki düğünlerde çeşitli lazer gösterileri yapılıyor, bizim evden hep izliyoruz ama ben hiç böyle bir şey görmemiştim.

Tempus' Alıntı:
sedat goruntuler sana hava akismetresinimi cagristirdi ;D ;D

Akışmetre uzun zamandır aklımda, hazır Yavuzu yakalamışken yazayım deidm.
Görüntü ilginç değilmi, ışık parladığında sanki bir elektromanyetik alan var gibi kameradan sesler geliyor.
Muhtemelen kamera odaklama yapıyor o sırada.

Yavuz bu var ama 1994-1995 3.9 V8 yazmışlar

http://cgi.ebay.co.uk/Air-Flow-Meter-Range-Land-Rover-Discovery-I-Defender_W0QQitemZ160396879551QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item25586626bf

hsbasar' Alıntı:
Akışmetre uzun zamandır aklımda, hazır Yavuzu yakalamışken yazayım deidm.
Görüntü ilginç değilmi, ışık parladığında sanki bir elektromanyetik alan var gibi kameradan sesler geliyor.
Muhtemelen kamera odaklama yapıyor o sırada.

Yavuz bu var ama 1994-1995 3.9 V8 yazmışlar

http://cgi.ebay.co.uk/Air-Flow-Meter-Range-Land-Rover-Discovery-I-Defender_W0QQitemZ160396879551QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item25586626bf

Evet bu ama neden 94-95 onu anlamadım bu 98 e kadar aynı olması lazım, türkiyedekilerde seninki dahil oksijen sensörü yok belkide 95 sonrakilerde onunla ilgili bişey olabilir bizdekiler bu kesinlikle., Sen getirt olmazsa bana sat ;)

sanirim yavuz abinin video kamerada defender, ve %100 kilit var catirdayarak netliyor ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
sanirim yavuz abinin video kamerada defender, ve %100 kilit var catirdayarak netliyor ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:
Gerçekten haydaaaaa,
Yavuz anlayabildinizmi ne olduğunu?
Gölbaşındaki düğünlerde çeşitli lazer gösterileri yapılıyor, bizim evden hep izliyoruz ama ben hiç böyle bir şey görmemiştim.

Kamerayı şehrin ışıklarına netliyoruz ama bu ışık ortaya çıktığında herşeyden daha iri ve parlak kamera kafayı üşütüyor netlerken o sesler ondan mesafe çok uzak 10 X optik üzerine 2 X dijital zoom la çekilmiş hali.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR