7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,663
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

kurşat çok büyük konuştun kardeş senle bir yayla ateş başi yapalim daha iyi tanişalim. ben karadenizliyim damarim tutunca pek bakmam oyle uçe beşe

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
şöyle yazmasan olmaz dimi :smiley: ne güzel keyifliydik keyfimizi kaçırıyosun :(

Ufuk abi müsade edersen ben gitmemesi için her türlü imkanımı seferber edebilirim ;D

Anladın sen onu ;)

Altug kusura bakma kardeşim sana ledlerin resmini çekmiştim şimdi gordum telde atiyorum hemen

saol kürşatcım,karşılıklı... :D

yav çizilse neolur boyanır, satıcı değiliz zaten bizle yaşlanıcak araç.

bana göre gözüne kestirdiğin biryere girmeden ahkam kesmek manasız, boş muhabbet olur..dediğim gibi ben cumartesi sabahtan gözüme kestirdim orayı.

girip bakmadan bilemezsin.
toyota -rover-jeep tartışmalarımız işin şakası ,özünde herkes hangi aracın ne meziyette olduğunu biliyor zaten, eğlenmek,mutlu zaman geçirmek ve kafayı boşaltmak istiyorsak kompleksleri aşıp keyfimize bakıcaz.

hepinizi seviyorum, jeepçi ,landçı demeden.. ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
:D :D :D : :D , söndümü airbag lambası canım

valla abi 800 km yol yaptık, 130 km otoban sürati, sizin yaptiginiz offroydun aynısı, getirdim bülent abimin orda yıkadık koydum kapiya pırıl pırıl , yanan sönen çizilen sökülen bişeyimiz yok allaha şükür ;D senin geçipde benim geçemediğim hiçbiryerde olmadı ;D ;D ;D

bu adam ithalatti kardeş sen ne istedigini belirle ben sana fiyat alirim. kargoda yaparim.
bir dugme gordum geçen hafta kuçuk işikli deli otesi guzeldi.

10032010344.jpg

RedlinE' Alıntı:
kurşat çok büyük konuştun kardeş senle bir yayla ateş başi yapalim daha iyi tanişalim. ben karadenizliyim damarim tutunca pek bakmam oyle uçe beşe

mücahitciğim canım benim, benim demek sitediğim oraya araba sokulmaz, sende sokmazsın bende sokmam, yavuz abi iş makiansını bile sokmadı diyoruz ;D fotolara filan bakma oraya gelsen sende aracı sokayı düşünmezsin çünkü geçme ihtimalin %0 , %10 ihtimal olsa sokarım da o bile yok. çamur filan olsa dalıyoruz geçemezsekde batıyoruz çekiyorlar, burda küçük bir hata arabayı kırardı, çağlar çok ucuz kurtardı.

çağlar' Alıntı:
yavuz neden kırıcı oluyosun arkadaşım ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abicim geçer diyelere bir bak allahaşkına sen karar ver biri kıllı erkan , araba maraba yok ortada hariçten gazel okuyor , Öteki Cihan arabayı düzlüğe çekmiş eller cepte tepeden seyrediyor ara gazı veriyor, tamam kardeşim geçer senin araba gel gece gidip deneyelim ben çukura inip yön göstericem sana ;D ;D

çağlar' Alıntı:
saol kürşatcım,karşılıklı... :D

yav çizilse neolur boyanır, satıcı değiliz zaten bizle yaşlanıcak araç.

bana göre gözüne kestirdiğin biryere girmeden ahkam kesmek manasız, boş muhabbet olur..dediğim gibi ben cumartesi sabahtan gözüme kestirdim orayı.

girip bakmadan bilemezsin.
toyota -rover-jeep tartışmalarımız işin şakası ,özünde herkes hangi aracın ne meziyette olduğunu biliyor zaten, eğlenmek,mutlu zaman geçirmek ve kafayı boşaltmak istiyorsak kompleksleri aşıp keyfimize bakıcaz.

hepinizi seviyorum, jeepçi ,landçı demeden.. ;D ;D

bak çağlar girdi yattı , çekildi deşarj oldu yumuşacık sevgi kelebeği bir insan olmuş ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abicim geçer diyelere bir bak allahaşkına sen karar ver biri kıllı erkan , araba maraba yok ortada hariçten gazel okuyor , Öteki Cihan arabayı düzlüğe çekmiş eller cepte tepeden seyrediyor ara gazı veriyor, tamam kardeşim geçer senin araba gel gece gidip deneyelim ben çukura inip yön göstericem sana ;D ;D

bana yönmü göstereceksin , göster valla ,klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış ama :D :D :D , ben benim araba geçer demedim yahu , tam tersine dingil mesafesi uzun bir araç geçer dedim en tepedende çıkar gider tabi öyle bir araç varsa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR